fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Spabad til sommerhuset

Et sommerhus er til afslapning og hygge – både for husets ejere, men også for husets lejere, hvis det benyttes til udlejning. At integrere spabadswellness i dit sommerhushus er en oplagt investering – og endda en investering, der kan betale sig. For sommerhuse med lækre kvalitets-wellnesstilbud sælger! Det ved udlejningsbureauerne og det ved vi. Husets udlejningsfrekvens stiger og indtægten pr. udlejet uge kan hæves i takt med, at husets (wellness-)tilbud øges. Sund fornuft og sund investering.

Viser alle 2 resultater

Opgrader til badeoase

Wellmore har et bredt udvalg af kvalitetsspabade i mange størrelser og former. Men vi er gået videre end det. Vi har udviklet spabade, som er særligt velegnede til huse med flere brugere som MaXXwell Løkken eller vores udendørs pendent MaXXwell Laidback. Spabade med forenklede displays og med begrænset adgang til teknikken. Men uanset, hvilken type spabad, du måtte forelske dig i, så kan Wellmores spabade oftest let integreres i eksisterende baderum eller indtænkes, hvis du står overfor en større renovering. Så opgrader sommerhusets baderum til en badeoase – og dan rammerne for eksklusivt wellness for både krop og sjæl – og pengepung 😉

Ferie, ferie, ferie….

…Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi 🙂
Kender du den totale følelse af frihed. Fri fra job, fri fra krav og klokkestreng. Fri til at gøre præcis, hvad man vil – når man vil. Et spabad i sommerhuset giver dig de perfekte rammer til netop at fejre den frihed. Wellness i højeste kaliber – alene i din egen badeoase eller sammen med familien efter en blæsende vandretur i områdets klitter eller granplantage. Du vælger selv!

Og du behøver ikke vælge det samme hver gang

Et godt spabad giver dig nemlig mulighed for at benytte forskellige muligheder, fordi karkomforten i et kvalitetsspabad kan forkæle én eller flere badende på samme tid – afhængigt af kartypen. Måske kan familiens yngste nyde en fælles badestund, mens aftensmaden er i ovnen. Og samtidig kan de voksne så nyde tanken om en senere voksentur i spaen – med bobler i både bad og i glas, når børnene er blevet puttet til nat. Forkælelse og wellness – endda på flere parametre.

Tag os gerne med på råd, når du skal vælge det optimale kar til dit sommerhus. Så finder vi sammen et kar, der tilbyder gedigen karkomfort til dit egoist-livsnyderbad og til badestunder med familien.

Grib fat i os i dag – og varm op til snarligt forkælende bade og fornyet wellnesskraft til sangen: Ferie, ferie, ferie….. 🙂

Derfor skal du købe indespa fra Wellmore

Dansk designede spabade med masser af massage fra luft og vandjets, som forkæler din krops sanser.
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer eminent badeoplevelse – hver gang.
Wellmore indespa kører med så stort varmelegeme som muligt. For spa til mere end 1 person anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Internt serviceteam – hos Wellmore er service en del af produktet.
2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele – din garanti for 
sikker drift.

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram