• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

3-2-1 … sæt dit nytårsforsæt 2020 i gang

Knapt har vi skålet færdigt før nytårsfortsætterne – altså de nytårsfortsætter, som gav så god mening med champagneglasset i hånden – pludselig sætter besnærende stramninger om vores og familiens eksistens i januar (ja, faktisk resten af livet!). Der udarbejdes kostplaner og bookes spinningtimer og adgangskortet til fitnesscenteret støves af og forlænges – ikke blot med en måned, men med et årskort, som jo i længden er laaangt billigere, for NU SKAL DET VÆRE…

KØB INFRARØD SAUNA

Sæt i gang

Så går det løs og vi klør på med krum hals! Vi nikker anerkendende til de andre kolleger på kontoret, lærerværelset eller lageret, når vi ser deres endeløse rækker af gulerodsstave ligge side om side med vores eller når vi møder naboerne prustende over spinningstyret i det nærliggende center. Vi er i samme båd og vi slider med de samme mål for øje: Sundhed og velvære – både på lang og kort sigt

Men ved du, at infrarøde saunabehandlinger kan give dig et forspring i forhold til kolleger og naboer? At infrarøde saunasessioner kan være din genvej til hurtigere at nå dine sundhedsmæssige mål – og dét endda ved hjælp af wellness..??! Lyder det for godt til at være sandt, så læs med:

6 gode grunde til at benytte infrarød varmeterapi i januar (og resten af livet ;-D )

Infrarød sauna er både velgørende varme og sundhedsfremmende stråler – men også et forkælende frikvarter for både krop og sjæl. Nyd din yndlingspodcast, en krimi, stille musik eller blot velgørende ro. Nyd varmen alene eller sammen med din udkårne. Win-Win-Wellness 🙂

Restitution af muskler

Kender du fornemmelsen af en overanstrengt muskel? Efter at have gravet løbeskoene frem fra gemmerne, er man måske gået lige drastisk nok frem med træningen og pludselig er man sat tilbage til nulpunktet pga. ømme led eller muskler. Det billige årskort til centeret føles nu knapt så billigt, fordi man må melde fra træningen uge efter uge til kroppen igen bliver klar til at tage fat. Men også her kan din infrarøde sauna være din ven. Infrarød varmeterapi opvarmer nemlig vævet i dybden – faktisk op mod 4 cm mod kun 0,5 cm i en traditionel sauna og det er en forskel, der kan mærkes. En forskel, der kan mærkes i både muskler og væv.

Øget forbrænding

I en infrarød sauna arbejder dybdegående stråler med en generel opvarmning af kroppen indefra. Den hævede kropstemperatur er med til – udover at hjælpe kroppen af med ophobede affaldsstoffer – at øge forbrændingen, fordi kroppen skal arbejde hårdere for at køle sig ned. Et 2-delt studie fra Binghampton University, New York har vist, at en infrarød sauna kan være en aktiv medspiller i kampen mod kiloene. I gennemsnit opnåede deltagerne gennem de infrarøde behandlinger en reduktion i deres kropsfedtmasse på 0,5 % pr. uge – dvs. i alt 4% reduktion i deres fedtmasse på blot 8 uger! Benyt din infrarøde sauna som ekstra “forbrændingsboost” eller som en skøn afslutning på en tur i fitnesscenteret.

Infrarød varmeterapi smertelindrer

Mange mennesker føler sig dagligt begrænset i deres fysiske formåen pga. kroniske skavanker eller slitage efter et ensidigt arbejde. Måske sætter gigten sit præg på dine udfoldelser eller måske er det elskede tennisspil indstillet pga. dårlige knæ eller problemer med fleksibiliteten i håndleddet. Også her kan en infrarød sauna blive din medspiller til et øget fysisk aktivitetsniveau. Den infrarøde sauna fjerner ikke alle dårligdomme med et snuptag, men kan med fordel benyttes – dels som smertedæmpende medspiller ved jævnligt brug, så du får en mere fri og naturlig bevægelighed – og dels som en blid opvarmning af muskler og led, inden du går på tennisbanen. Folk med kroniske smerter ved, at smerter dræner kroppen for energi. Smerter stiller store krav til psyken, da de – uden du tænker over det – optager en del af opmærksomheden hele tiden – 24 timer i døgnet. En lindring af det daglige oplevelse af smerterniveau vil derfor kunne hjælpe dig til at få frigivet mere energi i hverdagen. Energi til det sjove – og dét, der betyder noget.

Infrarød sauna har også vist sig nyttig som forbrændings- og sundhedsfremmende session for de mennesker, der af forskellige årsager slet ikke kan holde til fysisk aktivitet. Endvidere har studier har endvidere vist, at infrarød varmeterapi også har betydning for søvn og energiniveau – dvs. en indirekte effekt, der også kan betyde en væsentlig forskel i dit samlede energiregnskab.

Øger blodgennemstrømningen

Infrarød varmeterapi hjælper kroppen til dræning af ophobet lymfevæske og bedrer afgiftningen af affaldsstoffer – også de ramte steder. Den letter blodgennemstrømningen og iltningen på celleniveau – og derfor vil du med en infrarød sauna hurtigere kunne vende tilbage til træningstøjet efter din overanstrengelse. Win-Win-Wellness

Infrarød giver dejlig glød

Den infrarøde varmebehandling hæver kroppens kernetemperatur og den stigning har en gunstig effekt på kroppens immunsystem og dens evne til at bekæmpe bakterier og vira. Sammenholdt med strålernes indflydelse på blodcirkulationen og hudcellernes næringstilførsel, har de infrarøde varmebehandlinger derfor en positiv virkning på huden. Flere kunder har uafhængigt af hinanden givet tilbagemeldinger omkring netop positive ændringer i deres hud efter regelmæssig brug af infrarød sauna. De oplever, at huden er blevet blødere, føles mere spændstig og sund og generelt har en bedre glød. Nogle kunder, der tidligere har haft problemer med huden i form af akne, eksem mv. oplever også bedring af deres lidelser ved regelmæssig brug af infrarød sauna. Læs endvidere nærmere om udenlandske infrarøde studier, der viser effekt på hudens aldringstegn og på kvindens værste hudfjende #1: cellulite alias appelsinhud.

Skøn wellness – livets krydderi

Januar måneds stramninger på både madindtag og sofa-tid kan til tider føles lidt sure. Det er nok de færreste, der ligefrem springer ud af sengen en time tidligere end normalt for med iver at iføre sig løbesko og regntæt løbetøj morgen efter morgen. Kantinens lokkende kanelsnegle må man nok også hellere gå udenom …suk!… og hvad er der så snart tilbage som ren forkælelse???

Din infrarøde sauna! Rammen for ultimativ selvforkælelse.

Alle fortjener en nytårsgave

Se Wellmores samlede kvalitetsudvalg af infrarøde saunakabiner – prisvenlige og særdeles energirigtige sundhedsløsninger til dit hjem. En oplagt gaveidé til dig selv eller til en, du holder særligt af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram