• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Indendørs swimmingpool

Etablering af en indendørs swimmingpool er en stor, men også spændende investering, fordi den giver hele din ejendom et løft. Det rigtige valg af materialer, teknik, installationer er meget vigtige, da din swimmingpool gerne skal have lang levetid. Derfor bør du få professionel rådgivning, før du kaster dig ud i et indendørs poolprojekt. Det kan blive dyrt og ressourcekrævende, hvis du vælger de forkerte løsninger til din indendørs swimmingpool.

Ekstra kraftig pool

PP Sandwich kvalitet

Fortæl om din pooldrøm og få professionel rådgivning

Wellmore har mangeårig erfaring med projektering, etablering og servicering af swimmingpools. Vi har set det meste, både godt og skidt. Vi kender derfor både faldgrupperne og, hvad der fungerer. Bliver en indendørs pool etableret for billigt, både med hensyn til poolmaterialer, poolteknik, fundering, stabilisering og udluftning, koster det ofte mange ressourcer at holde i drift. Fortæl Wellmore om dine drømme til dit poolprojekt og få vores råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvor du kan gå på kompromis og lige så vigtigt, hvor du absolut ikke må gå på kompromis.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra Wellmore, kan du få en pool i lige præcis dén form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du at etablere swimmingpool og vil du gerne vide mere om Wellmores pooltyper og -løsninger?
Vi står klar til, at hjælpe dig med lige præcis dit poolprojekt. Kontakt os gerne inden dit besøg, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS: Vi er ikke lagerførende i enkelt-dele til pools. Hvorfor vi desværre ikke kan hjælpe med anskaffelse, montering og vejledning til selvbyg. - Tjek gerne en onlineshop for køb af enkeltdele.
Kontakt
Charlotte Pedersen
Wellmore hovednummer
- eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Seneste blogindlæg

  22. juni 2021
  MAGI med MaXXwell minipool

  Søger du efter en swimmingpool? Besøg vores hjemmeside her og få gode råd og vejledning om det bedste valg af pool til haven.

  Læs mere
  30. november 2020
  Ny pool til haven

  Overvejer du etablering af pool i haven eller i huset? Kontakt Wellmore. Vi er eksperter – og vi sørger for den optimale løsning til dig.

  Læs mere
  30. november 2020
  Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe

  Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe. En varmepumpe forlænger poolsæsonen med 3-4 måneder.

  Læs mere
  Se flere indlæg
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  [mc4wp_form id="82"]

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Følg os på:

  Kundeservice

  Praktisk information

  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram