☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Badekar med varmelegeme – hold vandet varmt i dit badekar


Badekar med varmelegeme – også kaldt et spabad

Vil du have et decideret badekar med varmelegeme, skal du måske i stedet kigge efter et spabad. Her har du både varmelegeme, dyser, massagepumpe osv. Derfor får du altså den fulde oplevelse af både varmt vand og masser af massage. Se hele vores udvalg af spabade.

MaXXwell FIRENZE badekar med infrarøde varmepaneler

Denne perle fra MaXXwell er udstyret med infrarøde varmepaneler på undersiden af karret. Dette er med til at holde vandet varmt i længere tid, så vandet ikke afkøles så hurtigt.

FIRENZE badekar med varme – sådan fungerer det

Dette badekar til to personer med varme, er ikke synderlig kompliceret i opbygning – nedenfor kan du læse hvordan det fungerer.

Infrarøde paneler på undersiden holder vandet varmt
Rent teknisk sidder der i alt 3 infrarøde paneler, placeret på karrets inderside. Altså kan de ikke ses, da de sidder ‘under’ karret. Disse paneler yder i tilsammen 625, som sikrer at temperaturen i vandet holdes på et minimum i et godt stykke tid. Fordampningen vil over tid gøre, at temperaturen ikke kan holdes i på samme punkt i mere end en times tid, alt efter fx rumtemperatur.

På billedet kan ét af de tre paneler ses. Panelet på billedet er placeret under selve karrets bund.

Niveau-sensor på karrets underkant

Indvendigt på karret sidder også en niveau-sensor. Denne sensor sørger for at registrere, at der er vand i karret, så der ikke kan tændes for varmefunktionen for der er en vis mængde vand i. Det fungerer tilmed som temperatur-sensor, så den ikke overopheder.

One touch display

Når der er fyldt vand til minimum af niveau-sensor, kan der tændes på badekarrets ‘one touch display’. Det har altså kun én funktion, nemlig tænd og sluk. Det er altså holdt meget simpelt og brugervenligt.

Billede af display med lys i, hvorfra tænd/ sluk funktionen styres.

Badekar uden varme som alternativ

Der findes masser af badekar uden varmelegeme og infrarøde paneler. De er tilmed noget billigere i pris, da der ikke sidder så meget teknik, som der gør på badekarret med infrarød varme.

Sammenlignelignet koster FIRENZE badekar uden varme 12.900,- Altså sparer du 6000,- ved ikke at tilkøbe det med varme. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, om man synes det er de 6000 kr værd ekstra, for at investere i et kar, som kan holde mere på varmen. Alternativet i et normalt kar, er at påfylde mere varmt vand hvis man synes det skulle gå hen og blive for koldt at ligge i.

Se alle vores fritstående og hjørnebadekar her!