☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Hemmeligheden bag infrarød varmes helbredende virkning


Hemmeligheden bag infrarød varmes helbredende virkning

Feber er kroppens naturlige forsvarsmekanisme. Fordelen ved feber er, at den hjælper kroppen med at dræbe virus og bakterier. Har man en betændelsestilstand i kroppen, som eksempelvis forkølelse, er kroppens naturlig reaktion at hæve temperaturen til mere end 38 grader celcius, og derved får man feber.

KØB INFRARØD SAUNA

Infrarøde lysbølger styrker kroppens velvære og immunforsvar

Infrarød stråling er elektromagnetiske bølger der går i dybden af kropsvævet, der skabes “vibrationer” og kroppen varmes op indefra. Derved hæves kroppens temperatur en smule, og netop denne reaktion hjælper kroppen til at hele, restituere og minimere smerter.

Infrarøde stråler i Wellmores produkter

Det røde felt i diagrammet beskriver de infrarøde stråler, også kaldet infrarøde lysbølger, som bliver anvendt i Wellmores infrarøde produkter. Disse infrarøde lysbølger er uskadelige og må ikke forveksles med de farlige UV stråler, som man får fra solen uden solcreme eller i et solarium.

Dybdegående infrarøde stråler:

De dybdegående infrarøde stråler spænder fra en bølgelængde på 6 mikron til 14 mikron og spiller en vigtig rolle for dannelsen og dyrkning af levende organismer. Netop de infrarøde lysbølger som spænder mellem 6 og 14 mikron ligger tæt på den menneskelige krops strålingsenergi, og derfor absorberes de også bedst af kroppen.

Koden til at skabe feber – er nøglen til at kurere sygdomme

Legenden fortæller, at for mere end 2.000 år siden konstaterede ”lægekunstens Fader”, Hippocrates, at i det øjeblik han fandt koden til at hæve kropstemperaturen og dermed skabe feber, da ville han også have nøglen til at kurere sygdomme. I dag diskuterer man, om det nu også var Hippocrates som sagde de vise ord, eller om det var en af hans kvikke lærlinge eller en af de andre lærde fra den græske storhedstid.

Legenden synes stadig meget relevant i det enogtyvende århundrede, fordi de infrarøde lysbølger opvarmer kroppens yderste hudlag, hvilket sætter gang i en proces hvor affaldsstoffer og toxiner bliver frigjort, hvilket har en helbredende virkning.

Læs mere om Hippocrates på det engelske Wikipedia

Hippocrates er tildelt det ærefulde navn “Lægekunstens Fader”, fordi han blev anset for at være ophavsmand og forfatter til Corpus Hippocraticum. En samling af medicinske tekster fra det 5. og 4.årh. f.Kr. som lægevidenskaben helt op til vor tid har ladet sig inspirere af.

Infrarød varme øger blodcirkulationen og frigør affaldsstoffer

Infrarøde lysbølger trænger 3,5 cm i dybden af kroppens hudlag, og det sætter gang i en kædereaktion som bl.a. øger blodcirkulationen hvilket hjælper kroppen til at få frigjort toxiner/affaldsstoffer som efterfølgende bliver frigjort via urin og sved.

http://www.nbi.ku.dk/spoerg_om_fysik/fysik/infraroedsauna/