☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Banebrydende nyhed: En sammenklappelig infrarød sauna


For 1 person: MaXXwell ALTAI infrarød sauna

For 2 personer: MaXXwell ZAGROS infrarød sauna

Wellmore præsenterer hermed en genial nyhed til dig, der gerne vil nyde effekten af infrarød behandling, men samtidig har haft svært ved at finde den fysiske plads i dit hjem til kabinen. Vi er eksklusivt landets eneste forhandler af MaXXwells nye, banebrydende løsning: en pladsbesparende, sammenklappelig infrarød sauna. Når vores kunder hører om alle fordelene ved brugen af infrarød sauna, hører vi igen og igen, at sådan en drømmer de om, men det bliver ved drømmen; for selv om en infrarød sauna ikke fylder så meget, så kniber det ofte med pladsen. Men kan du finde et hjørne på kontoret eller fjerne en bid af soveværelsets skabsvæg, så har du nu mulighed for at øge wellness- og sundhedskarakteren betragteligt i dit eget hjem.

KØB INFRARØD SAUNA

For dig, der vil have det hele på den halve plads

Almindelige tøjskabe i detailhandlen har en dybde på 54-60 cm og kabinen her – hvad enten du vælger 1- eller 2-personersudgaven – er kun 58 cm i dybden og kan derfor stå i naturlig forlængelse af eksempelvis din skabsvæg. Kun når kabinen er i brug, skal den trækkes ud og fylder så lidt mere.

Trods de fine sammenklappelige egenskaber, er der på ingen måde gået på kompromis med indretningen af kabinen. Foruden de almindelige carbonpaneler i sider og ryg er der ydermere – i det opklappelige fodpanel – monteret infrarøde carbonpaneler. Her vil dine vinterkolde fødder få kærkommen forkælelse samtidig med, at de infrarøde stråler også arbejder med føddernes zoner og optimerer dermed din velværeoplevelse uagtet årstiden.

Infrarød wellness – velvære og sundhed på samme tid

Forestil dig – og måske endda på daglig basis – at ”trække stikket ud” og forkæle dig selv med en velværeseance uden at røre en finger og uden at skulle forlade dit hjem. Vælg dit yndlingsmusik, en god bog eller nyd blot roen, mens de dybdegående infrarøde stråler forkæler kroppen og dit generelle velbefindende. For nogle mennesker, kan det at gå i sauna, været en krads oplevelse – hvor varmen river i næsefløjene og sveden hagler af kroppen. En infrarød saunaoplevelse adskiller sig væsentligt fra almindelige saunabehandlinger og er samtidig mere effektfuld hvad angår helseværdien. Bliv klogere på de sundhedsmæssige fordele ved infrarøde behandlinger og dyk ned i vores kundeudtalelser, artikler mv. på Wellmores infrarøde blog.

Moderne tider – Moderne wellness

I større villaer fra 70’erne havde man ofte i forbindelse med husets master-bathroom etableret en sauna. Over tid blev det dog her strygebrættet, julepynten og andre pulterting sneg sig ind – dels fordi udgiften til brugen af saunaen var forholdsvis høj, de høje varmegrader afskrækkede og den fugtige luft kunne efterfølgende være svær at få ledt ud af huset. Men vidste du, at en infrarød saunakabine blot tilsluttes via almindeligt strømstik? At den ikke giver fugtproblemer i boligen og, at den både er langt mere effektiv og økonomisk at benytte end traditionelle saunaer?

Wellmore tilbyder et bredt udvalg i form og designs

Er du til kabiner for 1 eller 2 personer? Og skal det være pladsen, der afgør, om du hælder til velværestunder alene eller sammen med en udvalgt? Hos Wellmore er vi eneforhandlere af MaXXwells nyhed: Den sammenklappelige og pladsbesparende model – modellen, der giver dig muligheden for at vælge tosomheden eller den større siddekomfort til, selvom de fysiske rammer i hjemmet ikke levner meget plads. Kig forbi vores showroom i Egtved eller Ringsted og se med egne øjne, hvor pladsbesparende en sammenklappelig infrarød sauna egentlig er.

Wellmore – først med det nyeste – og i det her tilfælde også den eneste, med det nyeste.