• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Infrarøde stråler – effekten på hudens aldringstegn og pigmentering

Dr. Kwang Hoon Lee, Department of Dermatology, Yonsei University College of Medicine, Korea har arbejdet ihærdigt med forskning inden for det dermatologiske område og har i den forbindelse også været undersøgende på effekten af infrarøde stråler på hudens aldring og pigmentering.

Forskningsstudie om effekten af Infrarøde stråler mod rynker og aldring af kroppens hud

Beskrivelsen af forskningsforsøget inklusiv billedmateriale og resultater er frit tilgængeligt. Kort fortalt har Dr. Kwang Hoon Lee arbejdet med flere indgangsvinkler i forskningen:

Forskningens formål har været at undersøge virkningerne af IR-stråling på kollagen og elastinproduktion i hudens bindevævsceller og bestemme dets kliniske og histologiske virkninger på hudens tidligere aldringstegn som rynker, ruhed, spændstighed og hyperpigmenterede læsioner.

Studiet tager dels afsæt i in vitro forsøg med hudens vævsceller – d.v.s. kliniske forsøg med celler udført uden for menneskekroppen. Den del af forsøget viser, at cellerne efter infrarøde strålebehandlinger øger deres kollagen- og elastinproduktion.

Den særligt interessante del af studiet koncentrerer sig om 20 kvinder i alderen 35-61 år med ansigtsrynker og hyperpigmenterede læsioner. I en 6-måneders periode fik patienter 15-20 minutters daglige infrarøde behandlinger (på ugens 5 hverdage) og effekten af behandlingerne blev dokumenteret ved hjælp af fotos ved 0,3 og 6 måneders behandling + en vurderingsskala. Den anerkendte kosmetiske vurderingsskala blev benyttet til hver 4 uge at evaluere hver enkelt patients udbytte – både af patienten selv og en medicinsk observatør uafhængigt af hinanden.

Konklusion på Dr. Kwang Hoon Lees forskning om infrarøde strålers effekt mod hudens aldring og pigmentering

Resultaterne efter 6 måneders brug af infrarøde behandlinger var ganske gode. Som det fremgår af billedet her ses en markant forbedring i hudens udseende og både patienterne selv og observatørerne konkluderer de infrarøde behandlinger som værende effektive i forhold til elementerne: fine rynker, ruhed og spændstighed. Områder med hyperpigmentering viste dog ikke tegn på forbedring under forsøget.

Det skal bemærkes, at forsøget her er udført med en infrarød ansigtsmaske – og er medtaget Wellmores regi som en generel information om infrarøde strålers effekt generelt på hudceller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram