• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Infrarød tunnel som alternativ behandling

Hvorfor er infrarød tunnel valgt som alternativ behandling

Infrarød behandling som smertelindring ved piskesmæld

En infrarød sauna løsner spændte muskler og kan derfor hjælpe på nakke- og rygsmerter og i særdeleshed også piskesmæld. Den infrarøde varme trænger dybt ind i vævet, op til 4,5 cm og dette varmer dine muskler op, øger blodcirkulationen og derfor giver en effektiv smertelindring.

KØB INFRARØD SAUNA

En Piskesmældsskade (whiplash) opstår ved overstrækning og forstuvning af bløddelene i halshvirvelsøjlen. Det skyldes en pludselig kraftpåvirkning af halsens og nakkens bløddele. Den akutte piskesmældsskade kan betragtes som en forstuvning af nakken. Kraftpåvirkning af nakken og halsen kan opstå ved bilsammenstød, hvor et køretøj påkøres bagfra.

Smerterne fra et piskesmæld kan vare i rigtig lang tid og på grund af smerter vil man ubevidst spænde i omkringliggende muskler. Dette medfører ofte lange perioder med kraftige smerter i ryg, nakke og hoved. Den infrarøde varme kan få disse muskler til at slappe af og på lang sigt vil du opleve at smerterne vil være aftagende og i nogle tilfælde helt forsvinde.

Link til infrarød sauna sortiment

Derfor virker Infrarød behandling som smertelindring

Infrarød varme synes at være den bedste teknologi til at neutralisere og udskille toksiner i kroppen. Den varmende effekt af infrarød behandling stimulerer stofskiftet og blodcirkulationen, hvilket tilfører næringsstoffer og ilt til blødt væv og muskler. Det stimulerer også lymfe processen, og fremmer udskillelse af toksiner og syrer. I dag er infrarød behandling ved at blive en banebrydende teknologi inden for smertelindring.

Dr. Toshiko Yamazaki har en klinik i Japan, hvor hun forsker i brug af infrarød varme som behandlingsform og har udgivet bogen The Science og Far-Infrared Therapies på baggrund af sine studier. Den mest grundlæggende årsag til at behandlingsformen er effektiv er ifølge Dr. Tohsiko Yamazari er følgende:

“Hovedårsagen til at infrarød behandling har gavnlige resultater i en række sygdomme er de infrarøde bølgers evne til at fjerne giftstoffer i kroppen, som ofte er kernen i mange helbredsproblemer. Toksiner i vores krop ser ud i vand som klynger eller kugler. Blodcirkulationen bliver blokeret og cellulær energi forringet, hvor disse giftstoffer ophobes. Men når energien fra infrarød varme påvirker vandmolekyler indeholdende toksiner, begynder vandet at vibrere, frigive indkapslede gasser og andre giftige materialer tilbage ind i blodbanen, hvor de fjernes naturligt af kroppens normale afgiftningsproces”

Michelle bruger Infrarød behandling i hjemmet hver dag

Michelle er 20 år og har valgt at bruge infrarød varme som smertelindring for smerter i ryg og nakke efter at have fået et piskesmæld i en trafikulykke i februar 2011.  Efter at have prøvet forskellige behandlings former gennem årene, så som fysioterapi, massage og kranio sakral terapi, som alle kun havde en kortvarig effekt er hun gået fra behandling til smertelindring.

Den infrarøde varme kommer i dybden og får musklerne til at slappe af. Michelle har en saunatunnel hjemme, så det gør det muligt at få bearbejdet musklerne hver dag, så der ikke når at opstå spændinger og har efter en måneds brug ikke længere problemer med at sove på grund af smerter.

En infrarød saunatunnel er også en billigere investering, end hvis du vælger infrarød behandling på en klinik. Priserne starter ved kr. 7.995,- og du har mulighed for at bruge den lige når det passer dig. Alle der har prøvet at følge et behandlingsforløb ved hvor mange penge det kan løbe op i inden man er færdig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram