Gigt? Kroniske smerter? Fibromyalgi? 

 

Man møder sjældent gigt- og smertepatienter, der glæder sig til, at efterårskulden RIGTIGT sætter ind. Faktisk tværtimod! For mange ved, at kolde led hurtigt kan blive stive led. Derfor gør mange en ihærdig indsats for at holde kroppens ømme områder gennemvarme. Nogle søger varmtvandstræning for at vedligeholde det bedst mulige funktionsniveau og nogle nyder at lade saunavarmen forkæle krop og sjæl i de saunatilbud, svømmeanlæg og haller kan tilbyde det. For varme blødgør muskler og væv. Varmebehandlinger styrker blodgennemstrømning og sikrer bedre iltning og afgiftning på celleniveau. Og dét kan virke befordrende på betændelsestilstande, hævede slimhinder, ophobet lymfevæske mv. og dermed give patienterne et øget velbefindende og bevægelsesfrihed. 

Den nyeste statistik fra 2020 viser, at 1.3 millioner danskere lider af kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. Nogle kender – og er allerede flittige bruger af – de infrarøde varmebehandlinger. Andre kender endnu ikke til den potentielle smertelindring, man kan opleve ved jævnlig brug af infrarød varmebehandling. 

I den infrarøde sauna bruger vi systemisk hypertermi, hvor hele kroppen involveres med en mild stigning i kroppens kernetemperatur. Den milde opvarmning af kernetemperaturen har positiv indflydelse på immunforsvaret, den nedsætter muskelspændinger generelt og inflammation i senetilhæftninger. Derfor er der mulighed for, at den infrarøde sauna kan være et godt supplement til anden behandling, fx i forhold til fibromyalgi, kronisk smerte, slidgigt, leddegigt og Bechterews syndrom.  

Vær opmærksom på, at vi ikke anbefaler infrarød sauna som en selvstændig behandlingsform, men, at vi påpeger en mulighed for lindring af ubehagelige gener. Kig forbi Wellmore – fysisk i showroomet i Egtved v/ Kolding eller via webshoppen og se det brede udvalg af infrarøde saunakabiner. Mærk varmen, prøv indretningen og vælg netop den kabine, der bedst passer til dit behov og de fysiske rammer derhjemme – i kontoret, soveværelset eller badeværelset. 

En energivenlig og prisvenligt smertelindrende tilbud til private hjem og behandlingsklinikker. 

 Let’s face it… en halv time med yndlingsbogen i en infrarød, tør sauna er jo liiiige til at overskue, når det danske vejr igen byder på regn, blæst og kulde. 

I anledningen af den internationale gigtdag, tilbyder vi alle vores kunder 10 procents rabat på en saunakabine i hele uge 41. Fik vi nævnt, at vi endda leverer den gratis til din kantsten??