• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Badets dag ved Wellmore

Tjek op på personlig stil og miljøvenlige løsninger

Tendenserne for boligindretning peger på, at vi er begyndt at lægge meget vægt på badeværelset. Vi opfatter i højere grad badeværelset som et rum i hjemmet, hvor der gerne må være næsten lige så høj velværekvalitet som i stuen. Det er også en stærk tendens, at badeværelset ikke skal ligne et billede i et boligkatalog. Som i hjemmets øvrige rum må man gerne vise personlighed og indrette, så badeværelset viser, hvem der bor i huset eller lejligheden.
I de seneste år har der været mere og mere fokus på miljøvenlige løsninger. Vi bruger i høj grad naturprodukter, når vi indretter vores hjem, men det er ikke kun en overfladisk modetendens. Mange interesserer sig for miljø og bæredygtighed, og når vi køber sanitet og armaturer vælger de fleste en vandbesparende løsning. Det er selvfølgelig også godt for husholdningsbudgettet.

Vidste du? At en vandbesparende bruser bruger 6-10 liter vand i minuttet. En almindelig bruger 10-20 liter vand.

Badets dag→ Fem forslag til spændende aktiviteter

*Brug dagen på planlægning af nyt badeværelse eller renovering af nuværende. Hvad med et nyt badekar eller en ny brusekabine?
*Brug dagen på badeværelsets indretning og udsmykning. Er der plads til fx en lænestol eller træhylder? Hvad med grønne planter og billeder?
*Overvej belysningen. Skal der både være hyggelig belysning til afslapning og klar belysning, når der er travlhed om morgenen?
*Overvej, hvordan vandforbruget kan reduceres og om der er behov for miljøvenlige investeringer.
*Slut dagen af med hygge og afslapning i og omkring badekarret. Ren wellness…
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram