• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Studie: Varmebehandling med infrarød sauna som smertelindring til kroniske smertepatienter


Baggrunden for studiet, var den generelle viden om, at varmebehandlinger kan være lokalt smertelindrende. Man ønskede derfor at afklare virkningerne af systemisk termoterapi hos patienter med kronisk smerte.

Metode til afklaring af systemisk termoterapi hos kronisk smertepatienter

Gruppe A – kontrolgruppe

24 patienter med kronisk smerte blev behandlet ved en tværfaglig behandling, herunder kognitiv adfærdsterapi, rehabilitering og motionsterapi.

Gruppe B – kontrolgruppe

22 patienter (også med kroniske smerter) blev behandlet ved en kombination af tværfaglig behandling og gentagen termisk behandling.

En infrarød saunakabine blev anvendt i forsøget. Gruppe B fik dagligt en ”session” i den infrarøde kabine hen over en indlæggelses-periode på 4 uger. Forskerne undersøgte forbedringer i patienternes subjektive symptomer samt ”antallet” af smerteadfærd efter behandling og udfald 2 år efter udskrivning.

Studiets resultat om varmebehandling som smertelindring

For begge grupper var den visuelle smertescore, ”antallet ” af smerteoplevelser og selvvurderingerne (vha. spørgeark) omkring depression og vrede, faldet markant under behandlingerne.

Efter behandlingen var antallet af smerteadfærd lidt mindre og vrede var signifikant lavere i gruppe B, hvor der var anvendt infrarød saunakabine, end i gruppe A. To år efter behandling returnerede 17 patienter (77%) i gruppe B til arbejde – sammenlignet med kun 12 patienter (50%) i gruppe A.

Studiets konklusion

Resultaterne tyder på, at en kombination af tværfaglig behandling og gentagen termisk terapi med infrarød varmebehandling kan være en lovende metode til behandling af kroniske smerter.