☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Ømme muskler restituerer hurtigere med infrarød varme


Kom hurtigere i form med Infrarød behandling

Belastede muskler restituerer hurtigere med infrarød varme

KØB INFRARØD SAUNA

Infrarød varme øger blodgennemstrømningen, så muskler og led får tilført mere ilt og næringsstoffer, hvilket vil sige, at belastede muskler restituerer hurtigere. Dette gør det muligt at træne meget uden at opnå ømhed i musklerne. Infrarød behandling har været testet på elite sportsudøvere og det har vist sig, at de i gennemsnit kunne øge deres præstation med over 5%.

Læger bruger infrarød varme til behandling af mindre skader

Mange læger bruger infrarød varme til at behandle mindre sportsskader såsom muskelkramper, forstrækninger og forstuvninger. De infrarøde stråler trænger ind i muskler og led hvilket øger både ilttilførslen og blodcirkulationen. Dette gør, at ømme muskler restituerer hurtigere og at du også kommer dig hurtigere efter en skade.

Infrarød varme hjælper kroppen til at helbrede sig selv

Den øgede blodgennemstrømning gør at musklerne får tilført mere koncentreret ilt, som kroppen kan bruge til at helbrede sig selv. Hvis man regelmæssigt bliver behandlet med infrarød varme, enten gennem en infrarød sauna eller en mindre infrarød saunatunnel, løsner man eventuelle muskelspændinger og får derved nedsat ømheden i kroppen enten i forbindelse med en skade eller ømhed, der er forbundet med hård træning.

Infrarød behandling har længe været brugt af elitesportsfolk i USA

Dr. Jeffrey Spencer, der har en doktorgrad i Idrætsvidenskab fra University of Southern California og er ekspert i idrætsmedicin, arbejder med topatleters evne til at præstere bedst muligt. Han har selv deltaget ved OL og har siden arbejdet med utallige sportsfolk under mottoet: Get to the top – And stay on the top.

 Infrarød varme fremskynder kroppens genopretnings proces

”Hele idéen om brug af terapeutisk sauna (Infrarød sauna) er at fremskynde kroppens genopretning så hurtigt som muligt. Så uanset om vi behandler stress på grund af megen træning til konkurrence, mikrotraumer i musklerne, eller en anden type af skade i kroppen, er det altid den samme behandlingsform jeg benytter.”

 Infrarød behandling ikke kun for topatleter og elitesportsfolk

Infrarød sauna behandling er ifølge Dr. Jeffrey Spencer ikke kun for topatleter og elitesportsfolk. Alle der gerne vil have det optimale ud af deres træning uden muskelømhed og gerne vil restituere hurtigt efter belastning af krop, led og muskler kan have stor gavn af en Infrarød sauna, både forebyggende og helbredende.

Link til Dr. Jeffrey Spencers bog

Infrarød behandling hjemme hos dig selv

Nemt, billigt og kræver minimal plads

Med de nye infrarøde saunatunneler og saunatæpper som ikke kræver meget plads, er det muligt for alle at have infrarød behandling i hjemmet til en fornuftig pris. De er nemme at bruge og kræver ikke megen plads. Carina på 42 år har en infrarød saunatunnel og bruger den dagligt.

Ømme muskler er fortid

”Jeg har i forbindelse med en livsstilsændring sat min træningsmængde markant op, og det kunne bestemt mærkes i musklerne. Jeg træner stort set hver dag, og efter træning ligger jeg en halv time til tre kvarter i min saunatunnel og slapper af. De ømme muskler er fortid og det føles som om man lige har fået en lækker gang massage.

Afstressende og fornyet energi

Kombinationen af træning, sund mad og infrarød behandling kan virkelig ses på vægten og ikke mindst på mit energiniveau. Det er en ren fornøjelse i en meget travl hverdag at ligge helt stille og blive varmet igennem med god musik i ørerne. Det er ren afstresning og giver fornyet energi.”