• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Studie om effekten af Infrarøde stråler mod rynker og aldring af huden

Traditionel sauna versus infrarød sauna

Det ekstra interessante er endvidere, at hvor et ophold i en traditionel sauna udskiller 3% toksiner (giftstoffer) og 97 % vand, så har man ved behandling af infrarøde stråler erfaret, at her udskiller kroppen helt op til 6 gange så mange giftstoffer – nemlig 20 % toksiner og 80 % vand. Og den forskel kan mærkes! Flere kunder har uafhængigt af hinanden givet tilbagemeldinger omkring netop positive ændringer i deres hud efter regelmæssig brug af infrarød sauna. De oplever, at huden er blevet blødere, føles mere spændstig og sund og generelt har en bedre glød.

Nogle mennesker elsker at ‘svede igennem’ i de traditionelle saunaer, man finder i b.l.a. svømmehaller. Men for andre kan de våde saunaer være alt for hård kost. De meget høje temperaturer giver en brændende fornemmelse i huden og indåndningen gennem næse og mund kan føles ubehagelig efter længere tids ophold. Nogle vælger derfor helt at undgå saunaer og andre føler sig nærmest jaget ud af de fugtigte varme kabiner, inden kroppen reelt når at drage nytte af den terapeutiske varme.

En infrarød sauna føles derimod tør og behagelig – og her bliver kroppen opvarmes indefra. Den infrarøde varmebehandling hæver kroppens kernetemperatur og den stigning har en gunstig effekt på kroppens immunsystem og dens evne til at bekæmpe bakterier og vira. Sammenholdt med strålernes indflydelse på blodcirkulationen og hudcellernes næringstilførsel, har de infrarøde varmebehandlinger derfor en positiv virkning på hudlidelser som akne, eksem og psoriasis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram