• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Infrarøde lysbølger fremmer vandmolekylers bevægelse

Et menneskes krop består af ca. 70% vand, og vandmolekylerne i kroppens yderste hudlag får derfor et skub, når de infrarøde lysbølger trænger i dybden af kroppens væv. Dette fører til en kædereaktion af molekyler, der vibrerer og sætter i bevægelse og kroppen bliver derved varmet op indefra og kroppens temperatur bliver hævet en smule. Denne process sætter gang i blodomløbet og hjælper med, at toksiner bliver frigjort. Reaktionen betyder samtidig, at man sveder, og derved bliver de frigjorte toksiner udskilt med sved eller urin. Derfor er det vigtigt at drikke et glas vand, inden du går i infrarød sauna, for på den måde hjælper du kroppen med at komme af med de affaldsstoffer, som bliver frigjort ved en behandling med infrarød varme.

Du udskiller flere affaldsstoffer med infrarød

Ved infrarød varmebehandling er indholdet af toksiner og andre giftige stoffer op til 6 gange så højt i den sved, du udskiller, i forhold til varmebehandling i en traditionel sauna.

Faktisk viser kliniske studier, at du kan udskille op til 20% toksiner og 80% vand i en infrarød sauna og kun 3% toksiner og 97% vand i en traditionel sauna.

Dybdegående infrarøde stråler

Det infrarøde spektrum, som bliver anvendt i Wellmores MaXXwell infrarøde saunaer, ligger inden for 6 til 14 mikron. Bølgelængder på 9,4 mikron er den infrarøde strålingsenergi, som vores krop har nemmest ved at absorbere. Forklaringen er, at vandmolekylerne i kroppens hudlag vibrerer ved 31,89 THz, hvilket netop svarer til bølgelængder på 9,4 mikron, og det betyder, at vandmolekylerne i vores krop har en infrarød udstråling i netop denne frekvens. Det er den udstråling, der giver os vores kroptemperatur på netop 37o C.

Infrarøde stråler i Wellmores produkter

Det røde felt i diagrammet beskriver de infrarøde lysbølger, som Wellmores infrarøde produkter anvender. De infrarøde lysbølger er uskadelige og må ikke forveksles med den stråling, der er i en mikrobølgeovn eller de farlige UV-stråler, som man får fra solen uden solcreme eller i et solarium.

*Toksiner er affaldsstoffer, som kan have ophobet sig i kroppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram