fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

neXt Generation badekar — Elegante og rummelige

Med neXt Generation præsenterer Wellmore den næste generation af badekar.
Med banebrydende støbeteknik tager vi det velkendte badekar til et højere niveau end tidligere set. NeXt Generation badekarrene er for første gang nogensinde i prisklassen fuldstøbt med kanter ned til 3 centimeters tykkelse. Ved hjælp af den nyeste støbeteknik støbes karrene hele i ét stykke med en styrke, der muliggør ultra tynde kanter. Denne støbeteknik medfører klare og væsentlige forbedringer af badekarrene i forhold til tidligere set. Med neXt Generation badekarrene opnår du ultimativ elegance og forøget rummelighed.

Viser alle 9 resultater

neXt Generation: et større badekar på den samme plads

Med neXt Generation badekarrenes ultra tynde kanter får du et kar med en rummelighed, der ikke før er set lignende i prisklassen. Kanterne, der har en tykkelse på 3 centimeter, giver dig op til 12 centimeter ekstra benplads i dit badekar sammenlignet med et traditionelt badekar. NeXt Generation giver dig altså mulighed for at få et betydeligt større badekar på dit badeværelse uden, at det fylder mere i rummet.

neXt Generation rummelige badekar til lange ben

Glæd dig til et dejligt varmt karbad, hvor du ikke kommer til at småfryse nogen dele af kroppen. Med deres store rummelighed er de nye badekar særdeles velegnede til folk med lange ben eller til dig, der nyder den ultimative luksus. Vi kender alle følelsen af at sidde i et karbad og rykke lidt rundt på os selv, fordi vi ikke kan få hele vores krop dækket af det sparsomme, varme vand. Med neXt Generation er dette fortid! I neXt Generation badekarrene kan du synke hele din krop ned i det beroligende vand. Lad din krop nyde et afslappende, varmt bad, hvor det varme vand bringer både krop og sind helt ind i den afslappende stemning.

Ultimativ elegance med tynde kanter

Med de nye neXt Generation badekar kommer du ikke blot til at opleve den forøgede komfort, men også et badekar med en udsøgt elegance. De rene linjer skaber et elegant badekar, der står perfekt i et nordisk, minimalistisk hjem. Karrenes smukke forme understreges af, at de er helstøbte og derfor står uden synlige samlinger. Slutteligt sættes prikken over i’et af karrenes tynde kanter, der giver de rummelige kar en lethed, der ikke ses ved et almindeligt badekar. Karrene har en større rummelighed end nogle andre badekar, men grundet kanterne synes de mindre voldsomme end et almindeligt badekar. Man kan altså sige, at du med neXt Generation badekarrene får det bedste fra begge verdener: Du får et badekar, der er stort og rummeligt, når du sidder i det, men samtidigt fremstår ekstra elegant og minimalistisk, når du kigger på det.
neXt-generation-badekar-Wellmore

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram