• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

neXt Generation badekar — Elegante og rummelige


Med neXt Generation præsenterer Wellmore den næste generation af badekar. Med banebrydende støbeteknik tager vi det velkendte badekar til et højere niveau end tidligere set. NeXt Generation badekarrene er for første gang nogensinde i prisklassen fuldstøbt med kanter ned til 3 centimeters tykkelse. Ved hjælp af den nyeste støbeteknik støbes karrene hele i ét stykke med en styrke, der muliggør ultra tynde kanter. Denne støbeteknik medfører klare og væsentlige forbedringer af badekarrene i forhold til tidligere set. Med neXt Generation badekarrene opnår du ultimativ elegance og forøget rummelighed.

neXt Generation: et større badekar på den samme plads

Med neXt Generation badekarrenes ultra tynde kanter får du et kar med en rummelighed, der ikke før er set lignende i prisklassen. Kanterne, der har en tykkelse på 3 centimeter, giver dig op til 12 centimeter ekstra benplads i dit badekar sammenlignet med et traditionelt badekar. NeXt Generation giver dig altså mulighed for at få et betydeligt større badekar på dit badeværelse uden, at det fylder mere i rummet.

neXt Generation rummelige badekar til lange ben

Glæd dig til et dejligt varmt karbad, hvor du ikke kommer til at småfryse nogen dele af kroppen. Med deres store rummelighed er de nye badekar særdeles velegnede til folk med lange ben eller til dig, der nyder den ultimative luksus. Vi kender alle følelsen af at sidde i et karbad og rykke lidt rundt på os selv, fordi vi ikke kan få hele vores krop dækket af det sparsomme, varme vand. Med neXt Generation er dette fortid! I neXt Generation badekarrene kan du synke hele din krop ned i det beroligende vand. Lad din krop nyde et afslappende, varmt bad, hvor det varme vand bringer både krop og sind helt ind i den afslappende stemning.

Ultimativ elegance med tynde kanter

Med de nye neXt Generation badekar kommer du ikke blot til at opleve den forøgede komfort, men også et badekar med en udsøgt elegance. De rene linjer skaber et elegant badekar, der står perfekt i et nordisk, minimalistisk hjem. Karrenes smukke forme understreges af, at de er helstøbte og derfor står uden synlige samlinger. Slutteligt sættes prikken over i’et af karrenes tynde kanter, der giver de rummelige kar en lethed, der ikke ses ved et almindeligt badekar. Karrene har en større rummelighed end nogle andre badekar, men grundet kanterne synes de mindre voldsomme end et almindeligt badekar. Man kan altså sige, at du med neXt Generation badekarrene får det bedste fra begge verdener: Du får et badekar, der er stort og rummeligt, når du sidder i det, men samtidigt fremstår ekstra elegant og minimalistisk, når du kigger på det.