• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad i træ – back to nature

Vildmarksbade har deres oprindelse fra vildmarken i Alaska. Datidens vildmarksbade var simple udendørs badekar i træ. Kar, hvor optænding kunne sikre en god vandtemperatur og fuldt velværeudbytte med varme bade under de kolde himmelstrøg. Over tid er vildmarkskarrene løbende blevet forfinet og videreudviklet. Funktionen er grundlæggende den samme, men karrenes æstetiske udtryk og brugervenligheden i forhold til rengøring og fyring af ovn, arbejdes der til stadighed med.

En del af vores kunder ønsker dog at bevare det naturlige og rå og søger derfor vildmarkskar af rent træ. Ingen inderkåbe af plast eller glasfiber, men fornemmelsen og duften af træ – fra inderst til yderst i karret.

Webshop

Vildmarkskar – populært under nordiske himmelstrøg

På trods af Danmarks beliggenhed på omtrent samme breddegrader som det sydligste af Alaska, så oplever vi alligevel et noget mildere vejr. Det skyldes de varme luftstrømme sydfra, som både vi og de øvrige skandinavere nyder godt af. Men Alaskas “koncept” med vildmarksbade har vi til fulde adopteret. Vores lange vintermåneder og regnkolde efterårs- og forårsmåneder giver nemlig også os rig mulighed for udendørs nydelsesfulde badeoplevelser. Ingen bobler, ingen massagepumpe, ingen strøm… Blot tilstedeværelse og velværebade under åben himmel! Følelsen af det behageligt opvarmede vand opfattes ganske enkelt mere intensivt, når luftens kulde smyger sig om vandoverfladen. Derfor er vildmarksbade så populære. Og populariteten stiger fortsat. I takt med de generelle tendenser i samfundet om simple living, at hylde det vigtigste og gå tilbage mod det mere oprindelige – møder vi flere og flere kunder ved Wellmore, der med deres valg af et ægte vildmarkskar søger back to nature.

Kig forbi vores udstilling i Egtved ved Kolding og oplev forskellen på de forskellige typer vildmarksbade. Vi hjælper dig med at få indkredset dit optimale wellnessvalg til hjemmet eller udlejningshuset.

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram