☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Oxidativt stress kan være årsag til en række sygdomme


Oxidativ stress stress kan kort fortalt defineres som en ubalance mellem kroppens indhold af frie radikaler og antioxidanter. Når kroppens indhold af antioxidanter er for lavt i forhold til antallet af frie radikaler i kroppen, opstår der oxidativt stress. Oxidativt stress har i en årrække haft videnskabens og forskernes interesse, fordi den ikke alene har betydning for hastigheden af kroppens aldringsprocess, men også fordi den oxidative stress tilsyneladende spiller en vigtig rolle i udviklingen af en lang række sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, øjensygdomme, visse kræftformer, kronisk leddegigt, Alzheimers og Parkinsons sygdom.

For højt indhold af frie radikaler øger risikoen for oxidativt stress

Mennesket har brug for frie radikaler, som hjælper os i processer bl.a. omkring immunforsvaret, men vi udsættes på daglig basis for en lang række faktorer, der kan gøre, at kroppens indhold af de frie radikaler bliver uhensigtsmæssigt stort og derved kommer til at blive en alvorlig belastning for kroppen. Et for højt indhold af frie radikaler kan skabe en lang række kædereaktioner i kroppen, der kan give kritiske skader på cellevægge, signalstoffer og proteiner og ikke mindst have en alvorligt skadende effekt på arvematerialet i cellekernerne.

Faktorer, der har betydning for udviklingen af frie radikaler

Af faktorer, der har betydning for udvikling af for mange frie radikaler kan bl.a. nævnes:

 • medicin
 • tobaksrøg
 • kemikalier
 • pesticider
 • sygdom
 • luftforurening
 • UV-stråler
 • for fedtholdigt kost
 • hård træning

Antioxidanter – kroppens eget forsvar

Kroppen bekæmper de frie radikaler på 2 måder:

 1. Enzymer, som dannes naturligt i kroppen, kan omdanne de frie radikaler til uskadelige stoffer og udskille dem som ilt eller vand. Enzymerne kan dog ikke klare de ofte store mængder frie radikaler, der skyldes miljømæssige og livstilsrelaterede problematikker.
 2. Antioxidanter dannes ikke i kroppen, men tilføres gennem kosten. Antioxidanterne er et næringsstof, der transporteres rundt med blodet og ad den vej kan neutralisere de frie radikaler i kroppens celler. Under processen deaktiveres antioxidanten og derfor har kroppen brug for en løbende indtagelse af mad, der er igen kan tilføre kroppe nye antioxidanter.

Oxidativt stress presser kroppen

Men når man ser på ovenstående lange liste af både miljømæssige faktorer og livsstilsbetingende faktorer, så er  det ikke svært at forestille sig, at menneskekroppen i dag er på hårdt arbejde med at bekæmpe de ofte store mængder frie radikaler. Derfor søger mange mennesker viden om, hvordan man bedst hjælper kroppen i denne fortløbende proces? Hvilke fødevarer er mest rige på antioxidanter og hvilke kosttilskud kan berige os med noget ekstra? For faktum er, at hvis kroppens indhold af antioxidanter og enzymer ikke kan holde niveauet af de frie radikaler i skak, så ophobes der oxidativt stress. Oxidativt stress, der jo, som tidligere nævnt, har betydning for vores aldringsprocess og ikke mindst udgør en væsentlig risiko ift. udviklingen af alvorlige sygdomme.

For os ved Wellmore, er det interessant at være undersøgende på, hvordan vores brede wellness-sortiment kan bidrage til din sundhed og dermed også i bekæmpelsen af kroppens oxidative stress. Og i den sammenhæng er vores infrarøde saunaer i særdeleshed spændende at se nærmere på.

Varmebehandling med infrarød kan gøre en forskel mod oxidativt stress

Infrarød varmebehandling kan gøre en forskel mod oxidativt stress, fordi infrarøde varmebehandlinger hjælper kroppen til en bedre afgiftning. Ved kliniske forsøg har man via sveden målt, at varmeterapi i traditionelle saunaer (også kaldet finsk sauna) hjælper kroppen med at udskille 3% og 97% vand.  Det særligt interessante fra undersøgelser er, at udskillelsen af toksinerne kan blive helt op til 6 gange større, hvis du udskifter den traditionelle varmebehandling med en infrarød behandling. Den infrarøde varmeterapi trænger langt dybere ind i vævet og tjener derfor til at udskille hele 20% toksiner og 80% vand. Som ved traditionelle varmebehandlinger, er det vigtigt, at man er bevidst om sit væskeindtag og hjælper kroppen i afgiftningsprocessen ved at drikke vand både før og efter behandlingen.