fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Dobbelt badekar til to personer – wellness for to

Med et dobbelt badekar på badeværelset, giver du dig selv plads og lov til afslapning og wellness i hjemmet. Du kommer hjem fra en hård dag på jobbet med spændinger i nakken efter 8 timer på en kontorstol. Hvad er mere oplagt end at fylde dit store dobbelt badekar med varmt vand, tænde et par stearinlys og nyde en kold drik, alt imens du lader roen sænke sig over dig.

Viser alle 12 resultater

Badekar på badeværelset – wellness i eget hjem

Med et integreret badekar på badeværelset, får du i den grad wellness i eget hjem. Med lidt kreativitet kan du forvandle badeværelset til en ægte wellnessoase og du kan drømme dig hen på diverse spaophold. Her får du 5 gode råd til at skabe en wellnessaften i hjemmet:

1: Tænd godt op i stearinlysene på badeværelset – gerne nogle med lidt duft i eller følg disse gode råd til at få dit badeværelse til at dufte
2: Sæt noget afslappende musik på din bluetooth-højtaler. Sørg for at musikken er rolig, så du kommer helt ned i gear
3: Tilføj badesalte i dit vand – det giver en helt fantastisk fornemmelse for krop og sjæl
4: Skænk et glas vin, en kold sodavand eller noget helt tredje i et glas
5: Læs en god bog eller lyt blot til musikken

Spaophold på hoteller og kursteder er fantastisk fra tid til anden. Men i hverdagens stress og jag er det rart kun at være 10 minutter væk fra et dejlig varmt skumbad, som med de rette rammer appellerer til alle kroppens sanser. Badekar bliver som i 70’erne igen en stor del af badeværelset og med rette. Badekarret er samlingssted for glade og varme stunder, og har du børn, elsker de små poder at boltre sig i det varme vand med legetøj. Hvem husker ikke barndommens glæde ved et karbad?

Dobbelt badekar – vores bedste bud til dig

Dobbelt badekar fås i uendeligt mange størrelser, designs og varianter. Derfor er der i høj grad frit slag på alle hylder til at vælge en model, som passer til netop jeres badeværelse. Vi har herunder samlet vores udvalg inden for dobbelt-badekar, som kan rumme to voksne personer og hvor der også er plads til lange ben. I disse dobbelt kar er der også masser af plads til 2-3 småbørn.

Vores ekspertise – din sikkerhed

Vi har med 16 års erfaring i rygsækken en god fornemmelse for hver enkelt kundes behov og ønsker. Vi er derfor i butikken og pr. telefon klar til at vejlede dig til det helt rigtige køb.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.

Stort showroom – masser af muligheder

Hos Wellmore, beliggende i Egtved, Jylland har vi et stort showroom på 1400 m2. Her finder du ét af Danmarks største udvalg inden for badekar. Alle vore modeller er her udstillet og vi glæder os til at vise dig vores skønne produkter. Er du bosat på Sjælland, har vi et ubemandet showroom i Ringsted, hvor du med en dørkode kan logge dig ind, hele døgnet. Ring til os og få koden, alle hverdage mellem kl. 8 -16.00.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram