• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Studie: Varmebehandling med infrarød sauna som smertelindring til kroniske smertepatienter

Metode til afklaring af systemisk termoterapi hos kronisk smertepatienter

Gruppe A – kontrolgruppe
24 patienter med kronisk smerte blev behandlet ved en tværfaglig behandling, herunder kognitiv adfærdsterapi, rehabilitering og motionsterapi.

Gruppe B – kontrolgruppe
22 patienter (også med kroniske smerter) blev behandlet ved en kombination af tværfaglig behandling og gentagen termisk behandling.

En infrarød saunakabine blev anvendt i forsøget. Gruppe B fik dagligt en ”session” i den infrarøde kabine hen over en indlæggelses-periode på 4 uger. Forskerne undersøgte forbedringer i patienternes subjektive symptomer samt ”antallet” af smerteadfærd efter behandling og udfald 2 år efter udskrivning.


Studiets resultat om varmebehandling som smertelindring
For begge grupper var den visuelle smertescore, ”antallet ” af smerteoplevelser og selvvurderingerne (vha. spørgeark) omkring depression og vrede, faldet markant under behandlingerne.

Efter behandlingen var antallet af smerteadfærd lidt mindre og vrede var signifikant lavere i gruppe B, hvor der var anvendt infrarød saunakabine, end i gruppe A. To år efter behandling returnerede 17 patienter (77%) i gruppe B til arbejde – sammenlignet med kun 12 patienter (50%) i gruppe A.

Studiets konklusion
Resultaterne tyder på, at en kombination af tværfaglig behandling og gentagen termisk terapi med infrarød varmebehandling kan være en lovende metode til behandling af kroniske smerter.

Infrarød saunasortiment

Wellmores infrarøde produktsortiment, næsten alle infrarøde produkter er på lager. Hvis du bestiller på hverdage inden kl 12.00 så leverer vi næste dag.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram