☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Boblebadekar – bobler og vandmassage til glæde for hele familien


Et boblebadekar er kendetegnet ved, at det er udstyret med en airblower på spaen, som suger luft ind, og skyder det ud i vandet igen. Dette er det, som giver en masse brusende bobler, som du kender det fra spabadene i eksempelvis luksussommerhuse.

Nedenfor ses billeder fra et spabad, hvor der både er luftbobler, vandmassage og terapilys.

Luftbobler eller vandmassage?

Du behøver ikke at vælge – her får du begge dele. I langt de fleste af vores spaboblebade, er der både spafunktion i form af vandmassage, samt luftbobler i bunden af karret. Disse kører via to separate systemer, så man behøver ikke køre med begge systemer på én gang, men kan godt køre hver for sig.

Hvordan gavner luftbobler?
Luftbobler kommer af de små dyser som er placeret i karrets bund. Dermed kommer den brusende stimuli nede fra og rammer blidt hele kroppen. Alle de små dyser producerer et hav af bobler, som påvirker kroppens hud og nerver, og øger derfor også blodomløbet. Nedenfor illustrerer den blå ring, hvor luftboblerne komme fra – altså i bunden.

Hvordan gavner vandmassage?
Vandmassage, også kaldet hydromassage, er gavnligt for både krop og sjæl. Hydromassage er massageterapi som med bevægelse i vandet, og faste vandstråler, er med til at bearbejde, løsne og lindre spændte og smertende muskler og led. Dertil er hydromassage / vandmassage, kendt for at have en afstressende effekt på krop og sjæl.

Nedenfor illustrerer de blå ringe, hvor vandmassagen kommer fra. Altså alle store dyser i ryg og sider. Dette er stedet hvor du virkelig få den rigtige oplevelse af massage – hvor luftbobler i højere grad blot giver ‘spil’ og ‘liv’ i vandet.

3 gode bud på to-personers spaboblebad

Er du på udkig efter et boblebadekar til to personer, bør du måske tage et kig på én af nedenstående modeller. Disse er alle blandt vores mest solgte spabade.

Vil du gerne se hele udvalget? Se hele vores samlede sortiment af boblebadekar her

Et boblebadekar er en rigtig god ting til dig der ønsker wellness i hverdagen. Slut med dyre wellnessophold på diverse badehoteller, og tag i stedet for den oplevelse med helt ind på dit eget badeværelse. Har du brug for hjælp og vejledning, så kontakt os endelig.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.