fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Firkantet badekar – elegance og skarpe kanter

Er du overvejende til skarpe kanter, det tidsløse design og rene linjer? Så overvej et MaXXwell badekar i firkantet design til badeværelset. Med et MaXXwell firkantet badekar rammer du spot on på alle tre parametre, fordi badekaret er klassisk og tidsløs og vil med sine slanke linjer, skarpe hjørner og gode rummelig være moderne og nok et af hjemmets mest foretrukne møbler mange år ud i fremtiden. Børn og badeglade sjæle vil nok især på kolde og regnfulde dage glæde sig til karbad og skønne stunder i det varme vand.

Viser alle 11 resultater

Badekar – perfekt til småbørnsfamilier

Med erfaring i salg af badekar siden 2004, er der én ting som helt tydeligt skinner igennem. Småbørnsfamilier finder altid enorm glæde ved det varme vand. Et bad hvori børnene kan tage legetøj, bolde og andet sjov med, er næsten altid garant for glade stunder. Prøv også, at give børnene sæbebobler med i badekaret, og på en snevejsdag, vil en skål sne fremkalde glade hvin og gøre stor lykke når børnene er i bad.

4 størrelser og helt sikkert en der passer til dit baderum

Ovenstående kar findes i fire forskellige længder – og dermed kan du formentlig finde et firkantet badekar som også passer til dit baderums størrelse. Fra de små til de store, starter EDINBURGH med sine 120 cm. Herefter fås modellerne 140 cm / 160 cm og 170 cm. Der er derfor størrelser til enhver smagt og behov. Med det helt lille kar har du et vandbesparende kar, som måske oftest vil blive brugt af børnene. Foretrækker du selv at kunne nyde lange og afslappende bade, kan det være at foretrække en model i 160 eller 170 cm.

Ovale og runde badekar – alternativer til det firkantede badekar

Er du ikke til det skarpe rå look, kan badekar også fås i ovale og runde design. Dertil fås der også badekar med integreret komfort i karret.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort, et godt badekar er nemlig mere end et bad, og alt efter hvor du er i livet, kan vi rådgive om hvilken badekarløsning der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram