• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

MaXXwell badekar – et oplagt valg til børnefamilier

Fælles glædestunder, hydromassage og perlende boblehav – findes der bedre måder at forkæle familien på? Wellmore har altid et bredt kvalitetssortiment af badekar til børnefamilier, for det våde element drager os og danner rammen for forenende stjernestunder for små og store. Faktisk nørder vi hos Wellmore så meget i vores produktområde, så vi har udviklet forskellige karkomfort-kategorier og som børnefamilie er det derfor oplagt at starte sin søgning efter det perfekte badekar i vores kategori af børnevenlig komfort-bade.

Webshop

Viser et enkelt resultat

Børnevenlig komfort

Wellmores børnevenlig komfort er udviklet med flad bund og med dupper i bunden. Dupperne i badekarrets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner, men vigtigst så minimerer de risikoen for faldulykker under badningen og ved ind- og udstigning. Kar med børnevenlig komfort har endvidere dejlig tilbagelænet afslappende ryghældning til særlig forkælelse af forælderen, hvis børnene tillader denne adgang til karret 😉 Men Husk: Børnevenlig komfort er samtidig en bade- og wellnessløsning, som indbyder til skønne stunder, alene-tid og dejlige velværestunder for mor og far, når poderne er puttet. God fornøjelse.

Også oplagt for andre end småbørnsfamilier

Det er vigtigt for os at understrege, at dét at gå efter et badekar med børnevenlig komfort, ikke kun giver mening, hvis hustanden rummer småbørn. Et kar med børnekomfort er også oplagt at se nærmere på, hvis du søger en all-round badeløsning med wellness eller ønsker et særligt rummeligt kar eller hvis du specifikt ønsker et kar med flad bund. Men uanset, hvilken kartype- eller komfort, du går efter, opfordrer vi til, at I stikker forbi vores showroom og rent faktisk prøver at hoppe i karret og fornemmer, om karret kan tilbyde jeres familie, hvad I søger. Vi er gerne behjælpelig med rådgivning og en kop kaffe imens.

“Gå glad i bad”

Hvis du erhverver et MaXXwell badekar til familien, antager vi, at dén sætning aldrig behøver komme over dine læber. Det sker nemlig helt automatisk Man bliver glad af bad 🙂 Vand omslutter, bærer og kærtegner og skaber de perfekte rammer for samvær og gode grin. Vand samler og forener mennesker: Store og små – ja, selv genstridige søskende kan finde fællesskab i det våde element.

Men et badekar er jo ikke blot et kar til fælles badeoplevelser. Et badekar tilbyder jo langt mere wellness og sansestimulering, end et traditionelt badekar. Og hvad mere kan man ønske sig end at krydre en i forvejen skøn badeoplevelse med et perlende boblehav i indbydende belysning? Og køber du et familievenligt badekar vil der endda være plads til, at du bliver forkælet med dybdegående massagestråler på en af badets liggepladser, men ynglet nyder boblehavet. Se, dét er wellness for både store og små.

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram