fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Handicapvenlig komfort i MaXXwell WIEN badekar

Med handicapvenlig komfort får du et brugervenligt og nemt tilgængeligt badekar. Komforten kan bedst sammenlignes med en behagelig stol med høj ryg.

Viser et enkelt resultat

Information om badekar med handicapvenlig komfort

Med handicapvenlig komfort har Wellmore tænkt på lav indstigningshøjde, indvendig håndtag, og ergonomisk brede karkanter som du kan støtte dig til, når du skal op og ned i badekarret. Sædets højde, form og rummelighed er designet med fokus på mennesker med nedsat mobilitet. Siddekomforten er derfor komfortabel, her sidder du godt og behageligt og alt efter personhøjde, vil vandet gå til midt mellem navle og bryst.
handicapvenlig-komfort-600x400

Skal nedsat bevægelighed have lov at sætte begrænsninger for et rigtigt bad?

Hos Wellmore sætter vi en ære i at tilbyde bade- og spaprodukter for alle – også for de mange, der af forskellige årsager måtte have problemer med bevægeapparatet. For nogle er den nedsatte bevægelighed desværre en daglig begrænsning, mens for andre – eksempelvis gigtplagede – kan den nedsatte førlighed være svingende. Så hvorfor ikke vælge et badekar, der netop kan forkæle dig de dage, hvor kroppen værker og har allermest brug for varme og forkælende dråber? Med handicapvenlig komfort har vi fuldt fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt og lettilgængeligt at få et bad – også for folk med nedsat mobilitet.

Fra badekarets sæde betjener du ubesværet både armatur, håndbruser og vandpåfylding. Håndtagene er store og brugervenlige, så også gigtplagede hænder kan betjene dem. Bemærk endvidere, at for hurtig tømning af vand, er badekarret udstyret med hele 2 stk store afløb. Dette er endnu en gennemtænkt detalje ved karret, så du ikke bliver afkølet og kommer til at fryse, inden lågen kan åbnes. For at mindske risiko for fald, er karet desuden designet med nubret bund. Med handicapvenlig komfort har vi lagt vægt på et kardesign, der giver alle mulighed for et rigtigt bad – også de, der normalt ikke kan benytte et almindeligt badekar.

Fordele ved MaXXwell handicapvenlig komfort i badekar

*Lav indstigningshøjde
*Indvendig håndtag og ergonomiske brede karkanter som man kan støtte sig til
*Alt betjening kan nås fra sædet
*Rummelig og behagelig sæde
*Rufler i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
*2 stk afløb for hurtig tømning af vand

Udover ud over handicapvenlig komfort kan du hos Wellmore også få kar med ergonomisk hvilekomfort, ergonomisk siddekomfort og børnevenlig komfort.

Handicapvenlig komfort er et godt valg til

*Personer med nedsat mobilitet
*Privat brug i eget hjem
*Handicapvenlige udlejningshuse
*Institutioner med fokus på mennesker med nedsat mobilitet

Opgrader eventuelt til spaudgaven

Skal der fuldt blus på nydelseselementet i MaXXwell Wien-karret med handicapvenlig komfort? Så overvej, om du mod en mindre økonimisk difference i købsprocessen, ønsker karret opgraderet til spaudgaven. Denne opgradering vil give dig mulighed for eksklusiv hydromassage til yderlig lindring af trætte muskler og led.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram