• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Spa gennem historien

Den belgiske by Spa – som blev kendt i 1300-tallet – fik dets navn på grund af de termiske kilder, som blev opdaget i området. Dette hænger sammen med opfattelsen af, at ordet ’spa’ stammer fra det vallonske (sproget i Vallonien i det sydlige Belgien) ’espa’, som betyder springvand.

Vinder større udbredelse

I Renæssancen var der mange lokalområder, som blev populære bade- og kursteder. Stederne blev bygget omkring termiske kilder, fx Aachen og Baden-Baden (Tyskland) og Paeffers (Schweiz). Bath i England var – fra år 70 hvor romerne grundlagde et badeområde – gennem historien en populær spa-destination.

I USA og Europa steg antallet af offentlige spabade gennem 18 og 1900-tallet. Kurstederne var ofte knyttet til underholdningsbranchen, og hoteller, kasinoer og dansesteder skød op. Kunstnere brugte området til kreativ inspiration og udfoldelse, og især velhavende folk benyttede sig af mulighederne for kure og at ’blive set’.

Individuelle behandlinger med hydroterapi

Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og social velvære og ikke blot fravær af sygdom eller gener.
- WHO’s sundhedsdefinition
I 1800-tallet udviklede den tyske præst, Fr. Sebastian Kneipp, balneoterapi (medicinsk brug af termisk vand) og hydroterapi (nedsænkning af kroppen i termisk vand med terapeutiske formål). Individuelle behandlinger blev ordineret baseret på vandets sammensætning og temperatur. Kombinationer af behandlinger udvikledes, og de bestod af varme og kolde bade, urtebade, mudderpakker, fysiske øvelser, massage og råd om kost.
Kneipp var fortaler for en holistisk metode til behandlingerne, og i kontrast til spa-stederne, som sigtede mod eliten, rettede han sin opmærksomhed mod den almindelige borger.

I anden halvdel af 1900-tallet skete der en videreudvikling i hydroterapi. To verdenskrige og ændringer i samfundsstruktur og politiske forhold betød et fald i de termiske bades popularitet. Udviklingen inden for kemi, farmakologi og sanitet betød et skift i måden at ’tage bad’ på. Hydroterapi åbnede sig mod en større offentlighed, idet termiske kure blev en del af nationale sundhedssystemers terapeutiske programmer.

Trend der gør en forskel

Siden 2000 er spa blevet en mere sofistikeret trend, som stiler mod at rumme en kombination af behandlinger af gammel og ny viden, kulturelle aspekter, fødevarer, fysisk aktivitet, mentaltræning og den spirituelle lære. Hertil kommer skønhed, mode og forkælelse.

I Danmark blev 2004 året, hvor spakonceptet fik “indflydelse og gjorde en forskel”. Der åbnedes flere spasteder, hvor personalet er uddannet til at behandle personer, som får lægeordineret medicin. Samtidigt begyndte spabade at dukke op i private hjem.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram