☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Studie: IR og rygpatienter med kroniske smerter


Smertelindring af rygsmerter med infrarød sauna. Et større amerikansk studie har taget sit udgangspunkt i smerteklinikken: Rothbart Pain Management Clinic, North York, Ontario. Rygsmerter er den mest almindelige årsag til uarbejdsdygtighed i

Nordamerika, og blandt klinikkens patienter tegner 64% af  alle nye konsultationer sig netop pga. kroniske smerter i den nedre ryg/ lænden – flere som følge af fejloperationer.

Om studiet

Blandt klinikkens patienter blev 39 patienter i alderen 26-80 år udvalgt. I gennemsnit havde patienterne haft kroniske rygsmerter i 6,5 år. Patienterne blev inddelt i 2 grupper – en behandlings-gruppe og en placebogruppe. Begge grupper fik 7 ugentlige behandlinger et bredt lændebælte, der ved hjælp af strømforsyning producerede infrarød stråler. I placebogruppen, var strømforsyningen dog usynligt brudt, så ingen af deltagerne vidste derfor, om de var en del af den aktive gruppe eller placebogruppen.

For at indsamle data benyttede man en anderkendt smerteskala og indsamlede data for alle deltagerere fra før forsøgets start og derefter på ugentlig basis. Deltagerne skulle vurdere deres samlede smerte (stillestående) samt deres smerte ved bøjning fremad, bøjning bagud, ved roterende højre, roterende venstre, smerte bøjning højre og smerte bøjning til venstre.

Resultaterne

Studie om rygsmerter

Reference: Amerikansk studie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2539004/

Resultaterne viste en klar fremadskridende smertelindrende effekt på den infrarød-behandlede gruppe på helt op mod 50 % – fremadskridende forstået på den måde, at særligt de sidste uger af 7-ugersforløbet var smertelindringen blevet signifikant jf. figur 2.