Infrarød sauna: Stærk sundhed – mindre patient

Opnå sundhedsmæssige fordele med IR-sauna behandling

Ondt i ryg og i nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt? Med varmebehandling i en infrarød sauna giver du kroppens naturlige systemer en hjælpende hånd og får større velvære og mere energi i hverdagen.

Forskning, viden og erfaringer om infrarød varmebehandling

I dette blogindlæg har Wellmore samlet viden og forskning om infrarød varmebehandling. Det er spændende læsning om, at jævnlige behandlinger med langbølget infrarød varme kan have positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.

Om langbølget infrarød stråling

Infrarød stråling er elektromagnetisk stråling – stråling, hvor bølgelængden er kortere end mikrobølgestråling, men længere end almindeligt lys. Infrarød er et ’bånd’ af energi i det elektromagnetiske spektrum, som særligt i Østen og den østlige del af Europa bliver benyttet i behandlinger og i helseøjemed. I takt med en eksplosivt voksende teknologi, har man kunnet koncentrere de infrarøde stråler – og arbejde med de virksomme bølger via forskellige metoder.

Den biologiske effekt

De infrarøde stråler arbejder med kroppens celler, cellemembraner og cellevæsker (særligt vand, DNA/proteiner). Kroppen oplever tilførslen af de infrarøde stråler som en blid generel opvarmning. I traditionelle saunaer arbejdedes der kun med de yderste hudlag.

Infrarøde lysbølger trænger i dybden af kropsvævet

Infrarøde lysbølger er elektromagnetiske stråling og kroppen kan absorberer op til 93% af de infrarøde lysbølger, det øger blodcirkulationen og frigør op til 20% af toksiner*.