• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Infrarød og cellulite


En stor del af den kvindelige befolkning oplever at have cellulite – i daglig omtale appelsinhud. Skønhed og udseende betyder noget og derfor søger mange remedier, der kan hjælpe dem i kampen mod netop dét problem. For at forstå de infrarøde strålers virkning på cellulite, er det vigtigt først at få fastslået, hvad cellulite – eller appelsinhud reelt er.

Definitionen på cellulite er: En ophobning af fedt i underhuden, som giver huden et nubret og ujævnt udseende, som minder om overfladen på en appelsin eller om strukturen i hytteost. Man får appelsinhud, når bindevævet er ujævnt og uregelmæssigt i sit mønster – derved skubbes fedtlaget op og kommer til at se klumpet ud. Mange tror fejlagtigt, at det kun er overvægtige kvinder, der kæmper med problemet. Men det er et problem, der kan ramme alle – dog hovedsageligt kvinder – og man kan desværre være genetisk disponeret for det.

Det er vigtigt at skelne mellem begreberne cellulite og Cellulites (som mange fejlagtigt kalder begrebet). Cellulites er en reel hud-infektion, en rødmefyldt og betændt tilstand, mens appelsinhud/cellulite kun er et kosmetisk problem – omend det er et kosmetisk problem, som generer og hæmmer – i særdeleshed i badesæsonen.

Forsøg med infrarøde stråler i forhold til cellulite

Grafisk billede af hudproblemet cellulite ogå kaldet appelsinhudSkønhedshuse verden over har i en årrække benyttet infrarøde produkter i kampen mod dermatologiske problemer – herunder cellulite. Fra forskningens side har infrarøde strålers dermatologiske effekter også haft bevågenhed. På vores side Infrarød og din hud kan du læse mere om de generelle dermatologiske effekter. Men særligt interessant i forhold til cellulite er følgende forsøg:

Forsøg med reduktion af cellulite

Rao J, Paabo KE, Goldman MP. A double-blinded randomized trial testing the tolerability and efficacy of a novel topical agent with and without occlusion for the treatment of cellulite: a study and review of the literature. J Drugs Dermatol. 2004

I dette forsøg havde man imprægneret beklædningsdele med keramiske nanopartikler, der kunne udvikle infrarød stråling, når de kom i forbindelse med kropsvarme. I alt var 17 testpersoner med i forsøget og vilkårligt blev det udvalgt, om det var deres højre eller venstre ben, der fik beklædningen med partiklerne i. Testpersonernes modsatte ben skulle gennem forsøgsperioden fungere som kontrol – dvs. også med beklædning – dog uden nanopartikler.

76 % af testpersonerne oplevede en generel forbedring af deres celluliteproblematik, 54 % rapporterede, at de oplevede størst effekt på det aktivt-behandlede lår. Forsøgets evaluerede sundhedspersonale fandt dog ved hele 65 % af forsøgspersonerne en markant forskel i lårenes celluliteniveau efter forsøgsperioden. Et lignende opfølgende forsøg viste samme positive resultater.