• Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

MaXXwell ALTAI infrarød sauna

Varenummer: rs1101th_r1

14.900,00 kr.

Fylder kun 58 cm i dybden sammenklappet

Læs mere
85 x 58 x 190 cm
Sammenklappelig
Antal personer: 1
1.660 Watt
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Kan ses i showroom
Delbetaling
512 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 512 kr. Samlede kreditomk. 3.522 kr. Samlet tilbagebetaling 18.422 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,32%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

85 x 58 x 190 cm
Antal personer: 1
Sammenklappelig
Max forbrug 1.660 Watt
115 kg
Bluetooth + højtalere i kabine
20-70 ℃
0-90 min.
El-tilslutning: Strøm: 230 V / 13A – separat gruppe
FAR-infrarøde stråler
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Hvidt læselys
Canadisk FSC certificeret Hemlock
Kan ses i showroom
Vægt 115 kg
Størrelse 85 × 58 × 190 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell ALTAI sammenklappelig infrarød sauna

Som de første i Danmark kan vi præsentere denne pladsbesparende infrarøde sauna til én person.

Se video med vores pladsbesparende sammenklappelige IR-sauna

Mål – lukket: 85 x 58 x 190
Mål – åben: 85 x 110 x 190

5 gode grunde til at købe MaXXwell ALTAI:

 • Markedets eneste sammenklappelige 1-personers infrarøde sauna
 • Slankt, minimalistisk udseende, så saunaen let kan integreres i hjemmets soveværelse eller kontor
 • Carbonpanel under fødderne
 • Bruntonet frontglas, der giver en hyggelig stemning
 • Leveres samlet – sæt stikket i og afprøv med det samme

Fuld velvære på den halve plads

Er pladsen begrænset enten på soveværelset, badeværelset eller kontoret? Med denne fantastiske pladsbesparende nyhed er der nu også en sauna til dig. Selvom ALTAI er en pladsbesparende sauna, er der i den grad ikke sparet på udstyr, effekt og kvalitet. Du får stadig en IR-sauna i fantastisk kvalitet – hurtig og effektiv opvarmning samt bluetooth afspiller og hvidt læselys. Du kan altså sidde og læse en fantastisk bog, eller sætte din yndlingsmusik på afspilleren og nyde et afbræk i kabinens dejlige varme.

Pladsbesparende teknik – sådan fungerer det

Via en ganske simpel teknik, med to skinner som glider ind i hinanden, kan de to saunadele skubbes sammen i hinanden. Det betyder at saunaen fylder 50 centimeter mindre i dybden når den er skubbet sammen. Fordelen er derved, at den i dybden optager langt mindre plads end en traditionel et personers infrarød sauna, som oftest måler omkring 100 cm i dybden. Med MaXXwell ALTAI får du en model, som kun stikker 58 cm ud fra væggen i sammenklappet tilstand. Den er derfor perfekt til dig, som vil spare en smule plads – eller måske bøvler med manglen på samme i forvejen.

Flere detaljer

Bænkens bredde: 67 cm

Bænkens dybde: 46 cm

Bænkens højde: 43 cm

Saunaen leveres samlet i én kasse, hvorfor saunaen næsten er klar til brug. Det kan derfor være en god ide at have et par mand til at bære den ind, hvor den skal stå. Det anbefales at fragte saunaen ind i oprejst tilstand på en sækkevogn.

Generel-installation-og-brugermanual-til-RS-2

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund.

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til infrarøde saunaer. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om.
De bedste anbefalinger herfra.

Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering.
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.

Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech