• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

MaXXwell WIEN spabad med handicapvenlig komfort

Med handicapvenlig komfort får du et brugervenligt og nemt tilgængeligt spabad.

Webshop

Viser et enkelt resultat

Beskrivelse af handicapvenlig komfort

Handicapvenlig komfort kan bedst sammenlignes med en behagelig stol med høj ryg. Med handicapvenlig komfort har vi tænkt på lav indstigningshøjde, indvendigt håndtag og ergonomisk brede karkanter, som du kan støtte dig til, når du skal op og ned i spabadet.
Sæddets højde, form og rummelighed er designet med fokus på mennesker med nedsat mobilitet. Siddekomforten er derfor komfortabel, her sidder du godt og behageligt og alt efter personhøjde, vil vandet gå til midt mellem navle og bryst.
handicapvenlig-komfort-600x400

Skal nedsat bevægelighed have lov at sætte begrænsninger for et rigtigt bad?

Hos Wellmore sætter vi en ære i at tilbyde bade- og spaprodukter for alle – også for de mange, der af forskellige årsager måtte have problemer med bevægeapparatet. For nogle er den nedsatte bevægelighed desværre en daglig begrænsning, men for andre – eksempelvis gigtplagede – kan den nedsatte førlighed være svingende. Så hvorfor ikke vælge et spabad, der netop kan forkæle dig de dage, hvor kroppen værker og har allermest brug for varme og forkælende dråber? Med handicapvenlig komfort har vi fuldt fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt og lettilgængeligt at få et bad – og ikke alene et almindeligt bad, men et skønt spabad med forkælende hydromassage lige der, hvor det gør dig godt.

Fra spabadets sæde betjener du nemt både armatur, håndbruser, vandpåfylding samt hydromassage og det er også herfra, at du regulerer på styrken af massagen alt efter, om massagens stråler skal være blide eller faste.

For hurtig aftømning af vand, er spabadet udstyret med 2 stk store afløb. Når du er færdig med dit spabad, kan du derfor hurtigt tømme det for vand. Endnu en gennemtænkt detalje ved karret, så du ikke bliver afkølet og kommer til at fryse, inden lågen kan åbnes. For at mindske risiko for fald, er spabadet desuden designet med nubret bund.

Fordele ved MaXXwell handicapvenlig komfort i spabad

*Regulerbar hydromassage til ryg, lænd, hofter og ben
*Lav indstigningshøjde
*Indvendigt håndtag og ergonomiske brede karkanter som man kan støtte sig til
*Alt betjening kan nås fra sædet
*Rummelig og behagelig sæde
*Spabadets nubrede bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner og er designet med henblik på at forhindre faldulykker
*2 stk afløb for hurtig aftømning af vand

Ud over handicapvenlig komfort kan du hos Wellmore også få kar med ergonomisk hvilekomfort, ergonomisk siddekomfort og børnevenlig komfort.

Handicapvenlig komfort er et godt valg til

*Personer med nedsat mobilitet
*Privat brug i eget hjem
*Handicapvenlige udlejningshuse
*Institutioner med fokus på mennesker med nedsat mobilitet

Derfor skal du købe en indendørs spa hos Wellmore

Dansk designede spabade med nordisk stil og masser af massagejets
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer en behagelig oplevelse
Vi har et internt serviceteam, som kan servicere dig til hver en tid
Wellmore kører 2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram