☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Wellmore har leveret infrarød wellness til danskerne siden 2005


Infrarød wellness til danskerne siden 2005

Infrarød wellness i hverdagen til private hjem

Wellmore var i år 2005 en af de absolut første virksomheder i Danmark, til at introducere infrarød varme for danskerne til private hjem.

KØB INFRARØD SAUNA

Udlandsrejse blev startskuddet til infrarøde produkter

På en udlandsrejse til Asien blev Wellmores grundlægger Alex Pedersen opmærksom på, at i denne del af verden, er jævnlig anvendelse med infrarød varme en selvfølgelighed for mange mennesker i målet mod en sund sjæl i et sundt helbred. Da infrarød varme og wellness var et ukendt produktområde i Danmark, var der ikke langt fra tanke til handling, og det blev således startskuddet til et helt ny produktområde til de danske hjem.

Markedets førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter

Infrarød varme og wellness er Wellmores hjertebarn og et produktområde vi er stolte af. Vores dygtige specialister arbejder kontinuerligt på at være markedets førende leverandør af infrarøde wellness produkter. Vi lytter til vores kunder og lærer hver dag noget nyt og og på baggrund af denne solide knowhow, udvikler og optimerer vi vores infrarøde produkter. Siden år 2005 er Wellmores produktsortiment blevet udvidet med et bredt sortiment af infrarøde produkter, således at alle uanset hjemmets størrelse eller pengepung, har mulighed for at købe et infrarød produkt og dermed drage fordele af infrarød wellness i hverdagen.

Læs også: Erfaringer med infrarød varmebehandling