Forsøg med infrarød keramisk materiale i beklædningsgenstande

Der er lavet forsøg, hvor man har undersøgt mulighederne for, om den menneskelige krop kan have nytte og fordele af, at der er infrarød keramisk materiale integreret i beklædningsgenstande.

Mikro- og nanopartikler af IR-keramisk materiale anvendt i beklædningsgenstande

Der har været lavet adskillige forsøg, hvor man har integreret mikro- og nanopartikler af IR-keramisk materiale i beklædningsgenstande, tæpper mv. for en isoleret behandling af særlige kropsdele: bl.a. hænder.

I et forsøg med 42 kvinder, hvoraf halvdelen bar IR-imprægneret tøj i 30 dage viste, at denne gruppe, modsat kontrolgruppen formindskede deres kropsomfang pga. vægttab – antageligt på grund af den øgede blodcirkulation.

Et IR-imprægneret bælte var benyttet til et længerevarende studie med 104 patienter med primær dysmenoré (menstruationssmerter uden fysiologisk grund). Her fik både de behandlede og placebogruppen et bælte på med varmekanaler, som de skulle sove med i en periode på 3 cyklusser og efterfølgende sove uden bælte i 2 cyklusser. Begge grupper oplevede færre smerter i perioden, hvor de sov med de varmende bælter. Men forskellen blev rigtig signifikant i den efterfølgende periode, hvor de IR-behandlede kvinder fortsat oplevede færre smerter end før-forsøgsstart, mens kontrolgruppen langsomt vendte tilbage til det oprindelige smerteniveau.

Forsøg med IR-beklædningsgenstande omkring forsøgspersoners ene lår med det andet lår som ”kontrol”, har vist IR nyttig i forhold til at reducere cellulitis.

Infrarød saunasortiment

Mere energi og flere gode stunder med infrarød varmebehandling

Wellmores infrarøde terapi-produkter opvarmer muskler og kropsvæv i dybden. Derved bliver udskilningen af affaldsstoffer forbedret og stivhed i led og ømme muskler reduceret. Behandling med infrarød varme dræber bakterier, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen. Alt i alt en proces, som forbedrer din sundhed.