☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Derfor infrarød sauna til dit udlejningshus


Hæv wellnesskarakteren og din indtjening

Tænker du på at optimere dit udlejningshus og dermed højne udlejningsfrekvensen og i sidste ende dit udbytte på bundlinjen?

At integrere wellnesselementer i dit udlejningssommerhus er en kæmpe gevinst for lejerne – og en investering, der giver glade kunder. Og glade kunder er som bekendt gode kunder, som vender tilbage år efter år eller anbefaler dit hus til andre.

KØB INFRARØD SAUNA

Wellness som kundemagnet

En del af de kunder, der kommer til vores showrooms, nævner netop ønsket om at tilføre deres feriehus mere wellness i jagten på et bredere kundesegment. Hvor udlejere tidligere har haft opfattelsen af, at turister og lejere ønsker traditionelle saunaer i huset, så har mange i dag fået øjnene op for alternativet – de effektfulde, men prisvenlige og “grønne” infrarøde saunakabiner.

Se vores sortiment af infrarøde produkter – eksklusiv og prisvenlig wellnessinvestering til din bolig? >>

Infrarøde saunaer – det nye ‘sort’

En infrarød sauna opvarmer blidt muskler og kropsvæv i dybden. Derved højnes udskilningen af affaldsstoffer og stivhed i led og ømme muskler reduceres. Behandling med infrarød varme dræber bakterier, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen – alt i alt en proces, som forbedrer sundheden – og dét i væsentligt højere grad, end traditionelle saunaer.

Jævnligt brug af infrarød sauna kan gøre en forskel for mange, der lider af fibromyalgi, psoriasis, kronisk træthed, overvægt, slid- og leddegigt eller manglende energi. Brug af infrarød sauna optimerer endvidere musklernes evne til at restituere efter sport samt øger hudens elasticitet og glød. En stor del af vores infrarøde saunakabiner har også integrereret terapilys, som gavner søvn og døgnrytme og er en aktiv medspiller i kampen mod vinterdepressioner og -træthed.

I Tyskland, Holland mv. har man, i langt større grad end i Danmark, forstået at integrere infrarøde stråler i behandling af mange fysiske og psykiske skavanker. Og når det i årevis har været en gængs opfattelse blandt danske sommerhusejere, at “tyskere vil have saunaer i deres lejede feriebolig i Danmark”, så er det vigtigt at bemærke, at infrarød saunaterapi for tyskere mv. er særdeles velkendt og attraktivt – og lets face it – for sommerhusudlejere MEGET nemmere, billigere og hurtigere at integrere i sit sommerhus, end en traditionel sauna.


FAKTA – for dig, som udlejer

Infrarød wellness giver rigtig god mening i dit feriehus af flere årsager:

 • Sæt stikket i din almindelige stikkontakt og start opvarmningen. Ingen særlige afløb eller udsugningskanaler er påkrævet.
 • Bestil online og få leveret på adressen efter 1-3 hverdage
 • De sammenklappelige modeller leveres samlede – de øvrige kabiner samles let på ca. ½ time via et haspesystem
 • Yderst prisvenligt wellnesstilbud – selv de store kabiner for op til 4 personer, har et lavt strømforbrug på kun 5-6,5 kr./time
 • Du får 5 års garanti på saunaernes carbonpaneler
 • Og husk: at ejeren af feriehuset jo kan nyde godt af de infrarøde stråler de uger, huset ikke er udlejet 😉

En investering ‘lige til højrebenet’

Når man som ferieboligejer vælger at udleje sit sommerhus, så er det jo for at sikre sig selv en ekstra indtægtskilde. Lejeindtægten fastsættes ud fra boligens beliggenhed, størrelse, indretning og faciliteter. Det giver derfor sig selv, at man ved et hus med gode wellnesstilbud i form af spabad, infrarød sauna mv., kan fastsætte udlejningsprisen en tand højere.

Men i jagten efter de rigtige wellnesstilbud, er det centralt både at se på produktets anskaffelsespris og etableringsomkostninger, men også på de løbende drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Turister og lejere betaler oftest deres forbrug af strøm, varme og vand ved afrejse af lejemålet. Og vor tids bevidste forbrugere er ganske klar over, at brugen af wellnesselementer kan have stor betydning for elregningen i sidste ende. Derfor overrasker det ofte så positivt, at infrarøde saunakabiner – udover at være en billig og nem investering – er hurtigtopvarmende og har et meget lavt strømforbrug. Selv en kabine med plads til 3 personer bruger blot op til 6,30 kroner pr. time!

Så med en infrarød sauna, får du – og dermed også dine lejere – meget wellness, velvære og sundhed for få penge.

Et hurtigt budgetoverblik vil være følgende:

Anskaffelsespris: kr. 13-23.000 (afhængigt af størrelse: 1-4-personers kabine)

Levering: kr. 0 (til kantsten ved brofaste adresser i Danmark)

Etableringsomkostninger : kr. 0

Løbende vedligehold udover almindelig rengøring: kr. 0

Strømforbrug pr. time (når den er tændt): kr. 2,80 – 6,50 (afhængigt af saunaens effekt (W))

Bemærk, at saunaen bruger ca. 25 minutter til opvarmning og som ny bruger anbefales det at være i kabinen op til 15-30 minutter. Saunaen vil derfor oftest kun forbruge 1 times strøm pr. gang. Det anbefales, at man maksimalt opholder sig en time dagligt i en infrarød sauna.

Velvære i særklasse

Ud over en række helbredsmæssige fordele ved jævnlig brug af infrarød varme, så må saunaens rammer for perfekte velværestunder ikke glemmes. Man behøver nemlig på ingen måde at ‘fejle noget’ for at sætte sig ind i kabinen. I en infrarød sauna får alle mulighed for at ”trække stikket ud” og forkæle sig selv med en ægte velværeseance – alene eller sammen med udvalgte – afhængigt af saunaens størrelse. De fleste af vores kabiner har bluetooth-afspiller. Dine lejere kan derfor – uanset nationalitet – vælge at afspille musik, lydbøger eller podcasts på netop deres sprog via deres egen smartphone. For andre er den ultimative wellness blot at nyde roen og stilheden, mens de dybdegående infrarøde stråler forkæler både krop og psyke.

Det danske vejr er “saunavejr”

For alle udlejere af ferieboliger handler det om strække udlejningssæsonen til flest mulige uger og ikke kun have turistsæson i årets sommermåneder. Når vi hos Wellmore tillader os at kalde det danske vejr  ‘saunavejr’, så er det netop fordi en stor del af årets måneder byder på til tider blæsende og vandkolde udeoplevelser – og her kan en infrarød sauna også rigtigt komme til sin ret. Forestil dig lejerne af netop din feriebolig nyde den danske natur i vejr og vind, for derefter at blive forkælet i sommerhusets infrarøde saunakabine.

Igen: en glad kunde er en god kunde 🙂  Og gode kunder hjælper dig til en god udlejningsøkonomi 🙂

Fugtighed og varme – traditionel versus infrarød sauna

En traditionel sauna – også kaldet finsk sauna – ‘opererer’ med både høj fugtighed og høj luftvarme. Derfor er det nødvendigt at have korrekt udsugning og affugtningsmuligheder i hjemmet, så man undgår råd i omkringliggende byggematerialer, tagkonstruktioner mv. En infrarød sauna opvarmer kroppen blidt indefra og medfører derfor ikke høj varme og fugtighed i kabinen. Derfor kan infrarøde kabiner – modsat en traditionel sauna – blot sættes op, hvor du har en ledig plads – i soveværelset, kontoret osv. Eneste krav er en almindelig stikkontakt med 230V.

Wellmore sælger wellness til hverdag – men bestemt også til ferier og weekender 🙂

Ring til os eller kig forbi vores showroom i Egtved eller Ringsted – vi er til for at hjælpe dig!