• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Swimmingpool + Spa = SWIMSPA  

Med en swimspa får du i egen have muligheden for at kombinere motionssvømning med en fantastisk spaoplevelse. Måske foretrækker du en rask svømmetur i svømmedelen, hvor modstrømsanlægget sikrer dig gedigen motionssvømning km efter km efter samme princip som et løbebånd. Eller måske drømmer du om at slappe af og blive forkælet af massagedyserne i spabadet, mens børnene svømmer og leger.  
  
En svømmespa, som de også kaldes – er ikke så pladskrævende som en swimmingpool, men giver dig en unik kombination af det bedste fra både svømning og wellness.  

  

Morten fandt den ultimative gave til familien i vores showroom:   

MaXXwell CARIBIEN – svømning og spa i én.   

Drømmer du om ferier sydpå til CARIBIEN med privat svimmingpool og spa? Så kan du med fordel hoppe i din eget store svømmespa og nyde afslapning, motion eller svømning både sommer og vinter. MaXXwell CARIBIEN udendørs svømmespa er wellness på allerhøjeste niveau og kan  placeres i netop din have.   

5 gode grunde til at købe MaXXwell CARIBIEN udendørs svømmespa  

 1. Du behøver ikke fravælge noget, men kan kombinere udendørs spa og pool  
 1. Svømmedel med modstrømsanlæg / svømmetræner  
 1. Amerikansk BALBOA styring  
 1. Separat spa og svømmedel, så du kan temperatur regulere hver del for sig  
 1. Wellness i haven hele året rundt  

  

Det er ikke svært at forestille sig, hvor meget glæde og nydelse, Morten og familien kan høste af stunder i svømmespaen her.   

  

💙 Me-time  

💙 We-time  

💙 Family-time   

  

Når udelivet prioriteres fra start…  

Det er en kæmpe proces, når et nyt hjem skal designes: Planløsning, placeringen på grunden, udnyttelse af udsigten mv. Mange overvejelser, mange valg. Men ved Wellmore oplever vi, at der er sket en betydelig ændring i kunders mindset omkring det at skabe et samlet hjem. For hvor private bygherrer tidligere fokuserede tæt ved hele budgettet på valg af materiel til hus og interiør, så oplever vi nu i stigende omfang, at uderummet tænkes med fra designprocessens start. Hjem med plads til outdoor living – og outdoor wellness.  

Derfor kommer en stadig stigende del af vores nybyg-kunder nu både for at vælge badekar/spa/ infrarød sauna til huset, men ønsker samtidig en præsentation og vejledning til valg af energioptimeret wellnesstilbud til uderummet. Et ønske om et fuldstøbt hjem med både indendørs og udendørs LEVERUM.    

Familien her fra Jelling havde helt styr på ønskerne for deres kommende hjem og hverdagsliv. Og resultatet taler for sig selv – sublime, indbydende rammer for deres familieliv – indendørs såvel som udendørs.  

  

🌠 Udsøgt udsigt  

🌠 Udsøgt wellness  

🌠 Udsøgt familietid  

  

  

Design med omtanke  

I Wellmore gør vi os umage med at designe vores wellnessprodukter, så funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Derfor glæder det os usigeligt, når kunder – som Morten og familien – er skarpe på præcist, hvad de vil opnå med deres uderum. På den måde får de skabt superfunktionelle, æstetisk smukke og indbydende rammer om deres wellnessprodukt. Dét giver dem størst mulig glæde og nydelse i hverdagen… – og det er jo det, hverdagswellness og Wellmoreservice handler om 💙  

  

En svømmespa vokser med dig  

Men får jeg den brugt – eller er det bare en “sjov” investering lige nu?, tænker du måske. Ring gerne til os og tag en snak med sælgerne omkring dit og familiens behov – om hvilket produkt, der bedst vil tilgodese jeres ønsker både nu og i fremtiden. For en investering i en svømmespa skal naturligvis kunne “vokse” med dig. Vores behov er altid i bevægelighed – vi modnes, aldres og vedligehold af kroppens funktioner bliver med alderen en stadig større del af vores bevidsthed. Så lad os blot kort skitsere, hvorledes en svømmespa kan tilgodese dine ønsker og behov, om du er 6, 16, 36, 56 eller 76 år…  

Alder  Leg  Sport  
6 år  Leg og plask med familie og kammerater  Svømmetræning, konditionstræning og fortrolighed med vand  
16 år  Samvær med familien (som ellers ofte bliver fravalgt i den alder 😉 )  
Hygge og sjov med kammerater  
Motionstræning og vedligehold af svømmefærdigheder  
36 år  Leg og samvær med børn og familien  Gedigen motion: svømning, vandgymnastik og afslapning  
56 år  Hygge med husets teenager eller måske børnebørn  Motion, konditionstræning og vedligehold af styrke  
76 år  Hygge med familien  Motion, kondition og vedligehold af styrke og smidighed  

  

Kan man ’skjule’ en swimspa i havedesignet?  

Vores kunder er fantastiske og idérige, når deres wellnessoaser skal etableres. Følg os derfor på instagram og facebook for at se lækre designløsninger, du kan lade dig inspirere af. Hvad med et rullende terrassedæk som cover? Lyder det tiltalende?   

  

Skal du have reserveret en swimspa til din baghave?  

Der findes flere forskellige svømmespa og minipools til forskellige behov, alt efter pris, størrelse, antal dyser, jets, sidde- og liggepladser mm.   
  
Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige svømmespa eller minipool til dit behov.  
  
Kontakt os på +45 75 55 17 00 eller post@wellmore.dk eller book et uforpligtende møde på telefon eller i vores showroom.   

  

Start din wellnessrejse i Egtved  

  

  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram