fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Badekar integreret med armatur

MaXXwell badekar med integreret armatur, blandingsbatteri og håndbruser. Wellmore har udvalg af 1- og 2-personers badekar med armatur – både som fritstående badekar og hjørnebadekar.

Når man vælger et kar, hvor armatur, blandingsbatteri og håndbruser er integreret i karret, får man:
*en karløsning, der let kan etableres i dit baderum, uden at skulle ‘bøvle’ med rørføring i væggen.
*et armatur, der er født til karret, så vandhanens udløb falder optimalt
*et armatur, der æstetisk og kvalitetsmæssigt ligger 100% i tråd med karrets stil. Visuel og funktionel samhørighed i særklasse!

Viser alle 10 resultater

Æstetik og harmoni

Bliver man lykkelig af at omgive sig med smukke ting? Dét er nok lidt rigeligt at love 😉 , men at omgive sig med æstetisk smukke ting giver ro for øjet og bidrager positivt til din glæde i dagligdagen. Tænk bare på din glæde ved mødet med en smuk morgenrød himmel eller frostklare isblomster eller fornemmelsen, når du træder i den uberørte snedækkede mark en tidlig januarmorgen. Vi glædes over at se på smukke ting, vi glædes over at mærke smukke ting og vi glædes over at benytte smukke ting.

Det kan måske lyde banalt, når vi hos Wellmore mener, at en lignende glæde også kan gælde æstetikken i wellnessprodukter. Men at vælge et lækkert kar, hvor formsproget i produktets enkelte elementer harmonerer ned i mindste detalje, signalerer ikke alene stil, men også kvalitet. Det visuelle udtryk vidner om kvalitet, fordi det er synligt, at der ligger tanker gemt i hvert eneste lille delelement. Intet er overladt til tilfældighederne. Alt er udtænkt, videreudviklet og forfinet – og kun med ét mål for øje: nemlig din glæde og nydelse ved produktet.

En løsning, der giver mening – også på den lange bane

At vælge et fritstående badekar med integreret armatur, blandingsbatteri og håndbruser, kan også på den lange bane give god mening. Det kan nemlig give dig muligheden for – uden en masse bøvl – at skifte kar, hvis din smag eller dine behov pludselig ændres. Ønsker du med tiden et større kar, et handikapkar, fordi bentøjet pludseligt driller eller skal fruen forkæles med en opgradering af karret til en spaudgave? Mulighederne er mange, hvis dit valg falder på et fritstående kar med integreret armatur – en wellnessløsning, der rækker langt ind i fremtiden.

Smag og behag – eller særlige behov

Et kubistisk kar indbyder til en vandhane med samme stramme formsprog, mens et organisk svunget kar fordrer større blødhed i udformningen af armaturet. Ved Wellmore har vi kar til enhver smag – kar til dig, der nyder minimalismens simplicitet eller kar til dig, der ønsker beroligende organiske former, der giver øjet lyst til at vandre og frydes. Kig på vores brede udvalg her på siden – eller endnu bedre – kig forbi vores showroom og se og mærk forskellen. Vi glæder os til at tilbyde dig en guidet tur i vores store udstilling og hjælpe dig til den helt rigtige løsning til din smag og dine behov.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram