☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell CARIBIEN Svømmespa

Varenummer: amc-5820_a1

209.000,00 kr.

Separat spa og svømmedel så du kan temperaturregulere hver enkelt del
Læs mere
580 x 238 x 138 cm
Jets: 74 + modstrømsanlæg
Antal personer: 5 pladser i spaen
Opdelt spa og pool
Ultimativ isolering for god driftsøkonomi
Kan ses i showroom

Yderligere information

580 x 238 x 138 cm
Antal personer: 5 personer i spaen
3 siddepladser
2 liggeplads(er)
2 Separate displays til styring af svømme og spa del
Tørvægt: 1.700 kg
Liter: 11.400
Jets: 74 + modstrømsanlæg
Varmelegeme: Spa del 1 X 3 kW
Varmelegeme: Svømmedel 2 X 3 kW
Massagepumpe: 5 X 3 HK
Filtersystem
Ozonrens
UV-rens
WTC50 pumpe 2 X 250 w
Flerfarvet LED
El-tilslutning: 400V / 16A og separat gruppe (OBS: Der skal etableres 2 stk. grupper)
Amerikansk BALBOA TP600 display
Wifi ready
Vejrbestandig, gennemfarvet og forstærket ARISTECH® akrylkar
Kan ses i showroom
Vægt 1700 kg
Størrelse 580 × 238 × 138 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell CARIBIEN – svømning og spa i én

Drømmer du om ferier sydpå til CARIBIEN med privat swimmingpool og spa? Så kan du med fordel hoppe i dit eget store svømmespa og nyde både vinter og sommer i din helt egen separate spa og svømmedel. – hele året rundt. MaXXwell CARIBIEN udendørs svømmespa er wellness på allerhøjeste niveau, lige i din egen baghave. 

5 gode grunde til at købe MaXXwell CARIBIEN svømmespa

 1. Du kan kombinere udendørs spa og swimmingpool
 2. Svømmedel med modstrømsanlæg / svømmetræner
 3. Amerikansk BALBOA styring
 4. Separat spa og svømmedel så du kan temperatur regulere hver enkelt del
 5. Wellness i haven hele året rundt

WellMore all inclusive

– det sikre køb i det lange løb

 • Gratis førsteklassesisolerende topcover
 • Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
 • Gratis vandafvisende quickguide for problemfrit brug
 • Gratis transportcover
 • Gratis ekstra filter sæt
 • Gratis opstartshjælp af tekniker
 • Gratis follow-up efter 2-3 måneder
 • 2 års fuld garanti
 • 8 års suppleringsgaranti

Udendørs svømmespa – til glæde og gavn for hele familien

Mens du afslappende sidder og nyder en kold drik på en dejlig dansk sommerdag, pjasker børnene rundt og leger i svømmedelen. Et udendørs svømmespa er nemlig til glæde og gavn for både store og små. Her er plads til fuldstændig afslappende wellness i spaen, eller en tur i svømmeafsnittet, hvor du kan få rigtig god motion ved svømning imod modstrømsanlægget. Drømmer du om wellness for hele familien, kan vi på det kraftigste anbefale et svømmespa til haven.

En svømmespa vokser med dig

Men får jeg den brugt – eller er det bare en “sjov” investering lige nu?, tænker du måske. Ring gerne til os og tag en snak omkring dit og familiens behov – om hvilket produkt, der bedst vil tilgodese jeres ønsker både nu og i fremtiden. For en investering i en svømmespa skal naturligvis kunne “vokse” med dig. Vores behov er altid i bevægelighed – vi modnes, aldres og vedligehold af kroppens funktioner bliver med alderen en stadig større del af vores bevidsthed. Så lad os blot kort skitsere, hvorledes en svømmespa kan tilgodese dine ønsker og behov, om du er 6, 16, 36, 56 eller 76 år…

Alder Leg Sport
6 år Leg og plask med familie og kammerater Svømmetræning, konditionstræning og fortrolighed med vand
16 år Samvær med familien (som ellers ofte bliver fravalgt i den alder 😉 )
Hygge og sjov med kammerater
Motionstræning og vedligehold af svømmefærdigheder
36 år Leg og samvær med børn og familien Gedigen motion: svømning, vandgymnastik og afslapning
56 år Hygge med husets teenager eller måske børnebørn Motion, konditionstræning og vedligehold af styrke
76 år Hygge med familien Motion, kondition og vedligehold af styrke og smidighed
Forskning i lysterapi er veldokumenteret, og der er forventninger om, at behandling med lys bliver fremtidens medicin. Vi mennesker trives bedst, når vi følger døgnets cyklus for eksponering af naturligt dagslys. I vores industrielle samfund lever og arbejder mange mennesker dog indendørs de fleste af døgnets timer, hvilket forringer vores sundhed og har betydning for, at vi bliver ramt af en række sygdomme. Forskning viser, at lysterapi kan erstatte dagslys såfremt du er forhindret i at få nok dagslys.

Hvidt lysterapi kan aktivere produktionen af serotonin
Mange mennesker bliver ramt af depression. Behandling med hvidt lys er bedst dokumenteret og især anerkendt for sin gode virkning mod depression. I vinterhalvåret, bliver mange mennesker på den nordiske halvkugle ramt af vinterdepression på grund af manglen på lys. Derfor har mennesker som netop lider af vinterdepression gavn af jævnlige eller daglige behandlinger med hvidt lysterapi.Det hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædes-hormonet serotonin og bremser samtidig produktion af søvn-hormonet melatonin. Behandling med hvidt lysterapi bør ske indenfor de første 2 timer efter du er vågnet om morgenen.

Farvet lysterapi
Erfaringer viser, at eksponering med farvet lys ofte har positiv effekt på en vifte af psykiske- og fysiske sygdomme samt på døgnrytme-forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde. Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. I samme åndedrag er det vigtigt, at påpege, at lystoner og behandling selvfølgelig skal tilpasses hver enkelt person fordi vi alle har forskellige behov, fysik, psyke og døgnrytme.

Violet lys stimulerer den spirituelle og religiøse tilgang.
Blå lys er beroligende og kan hjælpe på indsovningsproblemer. Blå lys kan også have positiv indvirkning på det motoriske sansesystem samt den taktile sans der også er kendt som berøringssansen. Stimulering med blå lys kan også have positiv indflydelse på vores sociale integration.
Indigo lys er lysnuancer i turkis som kan stimulere vores intuitive tilgang og evne til at fokusere.
Grønt lys stimulerer hjernes synsområde, beroliger og mindsker vrede og aggressiv adfærd og bidrager til emotionel balance.
Gult lys stimulerer nerver og motorik styrker vores empati, hjælper vores sind med at fokusere på lyse og glade tanker, styrker hukommelsen, mindsker søvnløshed, stress og nervøs adfærd.
Orange lys stimulerer vores synsområde og styrker evnen til at opfange og fortolke visuelle billeder. Øger tillige energiniveauet og vores begejstring.
Rødt lys stimulerer krop, sind og blodcirkulation samt forbedrer hørelse, indlæring, koncentration og hukommelse samt mindsker angst, nervøsitet og depression.
Pink lys kan hjælpe med at styrke og forbedre alle 7 sanser, både i forhold til syn-, lugt-, høre-, føle-, krops-, smerte-, smags-, og balancesansen. Pink tilskynder også til optimistisk og positiv adfærd.

Med udgangspunkt i WellMores solide erfaring er MaXXwell udespa udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre. Vores klima i Danmark og Skandinavien er svingende, hvilket vi er yderst opmærksomme på i vores produktudvikling og optimering af WellMores outdoor produkter – og i dette tilfælde vores MaXXwell udespa. – God isolering sikrer lave driftsomkostninger

 • Isoleringen er designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.
  • 3 CM PEF i kabinet. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • 3 CM PEF i bunden
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med massiv kerne af PUR-skum
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Velisolerede og energieffektive udespa med lave driftsomkostninger
Det, som er vigtigt for lave driftsomkostninger i et udespa og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er MaXXwell udespa bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en god isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Ejer fortæller om omkostningerne ved et MaXXwell udespa

 • Mål: 580 x 238 x 138 cm
 • 5 personers spa del med 74 massagejets fordelt med
  • 2 x ligge/lounge pladser
  • 3 x siddepladser
 • 2 x flerfarvet LED lys i karkant
 • 5 x 3 HK massagepumper
 • 2 x 0,35 HK cirkulationspumper
 • 2 x 3 kW varmelegeme i svømmedelen
 • 1 x 3 kW i spa-delen
 • Svømmetræner / modstrømsanlæg i svømmedelen
 • 2 x separate displays til styring af svømme og spa del
 • Vandfald i karkant
 • Amerikansk Balboa styring og display TP600
 • Vandrensning
  • Papirsfilter. Før filteret sidder en bakke der opsamler større snavs eksempelvis blade og derefter opfanger papirsfilteret resten
  • UV rens. Alt badevand passere kontinuerligt gennem et kammer som bliver belyst med UV-lys. En proces som eliminerer bakterier og virus i vandet.
  • 12 V Ozonator. Kemikaliefri vandrensningssystem som omdanner ilt til ozon, som efterfølgende bliver tilsat badevandet. Processen er effektiv til bekæmpelse af bakterier og virus.
 • Vejrbestandig og gennemfarvet Aristech® akryl forstærket med glasfiber.
 • Gennemfarvet kabinet i vejrbestandig vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur
 • Isolering designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.
  •  Vindstop bånd i kabinet, som forhindrer træk under kar
  • 3 CM PEF i kabinet og i bunden. PEF = Letvægts skum materiale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med vindstop og med massiv kerne af PUR-skum
 • Bundafløb med udgang igennem kabinet
 • Vandstandssensor
 • Elektronisk temperaturføler
 • Rustfri stålramme
 • El-tilslutning: 400 V/16A og separat gruppe i el-tavle
  OBS: Der skal etableres 2 stk. grupper
 • Vandtilslutning/afløb: fremføres frostfrit.

INSTALLATIONSVEJLEDNING CARIBIEN

Vejledning-til-MaXXwell-svømmespa-AMC-5820-Caribien

Håndtering-af-svømmespa

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Det bedste fra både svømning og wellness

En svømmespa i haven er ideel til dig, der gerne vil kombinere muligheden for motion med velvære i din egen have. Den er ikke så pladskrævende som en swimmingpool og giver dig en unik mulighed for det bedste fra både svømning og wellness.

Dette spa er optimalt til genoptræning, eller hvis du bare vil holde dig i god form. Du kan starte dagen med en svømmetur og derefter stresse af i den separate spa. Spadelen er udstyret med blandt andet masser af massage og undervandslys, der giver dig den perfekte mulighed for afslapning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til svømmespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Må en svømmespa bygges ind?

En svømmespa må gerne bygges ind, men der skal være 50 cm friplads til service hele vejen rundt om spaen.

Hvordan fragtes svømmespa?

Svømmespa skal fragtes med kran, da de ikke kan komme med almindelig vognmand.

Hvad vejer et svømmespa?

Et svømmespa vejer omkring 1500 kg. Alt efter størrelse og indhold.

Hvad koster et svømmespa?

Startpriserne på de mindste ligger på omkring 108.000. Skal du have stærk modstrøm og flere pumper stiger prisen.

Hvad koster et svømmespa i strøm?

Det er meget afhængigt af vind, vejr og forbrug. Derfor findes der ikke direkte beregninger på forbrug.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom en fragtmand med dem. Det er god service!

Bo Grandahl

Fantastisk service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale

Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

Stig Rafn Hansen