• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Nedslag i pris på badekar og spabad


Netop nu kan du gøre en ekstra god handel på disse badekar og spabad. Drømmer du om et spa/badekar, så er det NU du skal slå til, fordi du kan spare gode penge netop nu.

Se vores lagersalg for demo-modeller.

Optimer dit badeværelse med badekar

Har du besluttet, at dit badeværelse skal have en overhaling i og optimeres med et badekar, så er det NU du skal slå til. Netop nu kan du så længe lager haves spare KR 2.000 på udvalgte badekar.

Gør en god handel på Wellmore Lagersalg

På Wellmore lagersalg har du mulighed for at spare penge på nedsatte bad- og wellness produkter. Spar eksempelvis kr 2.858,- på Alterna CIRA Håndklædetørrer en flot håndklædetørrer med buede rør, som har god plads til dine håndklæder. Vi skal have gjort plads til infrarøde saunaer nyheder i vores showroom, derfor kan du netop nu gøre en rigtig god handel på flere infrarøde sauna modeller.

Skønt for børn med badekar

Et badekar er skøn luksus og for mange familier en nødvendighed med småbørn i familien. Glade børn er aktive børn som leger i sandkassen, triller i græs og leger i mudder med en pind og de spiser også selv. Det er motorisk sundt med aktive børn, og når du som forældre henter børnene i dagpleje, børnehave eller SFO sidst på dagen efter din arbejdsdag er slut, så er det super skønt og befriende at tænke på, at I har badekar som junior kan muntre sig videre i og blive vasket lækker og ren igen.

Badekar nyheder

Tjek neXt generation badekar fra Wellmore som er en ny generation af badekar med ultimativ elegance, forøget rummelighed og ekstra plads til lange ben.