• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Sundhed og velvære


Spa gennem historien

Spabadets oprindelse går helt tilbage til Romertiden (27 fvt. – 476), hvor legionærsoldater brugte vand til restituering, afslapning og behandling af ømme sår. Varmt vand fra naturens kilder blev anset […]

Waon terapi og anvendelse af infrarød sauna

Hos Wellmore siger vi “Behandling med infrarød sauna eller bare infrarød sauna”, men kært barn har mange navne og i Japan hedder det samme Waon terapi.

Swim spa til haven – wellness for store og små

Med et swim spa – også kaldet svømmespa kan du tilføje wellness til både store og små helt ind i din egen baghave. Nogle svømmespa er designet med henblik på, […]

Banebrydende nyhed: En sammenklappelig infrarød sauna

Fra skab til infrarød sauna på kun 20 sekunder

Tillykke til Peter der er kåret som en succeshistorie

Peter Nissen, Wellmores lagermand blev tirsdag den 5. december kåret som årets succeshistorie i forbindelse med, at Vejle Kommune hyldede de lokale virksomheder, som samarbejder med jobentre om at hjælpe […]

Wellmore støtter udsatte børn og deres familier med julehjælp

Alle børn fortjener en god jul. I stedet for julegaver støtter Wellmore derfor også denne jul Mødrehjælpens juleindsamling og Dansk Folkehjælps julehjælp.

Hot sommer og turisme som væksthverv

Her fortæller vi lidt om hvad hot sommer er, og hvordan det er at arbejde med turisme.

MaXXwell udespa produceret i EU

Nedenstående finder du udspecificeret produktinformation om MaXXwell udespa produceret i EU.

Tak for 2016 – godt nytår

Så blev det jul igen, og 2016 lakker allerede mod enden. Wellmore siger tak til alle kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset for et godt år. Det har været […]

Wellmore støtter udsatte børn og deres familier

Hos Wellmore sætter vi igen fokus på udsatte børn og familier og støtter dem i juletiden.

Få energi i hverdagen — til det, der betyder noget

Ondt i ryg og nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt?

Badets dag ved Wellmore

Hos Wellmore vil vi gerne bidrage til “Badets Dag” som retter fokus hvordan du kan optimere dit badeværelse så du er “glad i bad” og vi har fem forslag til, […]

Wellmore støtter igen i år #Manddetnytter

Cancer er en frygtelig sygdom. Endnu mere frygteligt er det, at mange mænd dagligt bliver diagnosticeret med denne sygdom.

Historien om Wellness

Wellness er et relativt moderne ord med gamle rødder. Ifølge Oxford English Dictionary betyder wellness tilstanden af at have det godt eller være ved godt helbred. Faktisk optræder ordet for […]

Fem tips til en god Valentinsdag

Valentinsdag. Hos Wellmore har vi udarbejdet vores bud på 5 tips til en rigtig god Valentinsdate. Lige fra Wellness ophold til en løbetur.

Wellmore er leverandør til Skanlux

Hos Wellmore vælger vi vores partnere med omhu, og vi er stolte over at være leverandør til Skanlux.

Wellmore siger tak for 2015

Et nyt år venter lige om hjørnet og vi vil gerne rinde året af med at sige tusind tak for et begivenhedsrigt år til kunder, samarbejdspartnere, leverandører, venner af Wellmore, […]

Levering inden jul

Bestil inden kl. 11.00 tirsdag den 18. december – så sørger Wellmore for levering inden jul.

Hemmeligheden bag infrarød varmes helbredende virkning

Behandling med infrarøde ståler hæver kropstemperaturen en smule og hjælper samtidig kroppen med at frigøre affaldsstoffer som har ophobet sig.

Wellmore har leveret infrarød wellness til danskerne siden 2005

På en udlandsrejse til Asien blev Wellmores grundlægger Alex Pedersen opmærksom på, at i denne del af verden, er jævnlig anvendelse med infrarød varme en selvfølgelighed for mange mennesker i […]

Dagen derpå efter Post Danmark Rundt

Post Danmark Rundt havde på 3. etape lagt ruten igennem Egtved, og Egtved bød velkommen. Store som små havde virkelig lagt alle kræfter i og arrangeret en fantastisk fest.

Wellmore støtter> #MandDetNytter

Det er frygtelig når et menneske bliver ramt af cancer, og det ganske er tragisk at tænke på at hver dag bliver 48 raske mænd ramt af denne frygtelige sygdom.

Infrarød tunnel som alternativ behandling

Hvorfor er infrarød tunnel valgt som alternativ behandling Infrarød behandling som smertelindring ved piskesmæld En infrarød sauna løsner spændte muskler og kan derfor hjælpe på nakke- og rygsmerter og i særdeleshed også piskesmæld. Den infrarøde varme trænger dybt ind i vævet, op til 4,5 cm og dette varmer dine muskler op, øger blodcirkulationen og derfor […]

Smertelindring af piskesmæld med infrarød saunatunnel

Brug af infrarød saunatunnel tager toppen af smerterne efter piskesmæld. Man får løsnet op for spændingerne i nakke, skuldre og ryg.

Ømme muskler restituerer hurtigere med infrarød varme

Kom hurtigere i form med Infrarød behandling Belastede muskler restituerer hurtigere med infrarød varme KØB INFRARØD SAUNA Infrarød varme øger blodgennemstrømningen, så muskler og led får tilført mere ilt og næringsstoffer, hvilket vil sige, at belastede muskler restituerer hurtigere. Dette gør det muligt at træne meget uden at opnå ømhed i musklerne. Infrarød behandling har […]

Wellmore ønsker glædelig jul og godt nytår på 24 sprog

Wellmore ønsker med glimt i øjet alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Se videoen hvor Direktør for Wellmore bringer hilsner.

Infrarød Sauna: Forebyggelse af sygdomme og smertelindring

Varmen fra en infrarød sauna hjælper med at svede sygdomme væk. Kroppens temperatur hæves og bliver kroppen skiller sig af med giftstoffer.

Infrarød sauna fra Wellmore A/S

Leder du efter en sauna? Så bør du overveje en infrarød sauna. Infrarød varme hjælper flere mennesker end den traditionelle finske sauna.

Saunatønde til haven – wellness i eget hjem

Med en saunatønde til haven, kan du bringe wellness og vildmarksliv ind i din baghave. En saunatønde kan fås i forskellige modeller.

Infrarød varme kan lindre og give en god dag

Ved regelmæssig brug kan Infrarød varme lindre smerter, booste energien og dermed bidrage til flere gode dage. Læs om kundernes erfaring.

Waon therapy anvendt i forskningsstudie mod kronisk træthedssyndrom i Japan

Studie fra Japan 2015 tyder på, at Waon-terapi kan være en nyttig og sikker behandling for folk med kronisk træthedssyndrom.

Waon-terapi til behandling af patienter med fibromyalgi

Waon-terapi med infrarød sauna anvendt til behandling i et studie til patienter med fibromyalgi. Smerterne forblev lave.

Spabadets gavnlige virkninger på krop og sjæl

Videnskabelige undersøgelser har vist, at hydroterapi – og herunder spabade – kan bruges som terapi ved en række sygdomme.

Rengøring af udendørs spa

5 Tips og tricks til rengøring af spa. Læs med, og bliv klogere på rengøringen af dit udendørs spa. Plejeprodukter og knofedt er vejen frem.

“Sommer” hver dag — 365 dage om året med udespa på terrassen

Udespa på terrassen→ Så kan du bade og få skøn massage 365 dage om året på terrassen. Oase for wellness og social samvær.

Wellmores medarbejdere og kunder fortæller om deres erfaring med infrarød

“Kender du ikke den træthed og ømhed, når en arm har arbejdet for meget med uvante opgaver? Dér hjælper min infrarøde tunnel.”

Spring “over” influenza og forkølelse

Bliver du ofte forkølet og må sygemelde dig med influenzavirus og de næste dage må holde sengen med ondt i alle led, løbende næse osv.

Wellnessprodukter til haven

Drømmer du om wellness i hverdagen? Så er det oplagt at inddrage hjemmets udeområder til en skøn oase med wellnessprodukter.

Staycation – danskernes ferievirkelighed lige nu

Trænger haven til en opgradering inden din ferie hjemme? Skab velværeoase med pool, vildmarkskar, spabad eller udesauna. Prøv en staycation.

Corona/Covid-19 – hvad med badning i spabad og pools?

Er der Corona-risiko ved badning i dit spabad eller i din pool? Læs WHO-vejledningerne her til fortsat brug af hjemmets wellnesstilbud.

3-2-1 … sæt dit nytårsforsæt 2020 i gang

Ved du, at en infrarød sauna kan hjælpe med at gøre din krop sundere? Sæt skub i din nye livsstil: Sundhed, velvære og wellness gennem IR.

Nyt badekar – velvære i både børne- og voksenhøjde

Overvejer du nyt badekar og at opgradere dit baderum til en badeoase? Oplev Wellmores sortiment her eller i vores showrooms.

Sommeren 2020 – Staycation – ferie hjemme

Gør dit sommerhus attraktivt og øg indtjeningen. 5 her-og-nu-ideer, der hæver husets wellnesskarakter og udlejning!

Langbølget infrarød stråling (FIR) i forhold til biologiske virkninger og medicinske anvendelser

Hvordan virker infrarød stråling på patienter med kroniske smerter, fibromyalgi, kronisk træthed, type2-diabetes og kredsløbsforstyrrelser?

Infrarød sauna indgår i træningsprogram til Patrik Nilsson i jagt på verdensmesterskab i Ironman

Wellmore skal hjælpe triatlet Patrik Nilsson mod en podieplads til IRONMAN Verdensmesterskab. Restitution og afslapning med infrarød sauna.

FIR eller fullspectrum infrarød sauna – hvad er forskellen?

Hvad er forskellen på kort-, langbølgede- eller fullspectrum IR sauna? Bliv klogere her og træf et kvalificeret saunavalg.

Oxidativt stress kan være årsag til en række sygdomme

Infrarød varmebehandling kan hjælpe mod oxidativt stress. Oxidativt stress kan skyldes tobaksrøg, sygdom mv.

Smertelindring med infrarød sauna gør godt

Sig JA TAK til naturlig smertelindring med en infrarød sauna i dit hjem og få større frihed i hverdagen. Wellness, der giver mening.

Om infrarød sauna i forhold til afspænding og god søvn

Vidste du, at behandling med infrarøde stråler i en IR-sauna kan påvirke din indsovningsproces og din søvn, så du får en god nats søvn.

Styrk immunforsvaret med infrarød sauna

Sunde vaner omkring mad, søvn, motion og stress har betydning for immunforsvaret. Se hvordan en infrarød sauna kan styrke din krop.

Egenomsorg – Passer du godt nok på dig selv?

Nothing in nature blooms all year… Hvornår har du sidst taget dig et seriøst pusterum og tilladt dig selv NYDELSE og NÆRVÆR?