• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Gigt? Kroniske smerter? Fibromyalgi? 

 

Man møder sjældent gigt- og smertepatienter, der glæder sig til, at efterårskulden RIGTIGT sætter ind. Faktisk tværtimod! For mange ved, at kolde led hurtigt kan blive stive led. Derfor gør mange en ihærdig indsats for at holde kroppens ømme områder gennemvarme. Nogle søger varmtvandstræning for at vedligeholde det bedst mulige funktionsniveau og nogle nyder at lade saunavarmen forkæle krop og sjæl i de saunatilbud, svømmeanlæg og haller kan tilbyde det. For varme blødgør muskler og væv. Varmebehandlinger styrker blodgennemstrømning og sikrer bedre iltning og afgiftning på celleniveau. Og dét kan virke befordrende på betændelsestilstande, hævede slimhinder, ophobet lymfevæske mv. og dermed give patienterne et øget velbefindende og bevægelsesfrihed. 

Den nyeste statistik fra 2020 viser, at 1.3 millioner danskere lider af kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. Nogle kender – og er allerede flittige bruger af – de infrarøde varmebehandlinger. Andre kender endnu ikke til den potentielle smertelindring, man kan opleve ved jævnlig brug af infrarød varmebehandling. 

I den infrarøde sauna bruger vi systemisk hypertermi, hvor hele kroppen involveres med en mild stigning i kroppens kernetemperatur. Den milde opvarmning af kernetemperaturen har positiv indflydelse på immunforsvaret, den nedsætter muskelspændinger generelt og inflammation i senetilhæftninger. Derfor er der mulighed for, at den infrarøde sauna kan være et godt supplement til anden behandling, fx i forhold til fibromyalgi, kronisk smerte, slidgigt, leddegigt og Bechterews syndrom.  

Vær opmærksom på, at vi ikke anbefaler infrarød sauna som en selvstændig behandlingsform, men, at vi påpeger en mulighed for lindring af ubehagelige gener. Kig forbi Wellmore – fysisk i showroomet i Egtved v/ Kolding eller via webshoppen og se det brede udvalg af infrarøde saunakabiner. Mærk varmen, prøv indretningen og vælg netop den kabine, der bedst passer til dit behov og de fysiske rammer derhjemme – i kontoret, soveværelset eller badeværelset. 

En energivenlig og prisvenligt smertelindrende tilbud til private hjem og behandlingsklinikker. 

 Let’s face it… en halv time med yndlingsbogen i en infrarød, tør sauna er jo liiiige til at overskue, når det danske vejr igen byder på regn, blæst og kulde. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram