• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Forsøg med infrarød keramisk materiale i beklædningsgenstande


Der er lavet forsøg, hvor man har undersøgt mulighederne for, om den menneskelige krop kan have nytte og fordele af, at der er infrarød keramisk materiale integreret i beklædningsgenstande.

Mikro- og nanopartikler af IR-keramisk materiale anvendt i beklædningsgenstande

Der har været lavet adskillige forsøg, hvor man har integreret mikro- og nanopartikler af IR-keramisk materiale i beklædningsgenstande, tæpper mv. for en isoleret behandling af særlige kropsdele: bl.a. hænder.

I et forsøg med 42 kvinder, hvoraf halvdelen bar IR-imprægneret tøj i 30 dage viste, at denne gruppe, modsat kontrolgruppen formindskede deres kropsomfang pga. vægttab – antageligt på grund af den øgede blodcirkulation.

Et IR-imprægneret bælte var benyttet til et længerevarende studie med 104 patienter med primær dysmenoré (menstruationssmerter uden fysiologisk grund). Her fik både de behandlede og placebogruppen et bælte på med varmekanaler, som de skulle sove med i en periode på 3 cyklusser og efterfølgende sove uden bælte i 2 cyklusser. Begge grupper oplevede færre smerter i perioden, hvor de sov med de varmende bælter. Men forskellen blev rigtig signifikant i den efterfølgende periode, hvor de IR-behandlede kvinder fortsat oplevede færre smerter end før-forsøgsstart, mens kontrolgruppen langsomt vendte tilbage til det oprindelige smerteniveau.

Forsøg med IR-beklædningsgenstande omkring forsøgspersoners ene lår med det andet lår som ”kontrol”, har vist IR nyttig i forhold til at reducere cellulitis.

Infrarød saunasortiment

Mere energi og flere gode stunder med infrarød varmebehandling

Wellmores infrarøde terapi-produkter opvarmer muskler og kropsvæv i dybden. Derved bliver udskilningen af affaldsstoffer forbedret og stivhed i led og ømme muskler reduceret. Behandling med infrarød varme dræber bakterier, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen. Alt i alt en proces, som forbedrer din sundhed.