• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Infrarød sauna: Stærk sundhed – mindre patient

Opnå sundhedsmæssige fordele med IR-sauna behandling

Ondt i ryg og i nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt? Med varmebehandling i en infrarød sauna giver du kroppens naturlige systemer en hjælpende hånd og får større velvære og mere energi i hverdagen.

Forskning, viden og erfaringer om infrarød varmebehandling

I dette blogindlæg har Wellmore samlet viden og forskning om infrarød varmebehandling. Det er spændende læsning om, at jævnlige behandlinger med langbølget infrarød varme kan have positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.

Om langbølget infrarød stråling

Infrarød stråling er elektromagnetisk stråling – stråling, hvor bølgelængden er kortere end mikrobølgestråling, men længere end almindeligt lys. Infrarød er et ’bånd’ af energi i det elektromagnetiske spektrum, som særligt i Østen og den østlige del af Europa bliver benyttet i behandlinger og i helseøjemed. I takt med en eksplosivt voksende teknologi, har man kunnet koncentrere de infrarøde stråler – og arbejde med de virksomme bølger via forskellige metoder.

Den biologiske effekt

De infrarøde stråler arbejder med kroppens celler, cellemembraner og cellevæsker (særligt vand, DNA/proteiner). Kroppen oplever tilførslen af de infrarøde stråler som en blid generel opvarmning. I traditionelle saunaer arbejdedes der kun med de yderste hudlag.

Infrarøde lysbølger trænger i dybden af kropsvævet

Infrarøde lysbølger er elektromagnetiske stråling og kroppen kan absorberer op til 93% af de infrarøde lysbølger, det øger blodcirkulationen og frigør op til 20% af toksiner*.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram