• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Stort spabad – stor glæde

Skal det være – så la’ det være 😉 For nogle kunder er dét strategien, når de er på jagt efter deres kommende spabad. Mest muligt luksus – og mest muligt plads for pengene. Og har du pladsen til det, så er et stort spabad enestående luksus med plads til den store familie eller til vennerne. Wellness, afslapning og sociale stjernestunder – måske endda med bobler i både kar og glassene på kanten. Både KORFU nedsænkningsspa og ATLANTA nedbygningsspa er et dejligt store spabade – ideelle til det store badeværelse eller måske til sommerhusets wellnessrum. Spabade, du helt sikkert scorer point for at etablere på matriklen.

Webshop

Viser alle 2 resultater

 • wellmoreMaXXwell ALANTA spabad til indbygning

  MaXXwell ATLANTA nedbygningsspa

  5-6 personer
  183 x 85 cm
  10 massagejets
  38.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • MaXXwell Korfu spabad til indbygningmaxxwell-korfu-spabad

  MaXXwell KORFU spabad

  7-9 personer
  249 x 198 cm
  9 massagejets
  64.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

De helt store kar

Vores helt store indendørs spabade er optimale til udlejningshuse eller til de helt store badeværelser i privaten. Vores største indendørs spabad har plads til hele 7-9 personer. En otte-kantet æstetisk perle med plads til ypperlige wellnessstunder for store selskaber. Vores runde spabad med plads til 5-6 personer er ligeledes en sællert til de store familier og til udlejningsenheder over hele landet. Begge ovennævnte spabade er kar, der nedsænkes og derved giver en naturlig afsætningsplads omkring karret til lidt godt til ganen. Spabadenes form er begge ideelle til de sociale formål: Alle kan se på hinanden og dermed er de mest optimale rammer givet for gode snakke i en afslappende velværestund – sundhed for sjæl og krop med dem, du holder af.

Karrene her er særdeles oplagt at etablere, hvis man har et større feriehus, der måske benyttes til udlejning. Wellnesstilbud i feriehuse gavner ikke alene udlejningsfrekvensen, men også udlejers pengepung, fordi prisen pr. uge kan fastsættes en tak højere, når der etableres indbydende wellnesstilbud i huset. Og et stort feriehus med plads til den store familie eller flere vennepar vil i høj grad få en merværdi og et bredere kundesegment ved også at tilbyde et indbydende fælles wellnesstilbud som et stort spabad.

Overvejer du stort udespa?

Hvis drømmen er et stort spabad, men de fysiske rammer i baderummet ikke er til det, så har vi ved Wellmore et bredt sortiment af udespabade, du bør kigge nærmere på. I mange etablerede baderum kan det nemlig være svært at finde plads til de helt store spabade. Overvej derfor, om en udespa kunne opfylde dit behov i stedet som rammen for kvalitetsstunder med de nærmeste. Vores udvalg af udendørs spabade til 5-6-personer er større og du får samme skønne luksus i form af perlende bobler, hydromassage og lys.

Er du i tvivl og har brug for nærmere sparring, så kontakt os gerne – vi er kun et opkald væk og vi ved, hvad vi snakker om 🙂

Rummelige kar fås også i mindre udgaver

Hvis din søgen ikke går efter de helt store spabad med plads til mange personer, så har vi også nogle rigtigt gode bud på rummelige kar i en lidt mindre udgave. Indendørs spabade beregnet til to, men med god plads, så eksempelvis et barn kan hoppe med i karret som MaXXwell MANHATTEN eller MaXXwell COPENHAGEN. Vi har også spabade med særligt god plads til dig med lange ben eller til dig, hvor hoftemålet er øget lidt med årene – se eksempelvis MaXXwell NEW YORK eller vores dybe luksusperle MaXXwell DUBLIN

Kig gerne forbi og se vores udvalg af store spabade live – vi har kaffe og kakao på kanden og er altid parate til at hjælpe dig videre i din søgen.

Derfor skal du købe en indendørs spa hos Wellmore

Dansk designede spabade med nordisk stil og masser af massagejets
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer en behagelig oplevelse
Vi har et internt serviceteam, som kan servicere dig til hver en tid
Wellmore kører 2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram