• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Lille badekar til det lille badeværelse

Der kan være flere grunde til at afsøge markedet for et lille badekar. Måske søger du en badeløsning til ekstra-badeværelset, til fritidshuset eller lejligheden, hvor der ikke lige er mulighed for at inddrage ekstra m2, når dit baderum skal etableres eller renoveres. For at lette din søgning, har vi derfor lavet en samlet oversigt over vores bud på Det lille badekar.

Webshop

Viser et enkelt resultat

 • maxxwell-edinburgh-badekarmaxxwell-edinburgh-badekar

  MaXXwell EDINBURGH badekar

  1 person
  120 x 68 x 58 cm
  Fritstående
  9.995,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

Små, men vidt forskellige kar

Som det fremgår af oversigten, er det meget forskellige typer kar, vi har udvalgt: fra det lille dybe kar, hvor man har nedjusteret tykkelsen på karrets sider for at optimere de pladsbesparende, men stadigt rummende egenskaber; til det lille hjørnekar, hvor også tosomheden med en udkåren kan nydes. Eller går din søgen mere i retning af et lille badekar, hvor man sidder oprejst – måske endda et walk-in-badekar med låge, som letter tilgangen til karret?

Walk-in-badekar, fordi alle har ret til et rigtigt bad

Flere af vores kunder udtrykker ønske om at have et badekar i huset. Men at sætte et badekar ind på badeværelset er også et langsigtet valg – og hvad nu, hvis livsvilkårene ændrer sig eller årene begynder at trykke lidt. Hvis bevægeligheden ikke længere er den samme, vil karret så bare stå og samle støv? Vores Walk-in-badekar giver folk, der ikke er så ”let til bens”, mulighed for fortsat at komme i et rigtigt bad og ikke blot få et brusebad på en badestol. Derfor er walk-in-badekarret det oplagte valg til ældre- eller handikapvenlige boliger. For udover den lette adgang til karret, har man endvidere sat håndtag i og lavet hele to afløb, så vandet hurtigere kan forlade karret, inden den badende bliver afkølet. Gennemtænkte løsninger, fordi alle har ret til velvære uanset bevægelsesapparatets tilstand.

Et lille badekar til småbørnsfamilien

Det er ikke svært at aflæse lykkefølelsen i børns ansigt, når de får mulighed for at plaske i et badekar. Det er naturligt og beroligende for os at være omsluttet af vand og som nybagt forælder investerer man derfor også gladelig i et af de populære plastikbadekar til badning af ”guldet”. Men i takt med at børnene bliver større, er det som om babybadekarret ”krymper”. Pludselig er det på høje tid at få lært børnene, at de daglige bade skal foregå under bruseren, i stedet for at lege sælunge i et kar. Men dét kan være en slidsom periode i forældreskabet (faktisk så slidsom, at også et velværebadekar i voksenstørrelse kan være tiltrængt 😊).

Så hvis dit barn ganske enkelt ikke vil indse, at benene er blevet så lange, at de ikke kan proppes ned i babykarret mere; så er det måske på tide at få undersøgt, om der “…da virkeligt ikke er et rigtigt badekar, der kan integreres på den sparsomme plads i badeværelset?”. Hvis du kan skabe et hjørne med en fripladslængde på blot 120 cm. i dit baderum, så har WellMore har svaret på dine bønner.

Når kun et karbad er et rigtigt bad

Så uanset hvor du står i livet, så har vi hos WellMore et badekar, der kan matche dine ønsker og behov. Lad ikke det lille badeværelse afskrække dig fra at undersøge mulighederne for at få din private wellnessoase i hjemmet. Et lille, men velindrettet badeværelse med et lille badekar, kan være svaret på dine ønsker. Kontakt os i dag eller kig forbi – så kan vi sammen se på dine muligheder.

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram