• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Smertelindring med infrarød sauna gør godt

Varme smertelindrer og yder omsorg til kroppen

Smertelindring med infrarød sauna gør ekstra godt, men det er de færreste mennesker klar over, mens de fleste godt kender følelsen af en varmepude, der forkæler et ømt punkt på kroppen: de stive fodled, skulderen, knæet, den murende lænd eller den generelle ømhed og stivhed i kroppen, når efterårsvejret og vinterens kulde pludselig kan mærkes i hvert et led.

KØB INFRARØD SAUNA

JA TAK til lindrende varme

Historisk set er den velgørende og sundhedsfremmende effekt af jævnlig varmebehandling velkendt – tænk bare på forskellige kulturers brug af varme sten, sollys, svedhytter, varme kilder mv. Alment anerkendt brug af varme til smertelindring og behandling af psykiske og fysiske skavanker. Og Infrarød varmeterapi er netop en videreudvikling af varmeterapiens principper. En infrarød sauna er en såkaldt tør sauna, hvor kroppen opvarmes indefra, mens luften omkring kroppen stadig har behagelig temperatur. Du vil derfor ikke opleve saunasessionerne som “kradse”, men derimod møde en blidere varme, der naturligt blødgør kroppens væv, er smertelindrende og som giver mulighed for længere ophold i saunaen med din yndlingsbog eller -podcast. En infrarød saunaoplevelse adskiller sig dermed væsentligt fra almindelige saunabehandlinger, men er samtidig mere effektfuld, hvad angår helseværdien.

Naturlig smertelindring med infrarød varmeterapi

Oplevelsen af smerte er kompleks og subjektiv. Vi føler smerte forskelligt og oplevelsen af smerte kan ændre sig på baggrund af dine følelser, dine tidligere smerteerfaringer, omstændighederne, tiden og situationen. Nogle smerter er udløst af overdreven aktivitet eller belastning, mens andre smerter skyldes autoimmune reaktioner i kroppen som ved gigt, fibromyalgi mv. Fælles for smerteproblematikken er dog, at smerter kan influere negativt på din daglige livsførelse, din glæde, din energi, dit sociale liv og dit udbytte af dagligdagens mange aktiviteter.

At forsøge aktivt at gøre noget godt for sig selv – og at arbejde med infrarød varme som naturlig smertelindring – giver derfor god mening. Ikke blot for smertepatienten, men også for de pårørende. For smerteproblematikker sætter begrænsninger – ikke blot for dig, men også for dine pårørendes liv og dagligdag.

Som smertepatient siger du med infrarød varmeterapi JA TAK til:

 • Dyb afslapning af væv og muskler
 • Øget blodgennemstrømning, så mere iltrigt blod kan flyde til områder med spænding og smerte.
 • Dræning af lymfevæske fra hævede områder
 • En hævet kernetemperatur i kroppen, der aktiverer dit naturlige forsvar og kroppens naturlige reperationsmekanismer
 • Sundere blodtryk og styrket immunsystem
 • En her-og-nu- smertelindrende oplevelse
 • Men også smertelindrende på den lange bane, da bedre blodgennemstrømning og iltning i skadede områder, vil betyde mere fri bevægelighed og dermed naturlig brug af kroppens muskler og led.

Har du lyst til at være mere undersøgende på kroppens gevinster ved brug af smertelindring med infrarød sauna?

Også en ramme for fælles sundheds- og velværeseancer

I vores infrarøde sortiment, finder du kabiner af flere størrelser. De fleste kunder, der søger en infrarød sauna til smertelindring, vælger en større kabine (ex. 2-personers), da den giver flere muligheder i forhold til siddestillinger.  Endnu en fordel ved en 2-personers kabine er, at man kan dele seancerne med en anden: Tosomhedsstunder med din udkårne eller kvalitetstid med børnene. I en hverdag, hvor man 2-4 gange ugentligt skal have integreret et infrarødt frikvarter, kan man med fordel tænke over, hvordan man bedst drager udbytte af de 20-30 minutters stillesiddende pause: Vores kunder er ofte meget kreative, så lad dig endelig inspirere af de mange bud på kvalitetsstunder – individuelle eller med familiens yngste 🙂

Individuelle stunder

 • skrive dagbog
 • meditere
 • læse
 • lytte til musik eller podcast via kabinens bluetooth-afspiller
 • lave madplaner/ indkøbssedler
 • se udsendelser, du er gået glip af

Stunder med børn

 • tabel eller staveordstræning
 • gode snakke om stort og småt
 • læsning eller lydbøger via bluetooth
 • gåder og vittigheder
 • vende dagens oplevelser
 • fælles stilhed, men nærhed

En smertelindrende kabine leveret til dit hjem

Wellmore var én af de absolut første virksomheder til at introducere produkter med infrarød varme for danskerne til private hjem tilbage i  2005. Vi har derfor solid viden om IR-produkter og infrarød wellness. Vi er fortløbende nyudviklende på vores produktside og undersøgende på forskningsresultater omkring brug af infrarød varmeterapi . Og så har vi som målsætning at gøre det let for vores kunder at integrere en infrarød kabine i deres hjem. En infrarød sauna fra Wellmore kræver ingen udsugning, ingen vådrumssikring og ingen montørbesøg. Blot en stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads, så er du kørende. Bemærk også vores sammenklappelige sauna – en banebrydende pladsbesparende udvikling, som faktisk giver dig mulighed for en 2-personers ZAGROS-kabine, der kun optager plads som et dobbelt 60’erskab, når kabinen ikke er i brug! Men hvad så med driftsomkostninger?, tænker du måske – er det så dyrt, når det er en 2-personerskabine, man har i kikkerten?

Og svaret er helt enkelt NEJ. Ofte overrasker det kunderne voldsomt, når vi fortæller at en infrarød sundhedskabine – selv i dobbeltstørrelse – har et strømforbrug på blot kr. 3,5-6,50 pr. time …. og dét endda ved maxeffekt! Den pris får man ikke mange smertelindrende behandlinger til ude i byen. Flere kunder har dog nævnt, at de i den første tid har haft saunaen kørende længere tid – ikke fordi opvarmningen tager længere tid i starten, men alene af den grund, at deres varmehungrende naboer – som sikkert også oplever smerteproblematikker – liiige skal have lov at prøve en session eller tre, inden de selv køber en kabine 😉

Fik vi nævnt, at vi leverer din nye sauna gratis til din kantsten i løbet af få dage, hvis det er en lagervare?

Se vores samlede infrarøde produktsortimentet her eller kontakt os for assistance i udvælgelsesprocessen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram