☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell MARSEILLE badekar

Varenummer: 6845_e2

10.900,00 kr.

Elegant smalt design med afsætningsplads

Læs mere
170 x 80 x 58 cm
Antal personer: 1
Hjørnekar
Delbetaling
394 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 394 kr. Samlede kreditomk. 3.282 kr. Samlet tilbagebetaling 14.182 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,53%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

170 x 80 x 58 cm
Hjørnekar
Antal personer: 1
Liter: 180
Tørvægt: 60 kg
Glasfiberforstærkning og i gennemfarvet sanitetsakryl
Inklusiv over- og afløbssæt med pop-op ventil
Kan ses i showroom
Vægt 60 kg
Størrelse 170 × 80 × 58 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell MARSEILLE – back to corner

Med Marseille fra MaXXwell får du et back to corner badekar, hvilket vil sige du bibeholder de populære ovale former, men får den praktiske funktion fra et firkantet badekar, da det går helt til væg.

Dette smukke badekar fra MaXXwell er det helt nye skud på stammen inden for både design og praktisk anvendelighed. Karret er lavet som back to corner model, hvilket gør at du har de runde finde detaljer fra det ovale kar, men holder det praktisk, da det kan gå helt ind til hjørnet med sit kantede væg-design.

Det bedste fra flere verdener

Hvorfor lade sig nøje, når man kan få det hele i ét og samme kar? Med MaXXwell MARSEILLE forenes det bedste af flere verdener i et nytænkende, moderne og  gedigent formsprog. En forening af kontraster med bløde kurver i karrets ene ende mod de stringente linjer placeret i modsatte ende – kontraster, der beriger hinanden og sender et samlet signal om kvalitet, luksuriøsitet og designmæssigt overskud. Med et MARSEILLE-kar vil du derfor få et toneangivende “møbel” i dit baderum. Et markant og originalt design at spille rummets øvrige interiør op ad.

Hvis man i sin indretning får ensrettet og afstemt alt farvemæssigt og med samme konforme formgivning, kan rummets æstetiske udtryk opleves kedeligt og i værste fald upersonligt. For øjet har brug for kontraster. Kontraster skaber liv og dynamik. Derfor kan du med fordel overveje et kar som MaXXwell MARSEILLE, hvis formsprog vil skabe ny energi til dit baderum.

Smal kant, men med afsætningsplads…

I vores nordiske og ofte minimalistiske indretning er mange glade for vores serie af fuldstøbte kar med smalle kanter. Kanter, der vidner om elegance, styrke og mest mulig rummelighed pr. cm2 badekar. I MaXXwell MARSEILLE er de elegante smalle kanter nu blevet forenet med bredere hjørner. På den måde opnår du nemlig stadig en gedigen rummelighedsfølelse, men har samtidig afsætningsplads til en blomst, vinglasset eller yngste-barnets badeænder – innovativt design, der tilgodeser både dine og familiens behov. Naturligvis er karret stadig fuldstøbt i stærkt, vedligeholdelsesvenligt sanitetsakryl, der altid virker behageligt lunt mod huden. Samme kvalitet, samme styrke, men i ny original form. En nyhed, der funktionelt og designmæssigt vil forkæle dit baderum de næste mange år.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund –  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder – alene eller med din udkårne – kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har WellMore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort – til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et allround badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Tekniske detaljer:

 • Mål: 170 x 80 x 58 cm
 • Liter: 180
 • Fuldstøbt
 • Back to corner
 • Eksklusiv armatur
 • Med pop up ventil og overløb

Installationsvejledning-6845-MARSEILLE

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid

Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.

Morten Jørgensen