fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Lille badekar til det lille badeværelse

Der kan være flere grunde til at afsøge markedet for et lille badekar. Måske søger du en badeløsning til ekstra-badeværelset, til fritidshuset eller lejligheden, hvor der ikke lige er mulighed for at inddrage ekstra m2, når dit baderum skal etableres eller renoveres. For at lette din søgning, har vi derfor lavet en samlet oversigt over vores bud på Det lille badekar.

Viser et enkelt resultat

Små, men vidt forskellige kar

Som det fremgår af oversigten, er det meget forskellige typer kar, vi har udvalgt: fra det lille dybe kar, hvor man har nedjusteret tykkelsen på karrets sider for at optimere de pladsbesparende, men stadigt rummende egenskaber; til det lille hjørnekar, hvor også tosomheden med en udkåren kan nydes. Eller går din søgen mere i retning af et lille badekar, hvor man sidder oprejst – måske endda et walk-in-badekar med låge, som letter tilgangen til karret?

Walk-in-badekar, fordi alle har ret til et rigtigt bad

Flere af vores kunder udtrykker ønske om at have et badekar i huset. Men at sætte et badekar ind på badeværelset er også et langsigtet valg – og hvad nu, hvis livsvilkårene ændrer sig eller årene begynder at trykke lidt. Hvis bevægeligheden ikke længere er den samme, vil karret så bare stå og samle støv? Vores Walk-in-badekar giver folk, der ikke er så ”let til bens”, mulighed for fortsat at komme i et rigtigt bad og ikke blot få et brusebad på en badestol. Derfor er walk-in-badekarret det oplagte valg til ældre- eller handikapvenlige boliger. For udover den lette adgang til karret, har man endvidere sat håndtag i og lavet hele to afløb, så vandet hurtigere kan forlade karret, inden den badende bliver afkølet. Gennemtænkte løsninger, fordi alle har ret til velvære uanset bevægelsesapparatets tilstand.

Et lille badekar til småbørnsfamilien

Det er ikke svært at aflæse lykkefølelsen i børns ansigt, når de får mulighed for at plaske i et badekar. Det er naturligt og beroligende for os at være omsluttet af vand og som nybagt forælder investerer man derfor også gladelig i et af de populære plastikbadekar til badning af ”guldet”. Men i takt med at børnene bliver større, er det som om babybadekarret ”krymper”. Pludselig er det på høje tid at få lært børnene, at de daglige bade skal foregå under bruseren, i stedet for at lege sælunge i et kar. Men dét kan være en slidsom periode i forældreskabet (faktisk så slidsom, at også et velværebadekar i voksenstørrelse kan være tiltrængt 😊).

Så hvis dit barn ganske enkelt ikke vil indse, at benene er blevet så lange, at de ikke kan proppes ned i babykarret mere; så er det måske på tide at få undersøgt, om der “…da virkeligt ikke er et rigtigt badekar, der kan integreres på den sparsomme plads i badeværelset?”. Hvis du kan skabe et hjørne med en fripladslængde på blot 120 cm. i dit baderum, så har WellMore har svaret på dine bønner.

Når kun et karbad er et rigtigt bad

Så uanset hvor du står i livet, så har vi hos WellMore et badekar, der kan matche dine ønsker og behov. Lad ikke det lille badeværelse afskrække dig fra at undersøge mulighederne for at få din private wellnessoase i hjemmet. Et lille, men velindrettet badeværelse med et lille badekar, kan være svaret på dine ønsker. Kontakt os i dag eller kig forbi – så kan vi sammen se på dine muligheder.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort, et godt badekar er nemlig mere end et bad, og alt efter hvor du er i livet, kan vi rådgive om hvilken badekarløsning der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram