☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Smertelindring af piskesmæld med infrarød saunatunnel


Behandlinger med infrarød tunnel har gjort en forskel for Michelle og betydet en bedre hverdag med færre smerter efter Michelle blev ramt af piskesmæld i 2011.

KØB INFRARØD SAUNA

Infrarød behandling fjerner toppen af smerterne fra piskesmæld

Michelle er 20 år og har siden februar 2011 døjet med et piskesmæld, som hun pådrog sig i forbindelse med et trafikuheld. Hun har i lange perioder i de seneste tre år haft stærke smerte i ryg og nakke og måtte stoppe på gymnasiet, da hun ikke kunne koncentrere sig.

Hun har prøvet flere forskellige typer behandlinger og har nu valgt smertelindring i stedet for behandling, da hverken fysioterapi, massage eller kranio-sakral terapi har hjulpet. Der er samme mønster med alle typer behandling. Smerterne vender tilbage efter en dag eller to.

Derfor har Michelle investeret i en infrarød saunatunnel. Behandlingen er smertelindrene, som massage og med en infrarød saunatunnel i hjemmet, som kan bruges hver dag, kan hun holde smerterne nede, så hun kan leve et normalt liv igen.

Link til infrarøde produkter

Efter en måned med Infrarød behandling

”Jeg har ligget i den infrarøde saunatunnel i 30 minutter næsten hver dag i den seneste måned. I starten synes jeg ikke rigtig at det hjalp, andet end jeg havde mindre ondt lige når jeg havde brugt den. Men efter nogle uger kunne jeg godt mærke at mine muskler var mere afslappede og jeg har ikke de samme smerter som før”.

Ud over behandlingerne med Infrarød varme er Michelle begyndt at træne, for at opbygge musklerne igen og for at give kroppen de bedste arbejdsbetingelser, så er hun meget fokuseret på at hendes kost er sund og varieret og at hun drikker rigtig meget vand.

Denne livsstilsændring har gjort, at Michelles hverdag er ved at være normal. Hun er begyndt at studere igen og har ved siden af et job som lærervikar, hvilket ikke ville have været muligt for et halvt år siden.

”Det at jeg kom i gang med at bruge infrarød behandling, var det der kickstartede det hele. Det minimerede mine smerter, så det gjorde det muligt at træne og nu er begge dele bare blevet en naturlig del af min hverdag”

Michelle går en lys fremtid i møde

Michelle er meget positiv, når vi taler om fremtiden. Den seneste måneds behandling har givet hende en stor optimisme omkring sin fremtid. Hun har mærket, at ved at ændre små ting i hverdagen, kan hun få en hel normal hverdag, som alle andre.

”Jeg bruger noget tid hver dag, både på træning og i den infrarøde sauna, men det er det hele værd. Jeg har fået meget mere overskud og er blevet meget mere glad. Det, at det er muligt for mig, at vende tilbage på skolebænken betyder alt for mig”.