• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Forside / Webshop / MaXXwell RIMINI BLACK badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
maxxwell-rimini-black-badekar
Finansiering

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell RIMINI BLACK badekar

Fritstående sort perle med majestætisk look

Varenummer: 6807bW_E1

12.900,00 kr.

180 x 87 x 65 cm
1 person
Inklusiv Pop-up ventil og afløbsslange
Delbetaling
450 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 450 kr. Samlede kreditomk. 3.273 kr. Samlet tilbagebetaling 16.173 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,45%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid 1-2 dage

Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell badekar gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Sort italiensk-inspireret badekar med bløde kurver, som gør dig blød i knæene. Er du til romantisk islæt og skarpe kanter? RIMINI BLACK fra MaXXwell er vores nye skud på stammen inden for det helt moderne badekar. Her får du en designperle – sort elegance udvendigt, men med hvid ‘indsats’, hvilket gør det rengørings-venligt for kalk og smuds fra vandet. RIMINI BLACK er til dig, som er modig og vil lege med helt nye tanker inden for design af dit badeværelse.

Elegant møde mellem kontraster

Kontraster er et stærkt virkemiddel i al design og RIMINI BLACK er godt eksempel herpå. Den første – og mest åbenlyse kontrast – er naturligvis den farvemæssige modsætning. Den dybsorte yderbeklædning mod inderkarrets rene glanshvide overflade. Det giver ikke alene en smuk visuel kontrast, men sikrer dig også rengøringsmæssige fordele af ikke-ubetydelig karakter. Men også formmæssigt har vi i udviklingspocessen arbejdet med mødet mellem kontraster. Karrets blødt kurvede skåleform emmer af elegance og lethed. Det svæver nærmest ved gulvhøjde og inviterer til ro, renhed og mentalt frikvarter.  Bemærk, at det tilhørende armatur står majestætisk og snorlige i baggrunden. Dermed danner det en dyb kontrast til det buede kar, men samtidig beriger det karrets bløde formsprog. Kontraster, der komplimenterer hinanden og fremhæver hinanden.

4 gode grunde til at vælge RIMINI BLACK

 • Hvid akryl indvendig – rengørings-venligt i forhold til kalk og smuds
 • Stort og rummeligt badekar med god plads
 • Helt nyt design, der gør dit badeværelse unikt
 • Sanitetsakryl forstærket med glasfiber på undersiden giver mange års levetid til dit kar

Tænk nyt – tænk sort

I mange år har vi styret direkte efter hvide sanitetselementer til baderummene. Enkle elegante og rene flader – praktisk og velkendt. For nogle er det fortsat førstevalget, men for andre er det blevet for traditionelt. De søger nyt: nye virkemidler, nye former, nye farver – elementer med mere kant. RIMINI BLACK er netop en sådan nytænkning. En nytænkning, der faktisk kan benyttes på flere måder. Ikke alene hvis hele dit baderum skal renoveres eller opbygges fra bunden. Men også for de mange, der blot søger en ny løsning til et eksisterende baderum – et moderne islæt, der vil sætte baderummets øvrige elementer i en ny og mere moderne kontekst. Man behøver nemlig ikke udskifte håndvask mv. fordi man tilfører rummet et sort kar. Lad blot karret stå som en dybdeskabende kontrast blandt de ellers hvide elementer. Med tekstiler og accessories kan du så trække elementerne sammen og skabe en harmoni i baderummet. En opdatering af dit baderum til et helt andet budget end, hvis rummet skulle opbygges forfra.

Børnevenlig komfort

Beskrivelse af børnevenlig komfort

Drømmer du om et børnevenligt badekar med god komfort, hvor børnene bader, pjasker, hygger og bliver stimuleret af dejligt varmt badevand, så er MaXXwell badekar med børnevenlig komfort det helt rigtige valg. Et kar med lige bund giver sikkerhed for alle de badende. Ingen skrånende kanter bortset fra ryglænets hældning, som forkæler den badende, der nyder en stille stund -  hvis man er så heldig at få lov at nyde karret alene ;-) En lige bund sikrer lige høj vandstand over hele karret – trygt og godt – også for de helt små børn, hvor vandstanden sjældent er så høj.

børnevenlig komfort

Ikke kun for børnene…

Som børneforældre er det både nemt og trygt, når stunder med wellness kan arrangeres i eget hjem. Tænk på muligheden for wellness — helt impulsivt og uden den lange planlægning med barnepige eller bedsteforældre til pasning af børnene. Ofte bliver wellness- og tosomhedsstunder glemt eller nedprioriteret i børnefamiliernes til tider hektiske dage. Men netop stjernestunder - alene eller med din udkårne - kan give fornyet energi og ikke mindst forkælelse af trætte forældrekroppe.

For uanset, om I drømmer om et børnevenligt badekar eller børnevenligt spabad, så har Wellmore nemlig også tænkt på jer forældre. Børnevenlig komfort - til hverdagswellness for både små og store.

 • Et badekar med flad bund, hvilket sikrer optimale badeforhold for småbørn
 • Dupper i spabadets bund giver en svag stimulans til kroppens nervebaner. Designet med henblik på at forhindre faldulykker
 • Karrets siddepladser har ryghældning. Det betyder, at en voksen person sidder yderst behageligt og afslappet med god støtte i ryggen.

Ud over børnevenlig komfort har vi også udviklet ergonomisk siddekomfort, ergonomisk hvilekomfort og handicapvenlig komfort.

Vejledning om børnevenlig komfort

Børnevenlig komfort er et godt valg til:

 • Småbørnsfamilier
 • Når du søger et all-round badeløsning med wellness
 • Når du ønsker et ekstra rummelig kar
 • Når du ønsker et kar med flad bund

Specifikationer

Tekniske detaljer:

 • Sort akryl udvendig – hvidt indvendig
 • 180 x 87 x 65 cm
 • Forkromet overløb
 • pop-up ventil med afløbsslange
 • Skål-effekt, eksklusivt nærmest svævende elegance og lethed
 • Justerbart stålstel med fødder

Vejledninger

Installationsvejledning-6807-RIMINI

Måske er du også interesseret i...

MaXXwell badekar

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Ydermere fører vi indbygningskar, handicapkar, siddekar og kar til udendørs brug. Vi har også kar af træ og kar med løvefødder. Sidst har vi et bredt udvalg af boblebade, som børnene vil elske.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til badekar. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Hvilket materiale er badekarrene lavet af?

Karrene er fremstillet i gennemfarvet sanitetsakryl, som er forstærket med glasfiber på undersiden.

Hvor tunge er karrene?

MaXXwell badekar vejer relativt lidt og er derfor nemme at håndtere. Vægten ligger typisk på omkring 50 kg. afhængigt af karrets størrelse.

Hvad følger med?

Der følger af/overløbssæt med til karrene, inklusiv afløbsslange.

Hvordan monteres karrene?

Badekarrene har justerbare ben under sig, der justeres alt efter gulvet. Det er vigtigt, at karret hviler på benene og ikke karkant. Derefter tilsluttes de eventuelt vand samt afløb.

Er de lette at vedligeholde?

MaXXwell badekar er meget lette at vedligeholde og rengøre. Overfladerne er snavsafvisende.

Har i stenbadekar?

Vi forhandler ikke stenbadekar til dels pga. rengøring og vedligeholdelse af karrene.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

God service

Utrolig god service og varerne kom dagen efter. Vil helt klart anbefale Wellmore til andre til hver en tid
Henrik Uldall

Super rådgivning

Super god service og rådgivning. 
Vi er så tilfredse med at have handlet ved jer.
Morten Jørgensen

You may also like…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram