☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

NOVITEK UDESPA

FRA FINLAND

Din filtrering gav desværre ingen produktresultater.

Prøv at justér dine filtre eller giv os et kald på 75 55 17 00 så hjælper vi dig gerne med at finde det du søger.

Mvh,
Wellmore

WellMore er forhandler og dansk eneimportør af NOVITEK udespa

Vi er stolte af, at vi nu ved WellMore kan kalde os forhandler og dansk eneimportør af NOVITEKS udespabade.

💎 Flere størrelser – fra 4 personer
💎 Flere komfortklasser fra Basic til Premium LUX
💎 Mulighed for at customize spabadet præcis efter kundens ønsker og behov.

NOVITEK er en stærk, finsk udvikler og producent af udespa, skabt til det udfordrende nordiske klima. Brandet vægter miljø, sikkerhed og høj kvalitet og skaber boblende wellnessperler i smuk forening af teknologisk innovation, kvalitet, komfort og omtanke for klimaet.

‘De 1.000 søers land’ – så smukt kaldes vort nordiske broderland, Finland,… og nu byder vi så små brusende finske ‘søer’ varmt velkommen til WellMores wellnesssortiment.

Vil du høre mere om NOVITEK udespa, så tøv ikke med at kontakte os.

Kraftig finsk isolering

NOVITEKS udendørs spa har en kraftig nordisk isolering, der sikrer dig de lavest mulige driftsomkostninger.

Bæredygtigt produceret

Når du køber en NOVITEK udespa, køber du også et produkt som er produceret med fokus på bæredygtighed.

Lave driftsomkostninger

Med en NOVITEK udespa får du de lavest mulige omkostninger både økonomisk og i forhold til dit energiforbrug.

Fordelene ved at have sin egen spa

Ordet spa stammer fra det latinske udtryk “Sanus per Aquam”, og betyder sundhed gennem vand. Der er en masse fordele ved at have sin egen spa, og du får et lille udvalg af dem her:

 • Reduceret stressniveau, og forøget afslapning i dit hjem.
 • Perfekt og afslappende massage fra din spas vanddyser.
 • Unikt og hyggeligt samlingspunkt for familie og venner.
 • Spaoplevelse, som kan benyttes hele året rundt, uanset om det er en indendørs eller udendørs spa.
 • Hold spaoplevelsen i hjemmet og undgå, at skulle betale mange penge for spaophold.

Det eneste der mangler nu er, at vi i fællesskab finder dig den
helt perfekte spa til dit hjem.

Stress af året rundt med wellness i eget hjem

Hvorfor sætte sig i en flyver 18 timer for at slappe af på Hawaii, når du kan gøre det 365 dage om året på terrassen, i haven eller en lækker indendørs wellnessoase? “Hverdagen har fået en hel ny dimension og vores livskvalitet er styrket”. Store ord, men ikke des mindre en tilbagemelding, vi hos WellMore hører gang på gang fra kunder, som har etableret wellness i deres terrasse- eller haveanlæg.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale

Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

Stig Rafn Hansen

Hvem er NOVITEK?

NOVITEK er en stærk, finsk udvikler og producent af udespa, skabt til det udfordrende nordiske klima. Brandet vægter miljø, sikkerhed og høj kvalitet og skaber boblende wellnessperler i smuk forening af teknologisk innovation, kvalitet, komfort og omtanke for klimaet.

NOVITEKS solide erfaring sikrer dig som kunde et udespa udviklet og designet til det nordiske klima med iskolde vintre. Klimaet i de nordiske lande er skiftende, hvilket de er yderst opmærksomme på i deres produktudvikling og optimering af NOVITEK udespa.

NOVITEK har igennem specialiseret produktfremstilling skabt udespa med fokus på ‘recycling’ uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Har du lyst til at vide mere om NOVITEK? – Så kig med i videoen.

På udkig efter den perfekte spa til sommerhuset?

Udespa, sauna eller vildmarksbad – der skal så lidt til at gøre det ekstra lækkert for dine gæster. Vores wellnessprodukter er udviklet i samarbejde med udlejningsbureauer. Robuste, energi- og driftsøkonomiske produkter, der sikrer høj komfort og brugervenlighed for gæsterne og kræver minimalt tilsyn af dig eller dit udlejningsbureau. Win-Win – også når du selv skal bruge ferieboligen!