fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.

Nedslag i pris på badekar og spabad

Nedslag i pris på badekar og spabad. Drømmer du om et spa/badekar, så er det NU du skal slå til, fordi du kan spare gode penge netop nu.

Netop nu kan du gøre en ekstra god handel på disse badekar og spabad. Drømmer du om et spa/badekar, så er det NU du skal slå til, fordi du kan spare gode penge netop nu.

Se vores lagersalg for demo-modeller.

Optimer dit badeværelse med badekar

Har du besluttet, at dit badeværelse skal have en overhaling i og optimeres med et badekar, så er det NU du skal slå til. Netop nu kan du så længe lager haves spare KR 2.000 på udvalgte badekar.

Tjek eksempelvis MaXXwell MONTPELLIER badekar, et vandbesparende flot kar med ergonomisk siddekomfort.

Gør en god handel på Wellmore Lagersalg

På Wellmore lagersalg har du mulighed for at spare penge på nedsatte bad- og wellness produkter. Spar eksempelvis kr 2.858,- på Alterna CIRA Håndklædetørrer en flot håndklædetørrer med buede rør, som har god plads til dine håndklæder. Vi skal have gjort plads til infrarøde saunaer nyheder i vores showroom, derfor kan du netop nu gøre en rigtig god handel på flere infrarøde sauna modeller.

Skønt for børn med badekar

Et badekar er skøn luksus og for mange familier en nødvendighed med småbørn i familien. Glade børn er aktive børn som leger i sandkassen, triller i græs og leger i mudder med en pind og de spiser også selv. Det er motorisk sundt med aktive børn, og når du som forældre henter børnene i dagpleje, børnehave eller SFO sidst på dagen efter din arbejdsdag er slut, så er det super skønt og befriende at tænke på, at I har badekar som junior kan muntre sig videre i og blive vasket lækker og ren igen.

Badekar nyheder

Tjek neXt generation badekar fra Wellmore som er en ny generation af badekar med ultimativ elegance, forøget rummelighed og ekstra plads til lange ben. Se de flotte nye badekar her>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram