• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Spabad til sommerhuset

Et sommerhus er til afslapning og hygge – både for husets ejere, men også for husets lejere, hvis det benyttes til udlejning. At integrere spabadswellness i dit sommerhushus er en oplagt investering – og endda en investering, der kan betale sig. For sommerhuse med lækre kvalitets-wellnesstilbud sælger! Det ved udlejningsbureauerne og det ved vi. Husets udlejningsfrekvens stiger og indtægten pr. udlejet uge kan hæves i takt med, at husets (wellness-)tilbud øges. Sund fornuft og sund investering.

Webshop

Viser alle 3 resultater

 • wellmoreMaXXwell ALANTA spabad til indbygning

  MaXXwell ATLANTA nedbygningsspa

  5-6 personer
  183 x 85 cm
  10 massagejets
  42.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • maxxwell-løkken-spabadMaXXwell LØKKEN sommerhus spa set ovenfra

  MaXXwell LØKKEN sommerhus spa

  2 personer
  Flere størrelser
  8 massagejets
  18.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • MaXXwell Korfu spabad til indbygningmaxxwell-korfu-spabad

  MaXXwell KORFU spabad

  7-9 personer
  249 x 198 cm
  9 massagejets
  64.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

Opgrader til badeoase

Wellmore har et bredt udvalg af kvalitetsspabade i mange størrelser og former. Men vi er gået videre end det. Vi har udviklet spabade, som er særligt velegnede til huse med flere brugere som MaXXwell Løkken eller vores udendørs pendent MaXXwell Laidback. Spabade med forenklede displays og med begrænset adgang til teknikken. Men uanset, hvilken type spabad, du måtte forelske dig i, så kan Wellmores spabade oftest let integreres i eksisterende baderum eller indtænkes, hvis du står overfor en større renovering. Så opgrader sommerhusets baderum til en badeoase – og dan rammerne for eksklusivt wellness for både krop og sjæl – og pengepung 😉

Ferie, ferie, ferie….

…Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi 🙂
Kender du den totale følelse af frihed. Fri fra job, fri fra krav og klokkestreng. Fri til at gøre præcis, hvad man vil – når man vil. Et spabad i sommerhuset giver dig de perfekte rammer til netop at fejre den frihed. Wellness i højeste kaliber – alene i din egen badeoase eller sammen med familien efter en blæsende vandretur i områdets klitter eller granplantage. Du vælger selv!

Og du behøver ikke vælge det samme hver gang

Et godt spabad giver dig nemlig mulighed for at benytte forskellige muligheder, fordi karkomforten i et kvalitetsspabad kan forkæle én eller flere badende på samme tid – afhængigt af kartypen. Måske kan familiens yngste nyde en fælles badestund, mens aftensmaden er i ovnen. Og samtidig kan de voksne så nyde tanken om en senere voksentur i spaen – med bobler i både bad og i glas, når børnene er blevet puttet til nat. Forkælelse og wellness – endda på flere parametre.

Tag os gerne med på råd, når du skal vælge det optimale kar til dit sommerhus. Så finder vi sammen et kar, der tilbyder gedigen karkomfort til dit egoist-livsnyderbad og til badestunder med familien.

Grib fat i os i dag – og varm op til snarligt forkælende bade og fornyet wellnesskraft til sangen: Ferie, ferie, ferie….. 🙂

Derfor skal du købe en indendørs spa hos Wellmore

Dansk designede spabade med nordisk stil og masser af massagejets
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer en behagelig oplevelse
Vi har et internt serviceteam, som kan servicere dig til hver en tid
Wellmore kører 2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram