• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Går du og drømmer om et nyt badeværelse?


Sådan et skønt et, hvor det er nemt at komme til om morgenen, og hvor du kan slappe af og få den helt rigtige start på dagen?
Er beslutningen allerede truffet? Er du allerede gået i gang med at overveje og planlægge, hvordan et nyt badeværelse i dit hjem skal være? Uanset hvilket stadie du befinder dig på, bør du unde dig selv den oplevelse det er at gå rundt på vores hjemmeside og finde inspiration til netop dit badeværelse.

Du er også meget velkommen til at tage familien med og besøge vores showroom i Egtved, eller kontakte os her for kompetent rådgivning.

Nyt badeværelse – en oase af wellness!

Hos Wellmore kan du få alt det lækre grej, som sætter prikken over i’et i et nyt badeværelse. Det være sig alt lige fra boblende spabad til vores store udvalg af badekabiner og bruseløsninger. Hos Wellmore finder du også et stort udvalg af badekar, hvad enten du ønsker et fritstående eller til indbygning. Spabadet er efterhånden uundværligt. Det giver velvære i hele kroppen og giver energi og overskud til din hverdag.

Har du spørgmål til indretningen af et nyt badeværelse eller til nogle specifikke produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stiller hellere end gerne vore kompetente medarbejdere til rådighed, så grib telefonen og giv os et kald på 75551700 eller besøg en af vore udstillinger i Egtved eller Ringsted.

Vi gør alt for at følge vores kunder helt til døren. Hos os er du i fokus!
Det er derfor også en mulighed at bestille montage af dit produkt.