☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Infrarøde stråler – effekten på hudens aldringstegn og pigmentering


Dr. Kwang Hoon Lee, Department of Dermatology, Yonsei University College of Medicine, Korea har arbejdet ihærdigt med forskning inden for det dermatologiske område og har i den forbindelse også været undersøgende på effekten af infrarøde stråler på hudens aldring og pigmentering.

Forskningsstudie om effekten af Infrarøde stråler mod rynker og aldring af kroppens hud

Beskrivelsen af forskningsforsøget inklusiv billedmateriale og resultater er frit tilgængeligt. Kort fortalt har Dr. Kwang Hoon Lee arbejdet med flere indgangsvinkler i forskningen:

Forskningens formål har været at undersøge virkningerne af IR-stråling på kollagen og elastinproduktion i hudens bindevævsceller og bestemme dets kliniske og histologiske virkninger på hudens tidligere aldringstegn som rynker, ruhed, spændstighed og hyperpigmenterede læsioner.

Studiet tager dels afsæt i in vitro forsøg med hudens vævsceller – d.v.s. kliniske forsøg med celler udført uden for menneskekroppen. Den del af forsøget viser, at cellerne efter infrarøde strålebehandlinger øger deres kollagen- og elastinproduktion.

Den særligt interessante del af studiet koncentrerer sig om 20 kvinder i alderen 35-61 år med ansigtsrynker og hyperpigmenterede læsioner. I en 6-måneders periode fik patienter 15-20 minutters daglige infrarøde behandlinger (på ugens 5 hverdage) og effekten af behandlingerne blev dokumenteret ved hjælp af fotos ved 0,3 og 6 måneders behandling + en vurderingsskala. Den anerkendte kosmetiske vurderingsskala blev benyttet til hver 4 uge at evaluere hver enkelt patients udbytte – både af patienten selv og en medicinsk observatør uafhængigt af hinanden.

Konklusion på Dr. Kwang Hoon Lees forskning om infrarøde strålers effekt mod hudens aldring og pigmentering

Resultaterne efter 6 måneders brug af infrarøde behandlinger var ganske gode. Som det fremgår af billedet her ses en markant forbedring i hudens udseende og både patienterne selv og observatørerne konkluderer de infrarøde behandlinger som værende effektive i forhold til elementerne: fine rynker, ruhed og spændstighed. Områder med hyperpigmentering viste dog ikke tegn på forbedring under forsøget.

Det skal bemærkes, at forsøget her er udført med en infrarød ansigtsmaske – og er medtaget Wellmores regi som en generel information om infrarøde strålers effekt generelt på hudceller.