• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Slip af med ømme muskler med infrarød varme

Slip af med ømme led og muskler efter en fysisk aktiv dag. Alle fortjener glæden ved at have en infrarød sauna i eget hjem og dermed muligheden for hurtigt at slippe af med ømme muskler efter en fysisk aktiv dag med f.eks. sport eller havearbejde.

Sportsforsøg fra 2015→ Belastede muskler restituerer med infrarød varme

KØB INFRARØD SAUNA

En infrarød undersøgelse fra 2015 peger på, at infrarød varmebehandling hjælper belastede muskler og led med at restituerer efter eksempelvis sportspræstationer.

10 sunde fysisk aktive frivillige mænd havde meldt sig til det infrarøde saunaforsøg, hvor de på forskellige dage havde 60 minutters muskelstyrkende træning eller 34-40 minutter med hård udholdenhedstræning. Træningssessionerne inkluderede bænkpres, benpres, plyometrisk træning (hop- og springøvelser) og maximalt iltoptagelse på løbebånd. Træningen blev efterfulgt af 30 minutters varmebehandlinger i infrarød sauna ved 35 til 50 grader og afsluttet med 30 minutter, hvor deltagerne i forsøget sad ved almindelig stuetemperatur ved 21 grader.
Tjek også denne dette webinar ‘Red Light Therapy – Hvad siger videnskaben’ hos Danish Biohacker Community på facebook som har lavet et webinar med Læge og forsker Martin Kremmer.

Konklusion på infrarød sportsbehandlingsforsøg

Konklusionen på forsøget var, at infrarød varmebehandling – hvor de infrarøde stråler trænger 3-4 cm i dybden af kroppens fedtvæv og neuromuskulære system – er gunstig for restitueringen efter hård træning.

Restituer efter en fysisk aktiv dag

Hvem har ikke oplevet at blive kropslig ødelagt af ømme muskler, når foråret endelig får tag i Danmark? For i det øjeblik er det som om der bliver trykket på en knap til uanede kræfter og efter den lange grå og mørke vinter, finder vi nu pludseligt energi til de vildeste projekter.

Måske har du besluttet dig for, at haven trænger til en omgang og skal have anlagt nye bede. Ihærdigt har du gravet gamle rødder op og ivrigt erstattet dem med nye skønne blomstrende buske og ihhh, hvor du nu glæder dig til sommer og til at sætte dig i havestolen på terrassen og nyde den udsigt, du så ihærdigt har knoklet for.

Eller måske trængte dit hjem til nye farver og du har i timer lystigt svunget penslen – væg efter væg. Eller måske er du – som mange andre i foråret – blevet draget af fuglekvidder og nyudsprungne buske og træer og har kastet dig ud i det vilde motionsliv? Gik du en rask tur eller er du mere til løb, rulleskøjter, en frisk cykeltur eller måske giver du den hele armen på håndbold- eller fodboldbanen?

Men av av, alt den aktivitet har for mange mennesker en pris, for efterhånden som dagen går på hæld, begynder din krop nu at protestere mod de mange uvante bevægelser, du har budt din krop og muskler. Måske skulle du have brugt 5 minutter mere på at strække muskler og led ud, måske har du tilmed stået i træk og ikke lige fået en trøje på i tide, da en sky gik for solen.

Hop i din infrarøde sauna – få varmet kroppen godt op – og lad de infrarøde stråler transportere fornyet ilt til ømme muskler. Den øgede blodgennemstrømning hjælper kroppen med at afgifte og dræner ophobede lymfevæsker omkring de ømme led.
Ahhhh… wellness, der kan mærkes i hver en fiber af kroppen.

De senere år, har foråret været en travl tid hos Wellmore i forhold til vores infrarøde produkter. Rigtig mange har nemlig fået øjnene op for, at wellnessprodukter med infrarød varme kan hjælpe de ømme led og muskler med at restituere efter en lidt for aktiv dag.

Uforpligtende rådgivning

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram