• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Hjørnebadekar


Et hjørnebadekar er genialt til både det store og det lille badeværelse. Vælger du at købe et hjørnebadekar fra Wellmore, vil du opdage, at det vil spare en masse plads på badeværelset. Du vil få mere plads til fx en ekstra håndvask eller lignende, hvis du vælger at installere et hjørne badekar frem for et almindeligt badekar i dit badeværelse. Desuden er der i et hjørnebadekar stadig rigeligt af plads til flere personer.

Vær god ved dig selv – vælg kvalitet

Se alle Wellmores hjørnebadekar her

Hjørnebadekar – pladsbesparende!

I disse dage går mange danskere op i at få et lækkert badeværelse. Hvis du er i gang med, eller skal til at renovere eller istandsætte badeværelse, er det godt at overveje, hvor meget plads du ønsker at bruge på et badekar. Badekar optager ofte meget plads i et badeværelse, og derfor kan Wellmore anbefale et lækkert hjørnebadekar til en god pris. Et hjørnebadekar fungerer som et almindeligt badekar, men det er designet sådan, at det tager mindst plads i dit badeværelse. Desuden kan et hjørnebadekar erhverves i både den enkle model eller med massage, bobler mm. Så både funktionalitet og design går op i en højere enhed i et hjørnebadekar.

MaXXwell FIRENZE – er et klassisk hjørnebadekar til 2 personer, med komfort ved numsen. Dette er blandt vores bestsellere på markedet, grundet dets klassiske design, krydret med god plads og komfort.

Hjørnekar – højre eller venstrevendt?

Som oftest fås langt de fleste hjørnebadekar i både højre og venstrevendt. Hos de forskellige producenter er definitionen på en højre og en venstrevendt ofte forskellige. Hos Wellmore definerer vi det således:

Højrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din højre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

Eksempel på en højrevendt model.

Venstrevendt: Når du sidder i dit badekar, kan du række din venstre hånd ud i ‘rummet’ efter eksempelvis et håndklæde.

Eksempel på en venstrevendt model

At vi fører både højre og venstrevendte modeller, giver derfor en alsidighed til dig som forbruger. Dermed kan du finde det kar som du syntes der passer bedst i din stil, men også i hvilken retning du evt. vil kigge.

Badekar – perfekt til småbørnsfamilier

Siden vores spæde start i 2004, skifter tendenserne for stil og udseende frem og tilbage. Men én ting er altid sikkert – børnefamilier elsker badekar. Vi har igennem dialog med kunderne med årene forstået vigtigheden i et badekar, hos rigtig mange danske børnefamilier. Oftest kan glæden ved et dagligt bad i den grad forøges, hvis de små poder har udsigt til en halv time i det varme vand med vandplask og hygge.

Men også til mor og far er der glæde at spore. Rigtig mange forældre nyder også at kunne tænde for det varme vand, og nyde et afbræk i hverdagens stress og jag, med et koldt glas rosé vin. Vi har designet mange spabade og badekar, så der er komfort i. Dette betyder god ergonomisk komfort til de voksne også.

Fritstående badekar  – et mindre alternativ

Er pladsen knap på badeværelset, kan et hjørnekar måske fylde for meget i rummet. Til dette problem har vi også løsningen: et fritstående badekar.

Med en sådan løsning kan du finde et kar, som fx MaXXwell EDINBURGH, som ikke fylder mere end 120 x 68 cm. Dette er et kar som vil kunne finde plads på langt de fleste badeværelset. Disse fritstående kar, fås i alle slags størrelser og former, og kan som det almindelige hjørnekar også stilles op i hjørnet. Der er derfor frit valg på alle hylder i både størrelser, udseende og former.

Se vores kæmpe udvalg

Er du nysgerrig på, at se vores kæmpe udvalg af badekar til store og små?

Wellmore Egtved

Tybovej 3
6040 Egtved
Link til adresse på Google maps

Vi har over 30 forskellige spa og badekar udstillet i vores showroom i Jylland.

Derfor er vi også sikre på, at vi kan finde et der falder i netop din smag. Vi har mange års erfaring fra branchen, og vi kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige badekar til dit badeværelse.

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.