☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmores medarbejdere og kunder fortæller om deres erfaring med infrarød


Nysgerrig efter at høre om andres erfaringer med infrarød sauna og wellness? Så læs med nedenstående, hvor Wellmores medarbejdere såvel som vores kunder fortæller om deres erfaringer med infrarød varmebehandling i deres infrarøde produkt fra Wellmore.

Wellmores kunder fortæller om deres erfaring med infrarød

Daglige behandlinger i min infrarøde sauna gør, at niveauet for mine smerter er lavere fortæller Vita Laursen.

Vita Laursen: Infrarøde varmebehandlinger skaber balance i kroppen og forøger livskvaliteten
Jeg har en infrarød sauna og kan varmt anbefale infrarøde varmebehandlinger, fordi det skaber balance i kroppen og forøger min livskvalitet.

Baggrund for brug af infrarød sauna

Jeg er 64 år og har 2 diskusprolapser samt forkalkning på lændehvirvlerne, gigt og føleforstyrrelser i begge ben.
I snart 3 år har jeg anvendt infrarøde varmebehandlinger i min sauna som supplement til medicinsk smertebehandling.

Gevinst ved brug af infrarød sauna

• Den daglige behandling blødgør mine muskler som dermed ikke så let går i krampe, niveauet for smerter er mindre og med lavere muskelspændinger
• Mit medicinforbrug har været holdt i ro gennem de sidste 2 år
• At jeg slipper for stærk smertestillende medicin
• Jeg får mere overskud og energi
• At det gør det muligt, at jeg kan fungere og trives i hverdagen uden store kroniske begrænsninger.

KØB INFRARØD SAUNA

Tina: Invaliderende seneskedehinde-betændelse er aftagende og jeg er begyndt at arbejde igen

Tina: Efter 13 år er invaliderende seneskedehinde-betændelse aftagende på grund af infrarød sauna.

Jeg har lidt af seneskedehinde-betændelse i begge håndled de sidste 13 år, hvor det har været blusset op med jævne mellemrum. De sidste 3 år har været helt invaliderende, hvor jeg har været sygemeldt, da jeg har et arbejde med meget tastearbejde. Jeg har igennem det sidste års tid gået i IR sauna med jævne mellemrum, hvilket har gjort underværker for mine håndled og hænder, så meget, at jeg er begyndt at arbejde igen og ligeså stille får færre og færre gener. Derudover har jeg også været nede med stress, og det at sidde i saunaen 20 – 30 min. giver lige lidt mere plus på energikontoen, der har jeg ”mor tid”. Jeg er nu blevet så afhængig af at gå i sauna, at jeg selv har investeret i en.

Min forventning er, at jeg på sigt helt kan undlade at få fysioterapibehandling, hvilket er blevet kraftigt reduceret efter, at jeg er begyndt at gå i sauna – fra 2 gange om ugen til nu kun at gå hver 3 uge.

Resten af familien nyder også godt af saunaen. Den tager en forkølelse eller to i opløbet.

Anja: Investering i infrarød sauna har forbedret min nattesøvn og hjulpet på mine muskelspændinger

Anja: Infrarød sauna er skøn velvære i dagligdagen og har forbedret min nattesøvn, muskelspændinger og har endvidere slankende effekt.

Jeg investerede i august 2019 i en infrarød sauna. Og netop investeringen i mig selv på den måde er en skøn velvære i dagligdagen og har været givet rigtig godt ud.

Mit incitament for investeringen var min nattesøvn, og muskelspændinger. Begge dele er blevet bedre. Jeg tilbringer ca. 30 – 45 min. i saunaen de fleste dage, og jeg elsker det.

Udover søvn og muskelspændinger er forbedret, har jeg som bonus oplevet den har haft en slankende effekt, min hud er pænere, og så har den taget ondt i halsen og forkølelse i opløbet.

Jeg bruger den ikke ved så høje temperaturer (36-44 grader) at jeg sveder, så det betyder også jeg ofte bruger den lige inden sengetid. Så ser jeg lige et afsnit af en god serie på Netflix eller blot slapper af imens. Bruger jeg den først på aftenen har jeg typisk temperaturen på 50+ grader, og slutter så med et varmt bad.

Den giver mig en helt særlig velvære og wellness følelse, og efterlader mig med følelsen af at jeg er god ved mig selv.

Det er tillige fantastisk man kan medbringe mad og drikke uden at det bliver varmt. (Chokoladen bliver dog lidt mere blød kan jeg afsløre) 😅

De 30-45 minutter er bare dagens højdepunkt.

Min datter på 8 år, nyder den også. Hun bruger den engang imellem alene og andre gange sidder vi i den sammen og får snakket om dagen der er gået.

BLIV KLOGERE

Margit og Kaj Pedersen: Dejligt af få kroppen gennemvarmet og smerteperiode i forbindelse med helvedes-ild blev forkortet

Infrarød sauna varme mine led så Kaj kan spille badminton og Margit er overbevidst om, at infrarøde varmebehandlinger har forkortet hendes smerteperiode i forbindelse med helveds-ild.

Vi har haft infrarød sauna i ca 7 år. Kaj anvender hyppigt den infrarøde sauna og altid inden, han skal spille badminton med gutterne: “en halv time i den infrarøde sauna, så er mine stive lemmer fit for fight og jeg er klar til kamp. Fornemmer jeg, at der er en forkølelse på vej, eller hvis jeg trænger til et energiboost, så er jeg også at finde i vores infrarøde sauna, for det lindrer og hjælper” fortæller Kaj Pedersen.

Primo oktober 2019 fik Margit meget ondt under højre skulderblad, hvilket hun troede var muskelsmerter eller gigt. “Jeg var derfor hos lægen som anbefalede fysioterapeut, det kom jeg dog ikke i gang med. Efter endnu nogle dage med smerter fik jeg udslæt, hvilket lægen diagnosticerede som helvedes-ild (Herpes zoster). Jeg spurgte lægen, om det ville være godt med infrarød sauna – men han frarådede det på grund af varmen. Efter at jeg havde spist et utal af smertestillende piller prøvede jeg dog at gå i vores infrarøde sauna. Allerede ved første behandling kom der er en periode med lindring af smerten, og efter 4-5 behandlinger kunne det holder smerterne borte i halve dage. Jeg er derfor overbevist om, at de infrarøde varmebehandlinger i vores infrarøde sauna resulterede i, at min smerteperiode blev forkortet, og efter 2 måneder var jeg stort set smertefri. Jeg synes jeg er heldig, fordi mange patienter som får helvedes ild, oplever at have smerter i flere år.”

Inge og Tom Ottosen: Behandling med infrarød sauna bekæmper migræne og forkølelse

Ægteparret fortæller om deres erfaringer med infrarød sauna efter en måneds brug.

“Vi havde aldrig forventet, at en infrarød sauna ville være så god.
Efter kun én måned med regelmæssige infrarøde varmebehandlinger var Tom næsten fri for migræne, og Inge var efter kun to uger stort set sluppet af med vand i benene, som hun har døjet meget med. Er der optræk til forkølelse, så har ægteparret også erfaret, at der kun skal én infrarød varmebehandling til, så er forkølelsen væk.

Michelle Glassow: Jeg bruger infrarød tunnel til smertelindring efter piskesmæld

Michelle fortæller, at infrarøde behandlinger har løsnet og lindret på smerterne efter hendes piskesmæld.

“Jeg har valgt at bruge infrarød varme som smertelindring efter at have fået piskesmæld. Jeg har prøvet forskellige behandlingsformer, såsom fysioterapi, massage og kranio sakral terapi, som alle kun har haft en kortvarig effekt. Infrarød behandling har haft størst virkning for mig, det smertelindrer og har givet mig overskud til at motionere og genoptage min skolegang. Efter en måneds brug havde jeg eksempelvis ikke længere problemer med at sove på grund af smerter.”
Michelle Glassow

Links til videoer hvor Michelle fortæller om hendes erfaringer

Smertelindring af piskesmæld med infrarød varme

Infrarød tunnel som alternativ behandling

Zanny Arina Lundgaard: Infrarød varme kan lindre og give en god dag

Patientprotector Zanny Arina Lundgaard fortæller om hendes erfaringer med infrarød varme

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder til dagligt med at udvikle syge borgeres arbejdsevne.

Nogle af mine klienter har diagnoser, som indebærer invaliderende kroniske smerter og stor træthed ved fx svær slidgigt i ryggen, fibromyalgi og hypermobilitets syndrom.
Som forsøg på at finde et supplement der gør en lille forskel i livskvaliteten, har nogle af mine klienter prøvet IR Sauna, og har oplevet lindring af smerterne ved regelmæssig brug og kortvarig øget energi.

IR Sauna er ikke en mirakelkur som helbreder, men i nogle tilfælde kan den lindre og give “en god” dag, især i det kolde og fugtige halvår.

Jeg har selv personligt haft gode oplevelser med IR Sauna ved bækkenløsning, menstruationssmerter og muskelspændinger i skulderen.

Zanny Arina Lundgaard, Patientprotector Danmark
Juridisk hjælp til behandling, sociale rettigheder og erstatning

Infrarød varmebehandling understøtter den behandling jeg udfører i min klinik, og er skøn helse for krop og sjæl.

Lotte – Helsekælderen: I min klinik putter jeg alle ind i den infrarøde kabine, som jeg kan overtale

Jeg har har tilbudt infrarøde sauna i min klinik i 6 år.
Det er fedt at vide at selvom man lige har givet den lidt ekstra gas med træning eller fysisk arbejde, så er alt godt igen efter 1/2 time i infrarød kabine.

I min klinik putter jeg alle derind som jeg kan overtale, fordi det understøtter den kropsterapibehandling jeg udfører enten før eller efter, endvidere gør den infrarøde varmebehandling i saunaen trætte og belastede kroppe godt.

En anden fed effekt er, at når man benytter kabinen med blåt lys om aftenen så sover man så fantastisk, det har jeg ikke sagt til mine kunder, for så skal jeg have åbent hver aften;-).Lotte, Helsekælderen Vamdrup


Bente og Daniel: Traveture når vi er i sommerhus afsluttes med infrarød sauna

For 4 år siden fik vi installeret en infrarød sauna i vores sommerhus, og vi elsker det. Især i vinterhalvåret, hvor vi opholder os meget i sommerhuset. Det er derfor blevet en rutine, at vi slutter vores traveture ved vesterhavet af med, at gå i vores infrarøde sauna. Det gør bare godt, og øger følelsen af skøn velvære og afslapning.

Annie Hinrichs: Øget velvære og smertelindring med infrarød kabine

Wellmores infrarøde kabine er hammer go’. Den giver mig øget velvære og mere energi. Jeg har døjet med dårlige skuldre og har tidligere modtaget behandling med binyrebarkhormon.

Efter jeg havde brugt kabinen 5 gange var problemerne forsvundet. Den giver omgående smertelindring.

Derudover kommer der en ung frisør som benytter min kabine. Hun fortæller mig at den hjælper på øget velvære i hele kroppen og på hud og ømme skuldre.

Jeg kender også en mand der har pådraget sig en arbejdsskade. Han har selv sin Wellmore kabine og fortæller at han nu bruger 1/3 mindre smertestillende.

Annie Hinrichs, Skjern

Kim Nielsen: Min infrarøde tunnel lindrer smerter i ben og giver øget velvære

”Jeg bruger min infrarøde tunnel ca. ½ time ved 65 grader.
Det giver mig velvære og fornyet energi. Samtidig lindres smerter i led og uro i benene forsvinder”.
Kim Nielsen

Conny Albers: Jeg anvender infrarød sauna i behandling af patienter

Jeg har brugt infrarød sauna i min behandling de sidste 3 år.
Mange kommer igen for at bruge den infrarøde sauna.
Min erfaring er, at 30-40 minutter i kabinen giver følgende fordele:
• Mærkbar afslapning
• Blødere muskler, der er lettere at arbejde med
• Lindring af smerte for patienterne
• Giver indre varme
Conny Albers, Massør og Rygterapeut

Peter: Stivhed på grund af leddegigt mindskes med jævnlige infrarøde saunabehandlinger

Jeg havde hørt om, at infrarøde saunaer kunne hjælpe gigtpatienter – og efter en nyreoperation i 1998, var jeg netop blevet ramt af leddegigt.  Jeg har haft saunaen i godt et år og jeg bruger den 20-30 minutter ad gangen og skal helst i den mindst hver 3. dag. Jeg er ikke altid så god til at huske at få den brugt. Men hvis jeg glemmer det, kommer stivheden i leddene lynhurtigt tilbage.

Conna Dahlin: Løsner op i muskler og får mig til at falde i søvn

Jeg vandt for 1 år siden en infrarød tunnel i forbindelse med Wellmores julekonkurrence 2014 på Facebook. Jeg er kronisk smertepatient med fibromyalgi og glad for min tunnel fordi den infrarøde varme er meget behagelig og får mig til at slappe af i hele kroppen, hvilket ellers kan være svært som kronisk smertepatient.

Jeg bruger oftest min infrarøde tunnel om aftenen fordi det er dejligt afslappende, løsner op i muskler og får mig til at falde i søvn.
Chancen for at jeg får en god nats søvn ovenpå aftenens infrarøde behandling, er langt større end hvis jeg ikke havde været i den infrarøde tunnel.

Min datter har som jeg fibromyalgi. Hun har også stor glæde af den infrarøde tunnel. Når hun er på besøg bliver hun ofte behandlet i min infrarøde tunnel netop fordi det smertelindrer og løsner op i spændte muskler og led.

Conna Dahlin, vinder af Wellmores julekonkurrence 2014 på Facebook

Wellmores medarbejdere fortæller om erfaringer med infrarød

Martin fra lageret

Jeg havde hørt lidt om infrarød behandlinger, inden jeg startede ved Wellmore, men fik naturligvis først større kendskab efter jeg blev ansat. Min kone og jeg havde døjet med nogle småskavanker – ikke noget alvorligt – men da jeg pludselig gennem et par måneder havde haft ondt i håndleddet, blev jeg nødt til at gøre noget. Derfor faldt valget på en infrarød saunakabine, som vi begge kunne få glæde af.

Jeg kunne allerede fra start mærke en effekt på håndleddet og efter kun to ugers brug, var problemerne med håndleddet helt væk. Og jeg har faktisk ikke mærket til det siden!

Det er blevet en god rutine for mig at benytte saunaen ca. hveranden dag, når ungerne er puttet. Jeg er ikke så god til bare at sidde og stirre ud i luften, så jeg har fået det konstrueret det sådan, at jeg kan sætte en iPad op foran saunaen – så passer det lige med en halvleg i fodbold eller et afsnit af en serie :-). Det er dejligt at sidde derinde og svede igennem og samtidig få 45 min.-1 times hyggeligt mentalt break, mens ungerne sover.

Jeg er ikke umiddelbart træt, når jeg har været i saunaen, men jeg falder altid lynhurtigt i søvn, når jeg går i seng bagefter. Min søvn er i hvert fald ikke blevet dårligere, efter jeg er begyndt at gå i infrarød sauna.

En anden ting jeg opdagede var, at de pigmentforandringer i panden, som jeg især havde haft i år; pludselig var svundet ind.

Martin er på ingen måde den eneste, der har oplevet, at infrarøde stråler også kan have en gavnlig effekt på huden. Læs mere om infrarøde strålers effekt på pigmentforandringer og mindre rynker – og på søvn, muskelømhed mv.

Inge fra bogholderiet

Mine kollegaer anbefalede mig infrarød til behandling af slidgigt i min nakke 

Flere af mine kolleger havde uafhængigt af hinanden anbefalet mig at prøve infrarøde behandlinger – særligt til min nakke, som er ramt af slidgigt. Derfor investerede min mand og jeg for 1½ år siden i en infrarød saunakabine til vores hjem.

Betalte behandlinger “ude i byen” er nedsat efter min mand og jeg investerede i en infrarød kabine

Min brug af saunaen har generelt givet mig et bedre velvære og mindre ømme muskler. P.g.a. min nakke, har jeg gennem en årrække gået til regelmæssige behandlinger, men efter start med infrarød sauna, er frekvensen af mine behandlinger “ude i byen” sat ned – altså der går længere tid mellem behandlingerne.

Min mand oplever bedre søvn og mere ro på hans nervebanesmerter efter piskesmæld

Min mand, Kim, har problemer efter et piskesmæld, og han oplever også, at brugen af saunaen giver mere “ro på” de kropslige gener, der følger med piskesmældet. Han oplever, at hans nervebanesmerter bedres og han sover generelt bedre nu, end før vi opstartede vores infrarøde behandlinger i “Heksekedlen”, som vores voksne søn har døbt den 😉

Karina fra Salg

Jeg blev anbefalet en infrarød sauna af mine kollegaer

“Som ved mange andre var det mine kollegers anbefalinger, der gav mig interesse for at prøve – en slags gruppepres”, siger Karina med et hjerteligt smil.

Min infrarøde sauna er min mulighed for at få et frikvarter uden forstyrrelser

“Jeg har ikke på samme måde en direkte mærkbar effekt af den infrarøde sauna, men jeg bruger den jævnligt som et afbræk i hverdagen. Et afbræk, der giver sved og udrensning og en pause uden mobilen og andre forstyrrelser.”

Aase fra marketing

En halv times infrarød giver mig både et energiboost og et frikvarter i en travl hverdag

“Da jeg i sin tid valgte at investere i min infrarøde tunnel, var det et ønske om at få noget wellness ind i hverdagen. Jeg var på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke fik søvn nok – dels pga. små børn og dels pga. en lungesyg datter. Efter arbejde, var batterierne helt flade og selvom jeg forsøgte at lægge mig, så kunne jeg ikke sove om eftermiddagen. Men den infrarøde tunnel gav min krop dét frikvarter, den havde brug for. Jeg opdagede nemlig, at jeg ofte faldt i søvn, mens jeg brugte den og på den måde fik jeg faktisk en halv times god søvn, som gav et energiboost til resten af dagens gøremål.

Med infrarød varmebehandling undgår jeg i 6 ud af 10 tilfælde sygedage med influenza

Med tiden fandt jeg også ud af, at de infrarøde stråler hjalp mig, hvis noget sygdom var under opsejling. Jeg kunne ikke fuldstændigt holde virus fra døren, men tænker faktisk, at jeg i 6 ud af 10 tilfælde formåede at holde angrebet væk og fortsat klare dagens opgaver på jobbet og i familien.

Ømme muskler efter en aktiv dag i eksempelvis haven bliver reduceret med infrarød varme

Min infrarøde tunnel bruger jeg også, hvis jeg har lavet for ensidigt arbejde på hjemmefronten som havearbejde. Kender du ikke den træthed og ømhed, når en arm har arbejdet for meget med uvante opgaver?? Dér hjælper min infrarøde tunnel – den tager ligesom toppen af smerterne og ømheden, så jeg kan bruge armen som normalt. Og så bruger jeg tunnelen hver eneste gang, jeg trænger til et energiboost om eftermiddagen – det giver kræfter til resten af dagen.