☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell SAN MARINO indespa

Varenummer: g-015_f1

20.900,00 kr.

Lækkert indespa til 2

Læs mere
180 x 90 x 68 cm
Antal personer: 2
Jets: 12
Med armatur
Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 20.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 6.630 kr. Samlet tilbagebetaling 27.530 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,19%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

180 x 90 x 68 cm
Antal personer: 2
Jets: 12
Med armatur
Liter: 200
Varmelegeme: 3 kW
1,2 HK støjsvag pumpe
Tilførselsslanger og afløbsslange medfølger
Kan ses i showroom
Vægt 90 kg
Størrelse 180 × 90 × 68 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell SAN MARINO – Børnevenligt indespa

Når dagen lakker mod enden efter en aktiv dag på arbejde, i børnehave, i skole eller måske efter sport- eller spejderaktiviteter, så er det skønt at vide, at der hjemme står et MaXXwell SAN MARINO børnevenligt spabad klar til at give dig og din familie et varmt og afslappende bad.

5 gode grunde til at du skal købe SAN MARINO indespa

 • Ideel spabad til familie med småbørn
 • Skøn massage afslappende boblestimuli til hele kroppen
 • Ekstra dyb kar som betyder at knæ kommer under vandlinjen
 • Brugervenligt alt-i-et betjeningspanel
 • Selvtømmende rørsystem som sørger for, at rørsystemet bliver drænet for vand efter endt spabad

Efter sådan en aktiv dag er det fantastisk med en bade- og wellnessløsning, der, alt efter dig og din families behov, fungerer som både badekar og spabad. Dag efter dag kan dine børn få timer til at gå med at boltre sig i det dejlige badevand og komme ned i tempo. Imens kan du og din partner få praktiske gøremål fra hånden.

SAN MARINO er et børnevenligt spabad, som er til gavn for børn, såvel som mor og far. Med integreret armatur i karrets kant, har du bruser og termostat ved hånden. Dermed gør det også det daglige bad af dine børn let og funktionelt.

Få forældretid med et spabad

Når børnene glade og mætte er puttet godnat, er der mulighed for at I kan nappe et tiltrængt frikvarter, og få lidt “forældretid”, på det tidspunkt som passer bedst ind i jeres hverdag. I behøver ikke bruge lang tid på planlægning, finde barnepige eller at skulle ud af døren. Med SAN MARINO har I en bade- og wellnessløsning, til glæde og gavn for hele familien i hverdagen.

Unikt design i alle detaljer

Børn kan få timer til at gå med at lege og udforske hvad de kan med vand. Ud over at vand på forunderligvis vasker en ren, bliver børn på lige fod med voksne gang på gang forundret og bjergtaget over den verden af muligheder, der er med vand. Et bad har en meditativ afslappende og positiv virkning på vores sind. Kort og godt — Bad gør godt.

Børnevenlig komfort i spabad

Med MaXXwells børnevenlig komfort har WellMore tænkt på børnefamilierne. Børnevenlig komfort i MaXXwell spabade er udviklet med flad bund og har samtidig en dejlig tilbagelænet afslappende ryghældning. En badekomfort som børnene vil elske at pjaske i – endda hver dag! Men børnevenlig komfort er samtidig en bade- og wellnessløsning, som indbyder til skønne alene- eller tosomhedsstunder med udsøgt velvære for mor og far, når poderne er puttet. Win-Win-Wellness.

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar eller spabad med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar og spabade med børnevenlig komfort det oplagte valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende børn – ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning. En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har MaXXwell kar med børnevenlige komfort prioriteret, at I som forældre også bliver tilgodeset med skøn wellness i hverdagen.

 • Spabad med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Spabadets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Udover børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et all-round badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Beskrivelse af massagezoner i MaXXwell SAN MARINO spabad

MaXXwell SAN MARINO – et rigtigt familie spabad, med 2 gode face-to-face siddepladser med skøn kombinationsmassage.

Fordelen med SAN MARINO, er et spabad med 2 gode face-to-face siddepladser med dejlig hydromassage med både aku- og zonemassage mod overkrop, lår og læg. Hydromassage fra de i alt 12 massagejets søger også for en ocean af bobler og brus i vandet som er afstressende og stimulerende for kroppens nervebaner.

Nedenstående kan du læse mere om MaXXwell SAN MARINOS hydromassagefunktioner:

Siddeplads 1: Fokus på hydromassage mod lænden og ryggens nederste led og muskler

1 stk flytbar flexjets® sørger for:

 • Zonemassage med roterende vandstråler mod større zoner eller akumassage med faste vandstråler mod større zone.
  Hydromassagen har fokus på, at stimulere de store muskelgrupper i overkroppen, heriblandt hættemusklen, rotatormanchetten, de brede rygmuskler,  trapexmusklen og overarmens muskler. 

2 stk flytbare flexjets® søger for:

 • Zonemassage med roterende vandstråler mod stor zone eller akumassage med faste vandstråler mod større zone
  Hydromassagen har fokus på, at stimulere de store muskelgrupper i den nederste del af ryggen, heriblandt balle- og sædemusklerne samt lændemusklerne.

  Der kan tilkøbes flexjets® med zone- eller akumassage hvis der bliver brug for det.

6 stk faste jets sørger for:

 • Akumassage mod muskler i lår og læg med faste vandstråler. Er I 2 personer i SAN MARINO spabad deler I massagen fra de 6 jets. Nyder du en alene-stund i spabadet får dine fødder ekstra god massage fra massagejets på partnerpladsen, og er din partner hoppet med i SAN MARINO, kan det være at han sørger for lidt godt fodmassage af dine fødder.

Siddeplads 2: Fokus på hydromassage mod overkroppens led- og muskelgrupper

2 stk flytbare flexjets® søger for:

 • Zonemassage med roterende vandstråler mod større zoner eller akumassage med faste vandstråler mod større zone.
  Hydromassagen har fokus på, at stimulere mod de store muskelgrupper i overkroppen, heriblandt hættemusklen, rotatormanchetten, de brede rygmuskler,  trapexmusklen og overarmens muskler. 

1 stk flytbar flexjets® sørger for:

 • Zonemassage med roterende vandstråler mod stor zone eller akumassage med faste vandstråler mod større zone
  Hydromassagen har især fokus på, at stimulere mod de store muskelgrupper i den nederste del af ryggen, heriblandt den brede rygmuskel, rygstrækkerne samt balle-, sæde- og lændemusklerne.

(Bemærk: Du kan tilkøbe flexjets® med zone- eller akumassage hvis du får brug for det)

6 stk faste jets sørger for:

 • Akumassage med fast vandstråle mod muskler i lår og læg. Er I to personer i spabadet, deler I om hydromassagen fra disse 6 jets. Nyder du derimod et frikvarter alene i spabadet, så glæd dig til skøn fodmassage fra partnerpladsens massagejets.

Inkluderer derudover

MaXXwell SAN MARINO — dansk designet børnevenligt spabad

MaXXwell SAN MARINO er udviklet og designet af WellMore til skandinaviske forhold og i nordisk designtradition. MaXXwell SAN MARINO spabad er et resultat af års erfaringer og knowhow om wellness, komfort, teknologi, vandbesparelse, energivenlighed og produceret i holdbare, smukke og rengøringsvenlige materialer.

 • Mål
  • Mål: 180 x 90 x 68 cm (Bruttomål på skørt: 181 x 91 cm.)
   Bemærk højden på 68 cm, hvilket betyder ekstra dybde
  • Vandindhold: 200 liter
 • Komfort
  • Børnevenlig komfort med flad bund. Se mere
  • Spabad til 2 voksne personer eller 2-3 småbørn
 • Massage og wellness
  • 6 stk store, lækre ryg-jets til skøn hydromassage (WellMores anerkendte flexjets®)
  • 6 stk jets til massage af ben- og kropssider
  • Hvidt lysterapi i vand
 • Teknik
  • 1,2 HK støjsvag pumpe*
  • 3 kW varmelegeme

* (Pumpe er produceret på en af verdens største pumpefabrikker inden for området og er derfor gennemtestet og certificeret i henhold til gældende EU-standarder og garantier for sikker og stabil drift)

 • Fokus på design, teknik og høj kvalitet
  • Produceret i gennemfarvet rengøringsvenlig sanitetsakryl, forstærket med glasfiber
  • Opbygget på en rustfri stålramme med justerbare fødder
  • Blandingsbatteri med håndbruser og hane i krom
  • 2 stk vandafvisende ergonomisk aftagelig nakkestøtte i farven sort
  • Selvtømmende rørsystem som sørger for at rørsystemet bliver drænet og tømt for vand samtidig med, at du lukker vandet ud af karret efter endt spabad
  • Vandstandssensor som måler vandstanden og sørger for, at pumpen kun kan starte såfremt der er vand i spabadet
  • Alle WellMore spabade har som minimum 3 kWh varmelegeme
  • Tilførselsslanger og afløbsslange medfølger

Installationsvejledning-g-015-ny

Vejledning-CRT-06_09-elegance-G-015_2017

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

MaXXwell Spabad og boblebad

Sæt velvære og selvforkælelse i højsædet med et spabad i hjemmet. Med et spabad får du en badeløsning i høj kvalitet og i et enkelt, stilrent design, der passer til det moderne badeværelse. Wellmore har et stort udvalg af spabade, som kan matche ethvert behov. Læn dig tilbage og find inspiration til dit badeværelse. Kontakt os gerne, for gode råd og vejledning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til spabade. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Skal man vælge 3 eller 6 kW?

3 kW = vedligeholdelse af temperatur. 6 kW = opvarmning af koldt vandt. Vi anbefaler som udgangspunkt 6 kW varmelegeme til to-personers spabade.

Hvilket materiale er spabadene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvordan monteres karrene?

Karrene har justerbare ben under sig, som justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes det strøm og vand samt afløb.

Er der komfort i sæderne?

De fleste af vores MaXXwell spabade har komfort i sæderne, som sikrer god vanddybde og behagelig komfort.

Kræver de meget vedligeholdelse?

Vi anbefaler at benytte klortabletter hver gang spaen skal bruges. Dertil anbefaler vi at rense rørsystemet 3-4 gange årligt.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

God oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle hos Wellmore
- fra start til slut. Desuden passer prisen i forhold til den høje kvalitet.

John Christensen